Çok haşlayınca çatalla kolayca ezildi canımFasulyeyi robottan mi geçirdin canim nasil ezdin
Ben 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı ekliyorum canım verdiğim sebzelerin içineKızlar ek gıdaya geçiste kabız olursa bebe ya da olmasın diye napıyoruzbizimki dünden beri yapmadı kakasını, fena gaz çıkarıyor zorlanıyor onu da çıkarırken
Kilosu 7200 Dü en son 3360 gr doğmuştu kiloda değilim aslında doyup doymadıgını hala anlayamadığım için tereddütte kalıyorum
Ben haşlama sebzelerine hep zeytinyağı katıyorum canım, ya da yoğurt eşliğinde yediriyorum yoğurt da sindirim sistemini çalıştırıyor, 2 kez vermiyorum genelde günde ama verirsem de birisi kayısı şeftali tarzı bağırsaklara iyi gelecek şeyler veriyorum ve suluğunu sürekli eline veriyorum yarım saatte bir hatırlatıyorum günde 100 ml civarinda su içmesini sağlıyorum sürekli teklif ediyorum suluğuyla oynamak için bile içiyor zAtenKızlar ek gıdaya geçiste kabız olursa bebe ya da olmasın diye napıyoruzbizimki dünden beri yapmadı kakasını, fena gaz çıkarıyor zorlanıyor onu da çıkarırken
Bi süre sonra insan salıyor ipiniSanırım ömür boyu bu şekilde düşünücez, doydu mu iyi mi. Ben de sana diyorum ama ben de düşünüyorum çoğunlukla. Ahh anne olmak :)
Sizede geçmiş olsun şimdiden grupta sünnetsiz bebe kalmayacak bu gidilseBiz de perşembeye randevu aldık, şimdiden geçmiş olsun
Maşallah canım, ben su içiremiyorum ya resmen sevmiyor çocuk. Artık bardakla veriyorum, oynıcam derken döke döke de olsa en azından 1-2 yudum yutar belki diyeBen haşlama sebzelerine hep zeytinyağı katıyorum canım, ya da yoğurt eşliğinde yediriyorum yoğurt da sindirim sistemini çalıştırıyor, 2 kez vermiyorum genelde günde ama verirsem de birisi kayısı şeftali tarzı bağırsaklara iyi gelecek şeyler veriyorum ve suluğunu sürekli eline veriyorum yarım saatte bir hatırlatıyorum günde 100 ml civarinda su içmesini sağlıyorum sürekli teklif ediyorum suluğuyla oynamak için bile içiyor zAten
Bizim oğlan bu ay 200 gram almışgeçen ay 600 almıştı, en az bu ay oldu, zaten belliydi ememedi doğru düzgün yavrum. İte kaka doğum kilosunu 2ye katladık en azından. 6 ay aşılarını da olduk, çok az ateş yaptı
Biz varız canımSizede geçmiş olsun şimdiden grupta sünnetsiz bebe kalmayacak bu gidilse
merhaba kızlar nasılsınız? Bebeklerinizin günde kaç defa altını değiştiriyorsunuz. Kaç çişli bez oluyor dolu dolu yada yarım gibi. Kızım su içmiyor olmuyor herseyi denedim maalesef. 24 saatte 3 bez değiştiriyorum öyle eskisi gibi doluda değil. Su içmediği için mi yoksa büyüdü diye mi? Sizde durumlar nasıl?
Sen nezaman düşünüyorsun canım tam zamanıBiz varız canım
6 yaşında olacağız inşallah
Geçmiş olsun canım geçti mi kuzunun ateşi?Bizim oğlan bu ay 200 gram almışgeçen ay 600 almıştı, en az bu ay oldu, zaten belliydi ememedi doğru düzgün yavrum. İte kaka doğum kilosunu 2ye katladık en azından. 6 ay aşılarını da olduk, çok az ateş yaptı
Ay maşallah tüm erkek bebişler herif oluyor sıraylabizimkine sıra gelemedi bizden, önce ben ameliyat oldum 2 kere, sonra annem, yarın babam. Nasıl bi seneymiş ya şu 2019 bian evvel bitsin inş. Güzel günler bizi bekliyordur inş bende tek dişi çıkmış canavarımı sünnet ettireyim inşşş
Ben küçük küçük doğrayıp küçük cezvede hasladim blender yaptim canım yoğurt ve zeytinyağıyla yedirdim.Fasulyeyi robottan mi geçirdin canim nasil ezdin
Alıştırma bardağı var ya canım onunla veriyorum kendisinin tutmasına izin veriyorum dökülmüyor zAten ağzından yutamadıkları olursa ıslanıyor önü biraz, ben ne zaman su içsem ona da veriyorumMaşallah canım, ben su içiremiyorum ya resmen sevmiyor çocuk. Artık bardakla veriyorum, oynıcam derken döke döke de olsa en azından 1-2 yudum yutar belki diye
Gittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericezCanım mesajini geç gördüm bizde hiç gömülme olmadı o kilolu bebeklerde oluyormuş o yüzden nasıl olduğu konusunda fikrim yok Dr gittiniz mi
Anlamıyorum sen nesin dr değil mi kendi druna git nedemekGittik kuzum enfeksiyon ve sisme olmus disari cikarmadilar , kendi doktoruba gotur dediler kanana vs bisey olmasin mudahalelik diye sira aldik gostericez
Canim abisini benim sağlık sorunlarını sebebiyle iki yaşına kadar yaptiramamistik.Sen nezaman düşünüyorsun canım tam zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?