Sağol canım hepimizin bebekleri melekAllahım bu ne güzellik böyle maşallah
Canım ben +4 aldım bi tek su denedim onuda içmiyor zaten![]()
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım hepimizin bebekleri melekAllahım bu ne güzellik böyle maşallah
Canım ben +4 aldım bi tek su denedim onuda içmiyor zaten![]()
Var kuzum var da ameliyat gunleri vs oluyo doktorun hangi gub var hangi gun yok bilmiyorum 1 2 gun veriim bakim sislik inmezse sansima gidicem denk gelirseCanim gittigin hastanede sabahtan sira alma var mi randevusuz
Olmadi oyle yapin veya bebek sonucta hasta cikinca iki dk bakamaz mi
bence bakar sonucta antibiyotik vermis dr, ilac vs. Uğraşmayacak
O hastanenin sitesinde dr un aylik cizelgesi oluyor canim bakabilirsinVar kuzum var da ameliyat gunleri vs oluyo doktorun hangi gub var hangi gun yok bilmiyorum 1 2 gun veriim bakim sislik inmezse sansima gidicem denk gelirse
Cok gecmıs olsun canım ya cabucak ıyı olur ınsallah kuzusGittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericez
Ben hiç vermiyorum canım. Mama+anne sütü gidiyoruz gerçi ek gıda vermiyorum ama yine de su vermek istiyorum, doktorumuz anne sütünden alır gerek yok diye verdirmiyor. O zaman +4 mü alayım bari ilk etapta sağol canımCanim bnde +4var ondan cekmesi emmesi gerekiyo ama biberon bile almiyoken bunu rahat kavradi direk sert uclu 3 delikli bi bardak var ondan direk kaldirdigib gibi geliyor cekmesine gerek kalmadan ya bu arada ben su gunde bi kez tadim dan sonra veriyorum hic aklima gelmiyo bide ilaclardan sonra
Bi bakayim kuzum yarin sakin kafa olmadiarar sorarim sekretere ona gore giderim 2 hfta bekleyemrm yani ya bisey varsa diye icim icimi yerO hastanenin sitesinde dr un aylik cizelgesi oluyor canim bakabilirsin
Artık canıma yetti 2 saattir ağlıyor kıyamıyorum Da taktım kanguruyu biraz dolandık evin içinde uyudu yerine bıraktım şimdi uyanacak diye bekliyorum eşimi de salona gönderdim dün gece de uyumadı adam bari bu gece uyusun biraz dedim bi kaç saat uyusun da durmazsa ona devredip ben uyurum, o kadar üzülüyorum ki kendini harab ediyor uykusu var ama uyumuyor sürekli ağlıyor saçlarını yola yolaAnnemlerden sonra bizmde uykupar sasti iyicene 1 saattir zor uyuttum bndr sicakta hic çekilmeyo heleki valla ya
Sagol kuzum erkek anasi olmak zor zanaatCok gecmıs olsun canım ya cabucak ıyı olur ınsallah kuzus
Benimkide kendini geri atmayi ogrendi hersekilde atiyor aglaya aglaya gzoler kiprkirmizi uyku var nasil fena oluyorum simdi uyuttum aglafi bile pesine bidaha besigi salladim yaticam insallah kalkmaz artikArtık canıma yetti 2 saattir ağlıyor kıyamıyorum Da taktım kanguruyu biraz dolandık evin içinde uyudu yerine bıraktım şimdi uyanacak diye bekliyorum eşimi de salona gönderdim dün gece de uyumadı adam bari bu gece uyusun biraz dedim bi kaç saat uyusun da durmazsa ona devredip ben uyurum, o kadar üzülüyorum ki kendini harab ediyor uykusu var ama uyumuyor sürekli ağlıyor saçlarını yola yola![]()
Simdi birsey derdim de neyseSagol kuzum erkek anasi olmak zor zanaathayir anlamiyorsun da nasil olmasi gerektiginu pipinin yok burasi yamukmu yok burasi disarda mi olacak deligi neresinde olcak bilmem ne
kafam yandi
Zonklar orasi onun iltihapliysaBenimkide kendini geri atmayi ogrendi hersekilde atiyor aglaya aglaya gzoler kiprkirmizi uyku var nasil fena oluyorum simdi uyuttum aglafi bile pesine bidaha besigi salladim yaticam insallah kalkmaz artik
Benimkide formunda bugun, gozu kapali agliyor. Dalamiyor uykuyaArtık canıma yetti 2 saattir ağlıyor kıyamıyorum Da taktım kanguruyu biraz dolandık evin içinde uyudu yerine bıraktım şimdi uyanacak diye bekliyorum eşimi de salona gönderdim dün gece de uyumadı adam bari bu gece uyusun biraz dedim bi kaç saat uyusun da durmazsa ona devredip ben uyurum, o kadar üzülüyorum ki kendini harab ediyor uykusu var ama uyumuyor sürekli ağlıyor saçlarını yola yola![]()
9.30 da geldik yatak odasına burada yıkadım giydirdim o zamandan beri uğraşıyorum uykusu olmasa götürürüm atarım oyun halısına durmuyor ki zor giydirdim uykudan nevri dönüyor artık ama direniyor ağlamaktan defalarca kez kustu bi de nevresim değiştirme Faslı, üst baş değiştirme 2,5 saattir uğraşıyorum gerçekten sabır gösteriyorum ama yetmiyor sabır da yetmiyorBenimkide formunda bugun, gozu kapali agliyor. Dalamiyor uykuya
Esim okudu bayagi sakinlesti uyduu simdi bakalim
Allah yardımcın olsun bugün benimki de coştu diş çıkınca azcık rahatlamıştık bugün yine sırtı yere degdikçe agladı kucakta susuyor yarın yola cıkıcaz hiçbişey yapmamışım mahfetti beni seninki de dişten mi acaba ya sıcaktan agzı dili de yok yavrucakların anlamıyoruz bazen9.30 da geldik yatak odasına burada yıkadım giydirdim o zamandan beri uğraşıyorum uykusu olmasa götürürüm atarım oyun halısına durmuyor ki zor giydirdim uykudan nevri dönüyor artık ama direniyor ağlamaktan defalarca kez kustu bi de nevresim değiştirme Faslı, üst baş değiştirme 2,5 saattir uğraşıyorum gerçekten sabır gösteriyorum ama yetmiyor sabır da yetmiyor![]()
geçmiş olsun canım iyi ki götürmüşsünBenimkide kendini geri atmayi ogrendi hersekilde atiyor aglaya aglaya gzoler kiprkirmizi uyku var nasil fena oluyorum simdi uyuttum aglafi bile pesine bidaha besigi salladim yaticam insallah kalkmaz artik
Ben haşlama sebzelerine hep zeytinyağı katıyorum canım, ya da yoğurt eşliğinde yediriyorum yoğurt da sindirim sistemini çalıştırıyor, 2 kez vermiyorum genelde günde ama verirsem de birisi kayısı şeftali tarzı bağırsaklara iyi gelecek şeyler veriyorum ve suluğunu sürekli eline veriyorum yarım saatte bir hatırlatıyorum günde 100 ml civarinda su içmesini sağlıyorum sürekli teklif ediyorum suluğuyla oynamak için bile içiyor zAten
Bi süre sonra insan salıyor ipinibgn 6 aylık bebeğim 4 yaşındaki oğlumdan çok yedi desem yeri var. Sabah kahvaltıya gittik, o sofrayı görünce acıkmamak elde değil. Benim oğlan diyor ki anne lütfen ısrar etme ben yemek yemeye gelmedim, parkta oynamaya geldim
![]()
Canım 6. Ayda doğum kilosinu ikiye katladı ise sorun yok sen rahat ol biz katlayamadik Dr sağlıkli bebek merak etme dedi gönderdi
ates olmuş geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım geçti mi kuzunun ateşi?
Ben 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı ekliyorum canım verdiğim sebzelerin içine
İlk günlerde bizimkide zorlanıyordu ama bu aralar iyi. Ha bide kayısı verdim o günlerde hep 1 tane