2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Maşallah pasama peyniri nasil yaptığını anlatirmisin bende yapayım

O emzik bizde de var icad edene helal olsun

Bizde tattirmalar bitti artık sebze çorbası denemek istiyorum şükür öyle ciddi bir reddetme olmadı

Anlamıyorum sen nesin dr değil mi kendi druna git nedemek

Ne zaman gideceksiniz geçmiş olsun

sizin sünnet klasik yöntem ile oldu dimi
Acile gittim ya kuzum alanindaki doktor daha iyi bilir klasik oldu canim simdi baktim da 14 gun sonraya randevu var napcam bilemedim cisini fln yapiyor sikinti yok cok acil bi durum degildedi dr da

Alıştırma bardağı var ya canım onunla veriyorum kendisinin tutmasına izin veriyorum dökülmüyor zAten ağzından yutamadıkları olursa ıslanıyor önü biraz, ben ne zaman su içsem ona da veriyorum
Annemlerden sonra bizmde uykupar sasti iyicene 1 saattir zor uyuttum bndr sicakta hic çekilmeyo heleki valla ya

Bizde de azaldı ama terledikleri için azaldı bence
cnim su içtiğimiz halde bile doğru dürüst bi cişli brz c8kmiyir terle atıyorlar büyük ihtimalle
Bizimde bezlerimiz azaldı canım günde 3-4kez anca

Umarım öyledir kızlar gerçekten canım sıkıldı

Gittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericez

Canım çok geçmiş olsun

Biz çığlık çığlığayiz adam sesini fark etti çığlık atıyor birşey oldu sanırsın gülüyor sonra sende ek gıda için ısınma turuna çıkmissin iyi rast gele❤
Haftaya oluyoruz 6 aylik, aslinda dolmadan ayimiz vermek istemiyorum. Kilo kontrolunde cok etkiler mi bilmiyorum ama bir hafta daha bekleyeceğim
Yarın bizim pipimiz kesiliyor 08:45 de randevu verdiler yetisirsek sunet olucaz
Hadi hayirlisi ile kurtulun sizde innsallah
Gittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericez
Gecmis olsun canim, iyiki getirmissin

Bizde de azaldı ama terledikleri için azaldı bence
cnim su içtiğimiz halde bile doğru dürüst bi cişli brz c8kmiyir terle atıyorlar büyük ihtimalle
Bizimde bezlerimiz azaldı canım günde 3-4kez anca

Umarım öyledir kızlar gerçekten canım sıkıldı

Canım çok geçmiş ols

Chiccco alıştırma bardağı kullanan anneler +4 yumuşak uçlu mu, +6 yarı yumuşak uçlu mu kullanıyorsunuz? Yarı yumuşak uçlu olanlar biraz daha sert olduğu için geçiş daha rahat oluyormuş sanırım öyle mi bilemedim. Hangisini alsam?

Haftaya oluyoruz 6 aylik, aslinda dolmadan ayimiz vermek istemiyorum. Kilo kontrolunde cok etkiler mi bilmiyorum ama bir hafta daha bekleyeceğim

Hadi hayirlisi ile kurtulun sizde innsallah

Gecmis olsun canim, iyiki getirmissin
Antbitik verdi birde doktor ates de yapabilor takip et dedi cok acelesi olan bisey degilama sira alip goster mutlaka dedi acil doktoru guvenemiyorumda

Allahım bu ne güzellik böyle maşallah

Canım ben +4 aldım bi tek su denedim onuda içmiyor zaten

Antbitik verdi birde doktor ates de yapabilor takip et dedi cok acelesi olan bisey degilama sira alip goster mutlaka dedi acil doktoru guvenemiyorumda
Canim gittigin hastanede sabahtan sira alma var mi randevusuz
Olmadi oyle yapin veya bebek sonucta hasta cikinca iki dk bakamaz mi
bence bakar sonucta antibiyotik vermis dr, ilac vs. Uğraşmayacak

Canim bnde +4var ondan cekmesi emmesi gerekiyo ama biberon bile almiyoken bunu rahat kavradi direk sert uclu 3 delikli bi bardak var ondan direk kaldirdigib gibi geliyor cekmesine gerek kalmadan ya bu arada ben su gunde bi kez tadim dan sonra veriyorum hic aklima gelmiyo bide ilaclardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…