- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
dönmedik canım kurban bayramından sonra dönücez babamız ramazan bayramından sonra döndü 10 gün sonra yıllık iznini alıp gelecek . Bizim inek sütün alerjisi olduğu için keçi sütü alıyorum. Hem inek sütüne göre anne sütüne en yakın süt keçi sütü. Bulabilirseniz tavsiye ederim. O sütle yoğurt yapıp veridim sevdi. Ayrıca limonla kestirip peynir yaptım onu vrriyorum. Meyveleride meyve emziğiyle veriyorum. Şimdilik iyi gidiyoruz maşallah. Sizin nasıl gidiyor.❤
Acile gittim ya kuzum alanindaki doktor daha iyi bilir klasik oldu canim simdi baktim da 14 gun sonraya randevu var napcam bilemedim cisini fln yapiyor sikinti yok cok acil bi durum degildedi dr daAnlamıyorum sen nesin dr değil mi kendi druna git nedemek
Ne zaman gideceksiniz geçmiş olsun
sizin sünnet klasik yöntem ile oldu dimi
Yaa çok geçmiş olsun kuzuyaGittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericez
Sagol canım benim ya insallahYaa çok geçmiş olsun kuzuyaHemen iyileşir inşallah
T tanem-tane20 hadi kizlar kazaniz mubarekk olaBiz de perşembeye randevu aldık, şimdiden geçmiş olsun
Annemlerden sonra bizmde uykupar sasti iyicene 1 saattir zor uyuttum bndr sicakta hic çekilmeyo heleki valla yaAlıştırma bardağı var ya canım onunla veriyorum kendisinin tutmasına izin veriyorum dökülmüyor zAten ağzından yutamadıkları olursa ıslanıyor önü biraz, ben ne zaman su içsem ona da veriyorum
Bizde de azaldı ama terledikleri için azaldı bence
cnim su içtiğimiz halde bile doğru dürüst bi cişli brz c8kmiyir terle atıyorlar büyük ihtimalle
Bizimde bezlerimiz azaldı canım günde 3-4kez anca
Gittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericez
Sagolasin kuzumUmarım öyledir kızlar gerçekten canım sıkıldı
Canım çok geçmiş olsun
Haftaya oluyoruz 6 aylik, aslinda dolmadan ayimiz vermek istemiyorum. Kilo kontrolunde cok etkiler mi bilmiyorum ama bir hafta daha bekleyeceğimBiz çığlık çığlığayiz adam sesini fark etti çığlık atıyor birşey oldu sanırsın gülüyor sonrasende ek gıda için ısınma turuna çıkmissin iyi rast gele❤
Hadi hayirlisi ile kurtulun sizde innsallahYarın bizim pipimiz kesiliyor08:45 de randevu verdiler yetisirsek sunet olucaz
Gecmis olsun canim, iyiki getirmissinGittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericez
Bizde de azaldı ama terledikleri için azaldı bence
cnim su içtiğimiz halde bile doğru dürüst bi cişli brz c8kmiyir terle atıyorlar büyük ihtimalle
Bizimde bezlerimiz azaldı canım günde 3-4kez anca
Gittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericez
Antbitik verdi birde doktor ates de yapabilor takip et dedi cok acelesi olan bisey degilama sira alip goster mutlaka dedi acil doktoru guvenemiyorumdaHaftaya oluyoruz 6 aylik, aslinda dolmadan ayimiz vermek istemiyorum. Kilo kontrolunde cok etkiler mi bilmiyorum ama bir hafta daha bekleyeceğim
Hadi hayirlisi ile kurtulun sizde innsallah
Gecmis olsun canim, iyiki getirmissin
Bence sen yarın başka bir doktora sıra al göster canım. Beklemesen daha iyiAntbitik verdi birde doktor ates de yapabilor takip et dedi cok acelesi olan bisey degilama sira alip goster mutlaka dedi acil doktoru guvenemiyorumda
Chiccco alıştırma bardağı kullanan anneler +4 yumuşak uçlu mu, +6 yarı yumuşak uçlu mu kullanıyorsunuz? Yarı yumuşak uçlu olanlar biraz daha sert olduğu için geçiş daha rahat oluyormuş sanırım öyle mi bilemedim. Hangisini alsam?
Sağol canım. Babası da ben de kahve gözlüyüz. Bebiş teyzesine çekmiş :)
Canim gittigin hastanede sabahtan sira alma var mi randevusuzAntbitik verdi birde doktor ates de yapabilor takip et dedi cok acelesi olan bisey degilama sira alip goster mutlaka dedi acil doktoru guvenemiyorumda
Canim bnde +4var ondan cekmesi emmesi gerekiyo ama biberon bile almiyoken bunu rahat kavradi direk sert uclu 3 delikli bi bardak var ondan direk kaldirdigib gibi geliyor cekmesine gerek kalmadan ya bu arada ben su gunde bi kez tadim dan sonra veriyorum hic aklima gelmiyo bide ilaclardan sonraChiccco alıştırma bardağı kullanan anneler +4 yumuşak uçlu mu, +6 yarı yumuşak uçlu mu kullanıyorsunuz? Yarı yumuşak uçlu olanlar biraz daha sert olduğu için geçiş daha rahat oluyormuş sanırım öyle mi bilemedim. Hangisini alsam?
Tamamdırcanım benım etıketlerım haftaya gıderız muhtemelen. İlk ay 2 kılo almıstı ordan farkı kapattı sankı benım bebisCanım kız bebek için ayına göre kilosu iyi boyuda maşallahDr ne diyecek merak ettim gelince benide etiketle oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?