- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Okadar faydali bir icicek ama mayalaması cok riskli vs bebeklerde cok tavsiye etmisler bende cok heveslenmistim ama korktum artikGünaydın sevgili anneler
A anneveoglusuPapatyamaviss çok teşekkür ederim T tanem-tane20 hadi ya o kadar mıymış neyse kayınvaldem çok ısrarcıydı bu konuda zararlıymış diyim
canım Allah gücünü aartırsın uykusızluk zorBu kız bizim imtihanımız ya uykuyu seven anne babanın 24 saat uyutmasam zorlamasam uyumayan bebeği oluyormuş demekki, 2 den 6 ya dek uyanıktık 6 da uyumuşuz eşim işe giderken 7,30 da gene cırlamasına uyandım
Evet bence de 1 yasindan once gerek yok, yogurt da yiyorlar zaten anne sutu de alacak biraz birazOkadar faydali bir icicek ama mayalaması cok riskli vs bebeklerde cok tavsiye etmisler bende cok heveslenmistim ama korktum artik
Canım ayağında salla beşikte bi o yana bi bu yana gidip kurcalama derdindeler, ayağına koy çok ağlarsa alırsın kucağına yanına da uyku müzikli piş piş aç, salla olmadı aralarda ellerini tut hareket etmesin uyusun, benim kızın derdi meme değil ben onu anladım gece emzirmek istedim uyusun diye emmedi bizim tamamen uykuya karşıGunaydin herkesee ❤❤ yine kalkip durdugum bir gece ve iyice anladim.ki en buyuk sebep meme aliskanligi. Deliler gibi agliyor meme almazsa ortaligi yikiyor. Emzirip uyumadan yerine koydugumda yine ayaga kalkip kalkip duruyor sonra agliyor cok fazla ama aglamasi yalandan beni gorunce guluyor. Ne yapicagimi sastim nasil memesiz uyutcam
Doğduğundan beri az uyuyan bir bebekti hani 20 saate yakın uyur diyorlardı yenidoğan bebek için benimki 8-10 saat maksimum uyurdu şimdi de herhalde bir günde 5-6 saat ancak uyuyordur aralıklarla yarım saat uyuyup uyanıyor bir saat uyuyup uyanıyor falan nasıl dayanıyor anlamıyorum Yacanım Allah gücünü aartırsın uykusızluk zorinşallah tez zamanda düzene girer biraz
Bizim de oyle ya gunlerdir uykusuzum ben dayanamiyorum cocuk nasil dayaniyor cozemedimDoğduğundan beri az uyuyan bir bebekti hani 20 saate yakın uyur diyorlardı yenidoğan bebek için benimki 8-10 saat maksimum uyurdu şimdi de herhalde bir günde 5-6 saat ancak uyuyordur aralıklarla yarım saat uyuyup uyanıyor bir saat uyuyup uyanıyor falan nasıl dayanıyor anlamıyorum Yainşaallah
Cuma günü doktora götürdüm baktı diş etlerine de henüz bir kabarma yok yakında diş görünmüyor dedi benim de aklıma hep diş geliyordu değilmiş bi de diş çıkarırsa vay halimize demekkiS Sevimlipanduf
bsebse
Kızlar sizin diş çıktı mı? acaba sıkıntınız diş olabilir mi?
Bizim diş çıkınca çığlıklar azaldı uykuya dalma zorluğu azaldı. Gene memeye kalkıyor ama çığlık çığlığa değil.
Gün içinde daha keyifli.
Bizim 5.ayda tüm düzen bozulmuştu o zamandan diş başlamış diyorum artık
Ciddi ateş yaptı biz de diş
GunaydinAtes kac gun surdu ne verdiniz ?S Sevimlipanduf
bsebse
Kızlar sizin diş çıktı mı? acaba sıkıntınız diş olabilir mi?
Bizim diş çıkınca çığlıklar azaldı uykuya dalma zorluğu azaldı. Gene memeye kalkıyor ama çığlık çığlığa değil.
Gün içinde daha keyifli.
Bizim 5.ayda tüm düzen bozulmuştu o zamandan diş başlamış diyorum artık
Ciddi ateş yaptı biz de diş
İnan sinirlerim bozuluyor ağlıyorum bazen çok yıprandımBizim de oyle ya gunlerdir uykusuzum ben dayanamiyorum cocuk nasil dayaniyor cozemedim
Bizim 37 derece ateş bir hafta 10 gun sabit kaldıGunaydinAtes kac gun surdu ne verdiniz ?
ben çalışmayı seviyorum özellikle maaş zamanı :)Sirf bu yuzden tum ucretsiz hakkimi aldim. Ve ilk ucretsiz aydan gecinemiyoruz. Su an ciddi ciddi isi birakmayi dusunuyorum.
Simdi birsey derdim de neyse
Zonklar orasi onun iltihapliysa
Ilac etkisini iki gune gösterir duzelir insallah
geçmiş olsun canım iyi ki götürmüşsün
Geçmiş olsun kuzu. Bence beklemeden başka bi doktora görün sabah erkenden gidip. Acilden polikliniğe yolladıklarında randevu bulamazsak gidip sekreterine durumu anlatıyoruz acilden yönlendirdiklerini vs, onlar kayıt açıp muayene ettiriyorlar. Gerci her devlet hastanesinde uygulamalar farklı oluyor
Papatyamaviss geçmiş olsun canım T tanem-tane20 damatlığını da göstersin rabbim şimdiden geçmiş olsun
Enfeksiyon demiş yakın zamanda gostereceginiz bir ürolog yada çocuk cerrahına goturseniz bu arada. Sürmeye antibiyotik falan verdimi.
Hepinize tesekkur ederim kizlar has arayip ogrenecegim ona gore baktiracagim artik nette de yazmiyor cunku,bu arada antibiyotik verdiler cok önemli birsey değildir umarimGünaydın:))
Papatyamaviss geçmiş olsun tekrar kuzum
T tanem-tane20 sizede geçmiş olsun damat da olsun inşallah:))
matrush tekrar çıkmamıştır inşallah ateşi.. 6. Ay aşılarıda mı ateş yapıyormuş yaaa..geçmiş olsun kuzuya..
5. ayda sebepsiz herşey bozuldu tamamen başka bir bebe geldi dr baktığında diş yoktu. 6.ay kontrolünde hala yoktuCuma günü doktora götürdüm baktı diş etlerine de henüz bir kabarma yok yakında diş görünmüyor dedi benim de aklıma hep diş geliyordu değilmiş bi de diş çıkarırsa vay halimize demekki
Babası uyutsun canım senden başka biriGunaydin herkesee ❤❤ yine kalkip durdugum bir gece ve iyice anladim.ki en buyuk sebep meme aliskanligi. Deliler gibi agliyor meme almazsa ortaligi yikiyor. Emzirip uyumadan yerine koydugumda yine ayaga kalkip kalkip duruyor sonra agliyor cok fazla ama aglamasi yalandan beni gorunce guluyor. Ne yapicagimi sastim nasil memesiz uyutcam
Aynen oyle dusundugum icin cesaret edemiyorum. Ama diger yandan cok stresli bir is olmasi , bebegimede cok baglanmis olmam dusunduruyor.ben çalışmayı seviyorum özellikle maaş zamanı :)
insanın kendi parasını harcaması kadar güzel birşey olamaz.
ücretsiz izinde geçinemiyoruz diyorsun tamamen işi bırakırsan nasıl geçineceksiniz?
bunlar hep bebe olarak kalmayacak.
kreşi var okulu var hep masraf.
çalışmak üretmek iyidir
Kayisi ve elma canım kabizliga iyi geliyor. Meyve emzigine koy veya 2 kayisiyi gecir cam rendeden bi saate rahatlar bak
Günaydın:))
Papatyamaviss geçmiş olsun tekrar kuzum
T tanem-tane20 sizede geçmiş olsun damat da olsun inşallah:))
matrush tekrar çıkmamıştır inşallah ateşi.. 6. Ay aşılarıda mı ateş yapıyormuş yaaa..geçmiş olsun kuzuya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?