2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allahım bu ne güzellik böyle maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿

Canım ben +4 aldım bi tek su denedim onuda içmiyor zaten 😂
Sağol canım hepimizin bebekleri melek :KK200: Ben iki suluğun da yorumlarını da okudum da arada kaldım çok. Gerçi benim doktor hala su verme diyor da, alayım evde dursun dedim bari

Canim gittigin hastanede sabahtan sira alma var mi randevusuz
Olmadi oyle yapin veya bebek sonucta hasta cikinca iki dk bakamaz mi
bence bakar sonucta antibiyotik vermis dr, ilac vs. Uğraşmayacak
Var kuzum var da ameliyat gunleri vs oluyo doktorun hangi gub var hangi gun yok bilmiyorum 1 2 gun veriim bakim sislik inmezse sansima gidicem denk gelirse

Canim bnde +4var ondan cekmesi emmesi gerekiyo ama biberon bile almiyoken bunu rahat kavradi direk sert uclu 3 delikli bi bardak var ondan direk kaldirdigib gibi geliyor cekmesine gerek kalmadan ya bu arada ben su gunde bi kez tadim dan sonra veriyorum hic aklima gelmiyo bide ilaclardan sonra
Ben hiç vermiyorum canım. Mama+anne sütü gidiyoruz gerçi ek gıda vermiyorum ama yine de su vermek istiyorum, doktorumuz anne sütünden alır gerek yok diye verdirmiyor. O zaman +4 mü alayım bari ilk etapta sağol canım :KK200:

Annemlerden sonra bizmde uykupar sasti iyicene 1 saattir zor uyuttum bndr sicakta hic çekilmeyo heleki valla ya
Artık canıma yetti 2 saattir ağlıyor kıyamıyorum Da taktım kanguruyu biraz dolandık evin içinde uyudu yerine bıraktım şimdi uyanacak diye bekliyorum eşimi de salona gönderdim dün gece de uyumadı adam bari bu gece uyusun biraz dedim bi kaç saat uyusun da durmazsa ona devredip ben uyurum, o kadar üzülüyorum ki kendini harab ediyor uykusu var ama uyumuyor sürekli ağlıyor saçlarını yola yola 😭

Artık canıma yetti 2 saattir ağlıyor kıyamıyorum Da taktım kanguruyu biraz dolandık evin içinde uyudu yerine bıraktım şimdi uyanacak diye bekliyorum eşimi de salona gönderdim dün gece de uyumadı adam bari bu gece uyusun biraz dedim bi kaç saat uyusun da durmazsa ona devredip ben uyurum, o kadar üzülüyorum ki kendini harab ediyor uykusu var ama uyumuyor sürekli ağlıyor saçlarını yola yola 😭
Benimkide kendini geri atmayi ogrendi hersekilde atiyor aglaya aglaya gzoler kiprkirmizi uyku var nasil fena oluyorum simdi uyuttum aglafi bile pesine bidaha besigi salladim yaticam insallah kalkmaz artik

Sagol kuzum erkek anasi olmak zor zanaat 😂 hayir anlamiyorsun da nasil olmasi gerektiginu pipinin yok burasi yamukmu yok burasi disarda mi olacak deligi neresinde olcak bilmem ne 😂kafam yandi
Simdi birsey derdim de neyse :KK8:

Benimkide kendini geri atmayi ogrendi hersekilde atiyor aglaya aglaya gzoler kiprkirmizi uyku var nasil fena oluyorum simdi uyuttum aglafi bile pesine bidaha besigi salladim yaticam insallah kalkmaz artik
Zonklar orasi onun iltihapliysa
Ilac etkisini iki gune gösterir duzelir insallah

Benimkide formunda bugun, gozu kapali agliyor. Dalamiyor uykuya
Esim okudu bayagi sakinlesti uyduu simdi bakalim

Benimkide formunda bugun, gozu kapali agliyor. Dalamiyor uykuya
Esim okudu bayagi sakinlesti uyduu simdi bakalim
9.30 da geldik yatak odasına burada yıkadım giydirdim o zamandan beri uğraşıyorum uykusu olmasa götürürüm atarım oyun halısına durmuyor ki zor giydirdim uykudan nevri dönüyor artık ama direniyor ağlamaktan defalarca kez kustu bi de nevresim değiştirme Faslı, üst baş değiştirme 2,5 saattir uğraşıyorum gerçekten sabır gösteriyorum ama yetmiyor sabır da yetmiyor 😢

9.30 da geldik yatak odasına burada yıkadım giydirdim o zamandan beri uğraşıyorum uykusu olmasa götürürüm atarım oyun halısına durmuyor ki zor giydirdim uykudan nevri dönüyor artık ama direniyor ağlamaktan defalarca kez kustu bi de nevresim değiştirme Faslı, üst baş değiştirme 2,5 saattir uğraşıyorum gerçekten sabır gösteriyorum ama yetmiyor sabır da yetmiyor 😢
Allah yardımcın olsun bugün benimki de coştu diş çıkınca azcık rahatlamıştık bugün yine sırtı yere degdikçe agladı kucakta susuyor yarın yola cıkıcaz hiçbişey yapmamışım mahfetti beni seninki de dişten mi acaba ya sıcaktan agzı dili de yok yavrucakların anlamıyoruz bazen :(

geçmiş olsun canım iyi ki götürmüşsün

Ben haşlama sebzelerine hep zeytinyağı katıyorum canım, ya da yoğurt eşliğinde yediriyorum yoğurt da sindirim sistemini çalıştırıyor, 2 kez vermiyorum genelde günde ama verirsem de birisi kayısı şeftali tarzı bağırsaklara iyi gelecek şeyler veriyorum ve suluğunu sürekli eline veriyorum yarım saatte bir hatırlatıyorum günde 100 ml civarinda su içmesini sağlıyorum sürekli teklif ediyorum suluğuyla oynamak için bile içiyor zAten

Sebzeleri boş verdim, yarın zeytinyağı katayım o zaman canım sağol bilgi için. Su da olabildiğince içirmeye çalışıyorum

Bi süre sonra insan salıyor ipini 😂bgn 6 aylık bebeğim 4 yaşındaki oğlumdan çok yedi desem yeri var. Sabah kahvaltıya gittik, o sofrayı görünce acıkmamak elde değil. Benim oğlan diyor ki anne lütfen ısrar etme ben yemek yemeye gelmedim, parkta oynamaya geldim 🙄🤣

🤣🤣 Gerçekten salabilecek miyim o günleri de göreyim yoksa bu çocuk benden sıkılır 😅

Canım 6. Ayda doğum kilosinu ikiye katladı ise sorun yok sen rahat ol biz katlayamadik Dr sağlıkli bebek merak etme dedi gönderdi

ates olmuş geçmiş olsun

Teşekkürler canım. Sağlık sorunu yoksa çoğu doktor önemsemiyo zaten. Ben de önemsemeye çalışıyorum. Maşallah oğluna ❤

Back