2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ek gıdaya geçiste kabız olursa bebe ya da olmasın diye napıyoruz 🙄 bizimki dünden beri yapmadı kakasını, fena gaz çıkarıyor zorlanıyor onu da çıkarırken

Kızlar ek gıdaya geçiste kabız olursa bebe ya da olmasın diye napıyoruz 🙄 bizimki dünden beri yapmadı kakasını, fena gaz çıkarıyor zorlanıyor onu da çıkarırken
Ben 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı ekliyorum canım verdiğim sebzelerin içine
İlk günlerde bizimkide zorlanıyordu ama bu aralar iyi. Ha bide kayısı verdim o günlerde hep 1 tane

Kilosu 7200 Dü en son 3360 gr doğmuştu kiloda değilim aslında doyup doymadıgını hala anlayamadığım için tereddütte kalıyorum

Sanırım ömür boyu bu şekilde düşünücez, doydu mu iyi mi. Ben de sana diyorum ama ben de düşünüyorum çoğunlukla. Ahh anne olmak :)

Ay maşallah tüm erkek bebişler herif oluyor sırayla 🥰 bizimkine sıra gelemedi bizden, önce ben ameliyat oldum 2 kere, sonra annem, yarın babam. Nasıl bi seneymiş ya şu 2019 bian evvel bitsin inş. Güzel günler bizi bekliyordur inş🥰 bende tek dişi çıkmış canavarımı sünnet ettireyim inşşş

Ben haşlama sebzelerine hep zeytinyağı katıyorum canım, ya da yoğurt eşliğinde yediriyorum yoğurt da sindirim sistemini çalıştırıyor, 2 kez vermiyorum genelde günde ama verirsem de birisi kayısı şeftali tarzı bağırsaklara iyi gelecek şeyler veriyorum ve suluğunu sürekli eline veriyorum yarım saatte bir hatırlatıyorum günde 100 ml civarinda su içmesini sağlıyorum sürekli teklif ediyorum suluğuyla oynamak için bile içiyor zAten

Sanırım ömür boyu bu şekilde düşünücez, doydu mu iyi mi. Ben de sana diyorum ama ben de düşünüyorum çoğunlukla. Ahh anne olmak :)
Bi süre sonra insan salıyor ipini 😂bgn 6 aylık bebeğim 4 yaşındaki oğlumdan çok yedi desem yeri var. Sabah kahvaltıya gittik, o sofrayı görünce acıkmamak elde değil. Benim oğlan diyor ki anne lütfen ısrar etme ben yemek yemeye gelmedim, parkta oynamaya geldim 🙄🤣

Ben haşlama sebzelerine hep zeytinyağı katıyorum canım, ya da yoğurt eşliğinde yediriyorum yoğurt da sindirim sistemini çalıştırıyor, 2 kez vermiyorum genelde günde ama verirsem de birisi kayısı şeftali tarzı bağırsaklara iyi gelecek şeyler veriyorum ve suluğunu sürekli eline veriyorum yarım saatte bir hatırlatıyorum günde 100 ml civarinda su içmesini sağlıyorum sürekli teklif ediyorum suluğuyla oynamak için bile içiyor zAten
Maşallah canım, ben su içiremiyorum ya resmen sevmiyor çocuk. Artık bardakla veriyorum, oynıcam derken döke döke de olsa en azından 1-2 yudum yutar belki diye

Bizim oğlan bu ay 200 gram almış 🙄 geçen ay 600 almıştı, en az bu ay oldu, zaten belliydi ememedi doğru düzgün yavrum. İte kaka doğum kilosunu 2ye katladık en azından. 6 ay aşılarını da olduk, çok az ateş yaptı

Canım 6. Ayda doğum kilosinu ikiye katladı ise sorun yok sen rahat ol biz katlayamadik Dr sağlıkli bebek merak etme dedi gönderdi

ates olmuş geçmiş olsun

merhaba kızlar nasılsınız? Bebeklerinizin günde kaç defa altını değiştiriyorsunuz. Kaç çişli bez oluyor dolu dolu yada yarım gibi. Kızım su içmiyor olmuyor herseyi denedim maalesef. 24 saatte 3 bez değiştiriyorum öyle eskisi gibi doluda değil. Su içmediği için mi yoksa büyüdü diye mi? Sizde durumlar nasıl?

Bizimde bezlerimiz azaldı canım günde 3-4kez anca

Bizim oğlan bu ay 200 gram almış 🙄 geçen ay 600 almıştı, en az bu ay oldu, zaten belliydi ememedi doğru düzgün yavrum. İte kaka doğum kilosunu 2ye katladık en azından. 6 ay aşılarını da olduk, çok az ateş yaptı
Geçmiş olsun canım geçti mi kuzunun ateşi?

Ay maşallah tüm erkek bebişler herif oluyor sırayla 🥰 bizimkine sıra gelemedi bizden, önce ben ameliyat oldum 2 kere, sonra annem, yarın babam. Nasıl bi seneymiş ya şu 2019 bian evvel bitsin inş. Güzel günler bizi bekliyordur inş🥰 bende tek dişi çıkmış canavarımı sünnet ettireyim inşşş

Canim annen neden ameliyat oldu geçmiş olsun senin ameliyatindan haberim var baban neden ameliyat oluyor çok geçmiş olsun üst üste gelmiş Allah'ım esirgesin

Dişiniz hayırlı olsun canım 💙

Fasulyeyi robottan mi geçirdin canim nasil ezdin
Ben küçük küçük doğrayıp küçük cezvede hasladim blender yaptim canım yoğurt ve zeytinyağıyla yedirdim.
Bu arada kabızlık sorunu olan arkadaşlar taaze fasulye yedirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bugün bize çok iyi geldi.

Maşallah canım, ben su içiremiyorum ya resmen sevmiyor çocuk. Artık bardakla veriyorum, oynıcam derken döke döke de olsa en azından 1-2 yudum yutar belki diye
Alıştırma bardağı var ya canım onunla veriyorum kendisinin tutmasına izin veriyorum dökülmüyor zAten ağzından yutamadıkları olursa ıslanıyor önü biraz, ben ne zaman su içsem ona da veriyorum

Canım mesajini geç gördüm bizde hiç gömülme olmadı o kilolu bebeklerde oluyormuş o yüzden nasıl olduğu konusunda fikrim yok Dr gittiniz mi
Gittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericez

Gittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericez
Anlamıyorum sen nesin dr değil mi kendi druna git nedemek 😖

Ne zaman gideceksiniz geçmiş olsun

sizin sünnet klasik yöntem ile oldu dimi

Sen nezaman düşünüyorsun canım tam zamanı
Canim abisini benim sağlık sorunlarını sebebiyle iki yaşına kadar yaptiramamistik.
2-6 yas arası da fallik dönem olduğu için yaptirmayacagiz. Mecbur 6 dan sonraya kaldı.
Abisi sunnetsizken bunu ettirmeyelim dedik 😁
Ondan ziyada kalbinde hafif ufurum var sünnetini erken yaptırmayın demişti doktorumuz bir aylikken. Kalmışken abisi gibi olsun dedik biz de.

Back