2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hatice Kubra tongar ın kitabi canım yengem verdi ben almadım baktım guzel tarifler var ama yanlış bilgiler de var sanki mesela 6. Ayında verilmemesi gerekenler 6. Aydan itibaren yedirebilirsiniz yazıyor
Cok guzel seyler var 🤣 bize on ayak olursun artik 😂 omlet tariflerine talibim 😂😂 birde corbalarda 2 3 5 tanesine fln 🤣 o levele geldikmi isteyecegim 😂😂

2. Gün kabak denememiz devam ediyor patatesten çok sevdi ama yeşil kaka yaptı benim bebe çeyrek kabak yemiştir o kadar uğraştı ki yemeye önünden almadım kabak yeşil kaka yapar mı yoksa alerji mi bu

Aynen dediginiz gibi , isyerinde cok adaletsizlik oluyordu, birgun wc'ye girip agladim . Dedimki istifa edecegim ama son dk bir test yapayim hamileysem bpsuna istifa etmeyim. Dogum izni imlanlarindan bosu bosuna mahrum kalirim. Gercektende hamileymisim. Bende hemen gebelik bildirimi yaptim. Tum verdikleri haksiz isleri hamileligimi bahane ederek ustumden savdim. Gece 12 lere kadar calisan ben eve bilgisayari goturmedim. Bana pazar gunu calis dediler bende bunu aleyhlerine kullandim. Simdi donuste ne suprizler bekliyor :super: merakla bekliyorum.
malesef heryer aynı :(
tek fark gece 12 ye kadar çalıştığın işin seni mutlu edip etmemesi.
ben de cuma gece 12 ye kadar ve cumartesi gündüz çalıştım çocuklar olmasa cumartesi gece de çalışırdım.
müdürüm seni bebeler bekler diye gönderdi.

ben de ücretsiz izin kullanamadım.
izin rapor işi bitti hemen gel başla dediler ben de geldim.

kar zarar hesabı yap ona göre karar verirsin.
benim maaşım az ama haftasonum tatil tüm resmi tatillerimi kullanıyorum.
2 bebeli hayatta bunlar önemli detaylar.
onun için çalışmaya devam ediyorum.

2. Gün kabak denememiz devam ediyor patatesten çok sevdi ama yeşil kaka yaptı benim bebe çeyrek kabak yemiştir o kadar uğraştı ki yemeye önünden almadım kabak yeşil kaka yapar mı yoksa alerji mi bu
Yesil kaka basli basima alerhi demek degildir ki yesil kakada normaldir sindirmeyle alakali olabilir farkli biseylrt gidiyor bagirsakta sasiriyor olabilir bence diger arkadaslarda fikirlerini sunsun canim

Aa gercektenmi belkide pipideki enfeksiyondan dolayida olmustur hic aklima gelmemisti
Kendi içtiği hariç mesela hasta olup biz içsek sütten geçiyor yine ishal oluyor antibiyotik çok kuvvetli geliyor bebelere kujum belki kabaktan yeşil yapmıştır çünkü mutlu ve vücudunda çıkan bişey yok

Cok guzel seyler var 🤣 bize on ayak olursun artik 😂 omlet tariflerine talibim 😂😂 birde corbalarda 2 3 5 tanesine fln 🤣 o levele geldikmi isteyecegim 😂😂
Tabiki canım fikir oluyor insana ya mesela tam semizotu mevsimindeyiz ki ben çok severim her akşam yeriz ama güneşe nasıl versem diye düşünüyordum kitapta tarif var semizotlu, şimdi güneş uyurken ona hemen pekmezli bi kurabiye yaptım kitaptan, boyle meyve pürelerine Ya da yoğurduna falan eklerim koyarım kavanoza epey zaman yeter, şimdi fırında pişiyorlar paylaşacağım pişsin 😍

Tabiki canım fikir oluyor insana ya mesela tam semizotu mevsimindeyiz ki ben çok severim her akşam yeriz ama güneşe nasıl versem diye düşünüyordum kitapta tarif var semizotlu, şimdi güneş uyurken ona hemen pekmezli bi kurabiye yaptım kitaptan, boyle meyve pürelerine Ya da yoğurduna falan eklerim koyarım kavanoza epey zaman yeter, şimdi fırında pişiyorlar paylaşacağım pişsin 😍
Bekliyoruz mutlaka ver tarif begenirsen 😂

Kahsen Kahsen yesil kaka tek basina alerji belirtisi sayilmiyor canim. Benim oglan dogdugundan beri yuzde 80 yesil kaka yapiyordu. Doktorumuz mukus, kan ve vucutta dokuntuye bakilacak demisti. Simdi ek gida surecinde de yesil yenilen her sey yesil yapiyor zaten kakayo kabak da buna dahil. Kabak alerji orani cok cok cok dusuk bir sebze zaten icin raht olsun. Alerji yapip yapmadigina ek gida surecinde kakada kan ve vucutta dokuntu olup olmadigina bakicakmisiz.

Doktordan geldik kizlar.
Kan ve idrar tahlili yapıldı demir kullanmiyirdum biraz düşük çıktı başlayacağım. B12 de az biraz dusukmus iğne verdi. Bunlar da istahsizligi sebep olabilir dedi.
Kilo alimi, gelişimi normal şükür.
Emmesi az dedim gece emzirme sabaha aç kalksın gün içinde daha çok emecektir ayrıca günde birkaç defa emse yeter çok kasmana gerek yok artık dedi.
Kaşık mamasını sordum onermiyorum evde tahıl yok mu karistir ver dedi 😁
Normal mamayı da sordum gerek yok dedi.
@AZRAM ve YUSUF ENSARIM canım kabızlık için lifli gıdalar yedikce düzelecek dedi maflor Plas damla verdi bir ay kullanacagiz. Ayrıca poposunda malesef çatlak oluşmuş iki tane krem veddi onun için de.
Maşallah kuzuya. Artık ek gıda süreci tamamen başladı sizde yani :)

Bekliyoruz mutlaka ver tarif begenirsen 😂
Bebeğe yaptığım her şeyi ben tadıyorum önce 😂😂 yenilecek şey mi bakıyorum ondan sonra minnaka yediriyorum 😂😂 ahh ahh benim kız az huylu olaydı ona neler yapardım 😂😂 balkonda domates salatalık yetiştiriyorum biber de var bi kaç saksıda 😂😂

+4 olanı aldım iyiki almışım disinide onla kaşıyor

41 kere maşallah kızına çok güzel gozleri var maşallah maşallah

Tez zamanda şu alerjiden kurtulsun prenses inşallah
Çok sağol canım inşallah :dua: Ben de +4 almaya karar verdim kullanışlı görünüyor ;)

Kahsen Kahsen yesil kaka tek basina alerji belirtisi sayilmiyor canim. Benim oglan dogdugundan beri yuzde 80 yesil kaka yapiyordu. Doktorumuz mukus, kan ve vucutta dokuntuye bakilacak demisti. Simdi ek gida surecinde de yesil yenilen her sey yesil yapiyor zaten kakayo kabak da buna dahil. Kabak alerji orani cok cok cok dusuk bir sebze zaten icin raht olsun. Alerji yapip yapmadigina ek gida surecinde kakada kan ve vucutta dokuntu olup olmadigina bakicakmisiz.
Çok teşekkür ederim sevdi de minnak o zaman devam 2. Gün tattırdım bugün yoğurt yapayım diyorum 3 gün tatsın kabakla patatesle vereceğim artık tel başına kabak yemekte hoş değil =)

Bebeğe yaptığım her şeyi ben tadıyorum önce 😂😂 yenilecek şey mi bakıyorum ondan sonra minnaka yediriyorum 😂😂 ahh ahh benim kız az huylu olaydı ona neler yapardım 😂😂 balkonda domates salatalık yetiştiriyorum biber de var bi kaç saksıda 😂😂
Ohh cok marifetlisin ben cok tembelim sanirim yaa biseyi topluyorum oteki taraf dagiliyo ertuğrul durmuyo artik agliyo kucakta cok bisey yapamıyorum deliresim geliyo sonra😂

Back