2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizim oğlan bu ay 200 gram almış 🙄 geçen ay 600 almıştı, en az bu ay oldu, zaten belliydi ememedi doğru düzgün yavrum. İte kaka doğum kilosunu 2ye katladık en azından. 6 ay aşılarını da olduk, çok az ateş yaptı
Bende merak ediyorum evde ki tartıda çok fark yok 4ünde 6 aylık olmuştu ama geçen aşılardan dolayı 16 temmuza vermişler aşıyı 6 ay 12 günlük olacak tartıldığında

Dizi bizde izlemek istiyoruz çocuklar yatınca kişa
bunu listeme ekledim doğumdan önce İspanyol bir dizi vardı soygun konusu ona baktım biraz ama devamı gelmedi

masallah paşam baba diyor demek bizimki hörül hörül bağırıyor ve çığlık atıyor

benimde büyük oglanda ben dışarda iken mecbur bir iki kez temizledi ama Ömer'i çok temizledi😄
5 bölümlük bi dizi sadece canım.
Ayye ve emem diyordu. Onlar tam değil de bababababa gayet net, onca emek ver doğur besle gitsin baba desin 🤣
Maşallah enişteye 🧿😂

Kızlarrr kullandığınız , bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz bi termos çanta var mı? Artık yanımıza almamız gerekecek bişeyler, hava çok sıcak herşey ekşir

Bende merak ediyorum evde ki tartıda çok fark yok 4ünde 6 aylık olmuştu ama geçen aşılardan dolayı 16 temmuza vermişler aşıyı 6 ay 12 günlük olacak tartıldığında

Ben de evde tartınca aynı çıkıyordu. Hemşire bu aylarda normal artık dedi

Kızlar ben bu probiyotik mayayı aldım anne sutunde deneme yapmak istiyorum ama pakette 2 lt aut icin bir paket diyor 100 cc nasıl ayarlayabilirimki bsebse bsebse cok tesekurler bu arada migrosta bulduk sonunda

100 cc den bahsettim biliyorum cc nin nekadar tekabul ettiginide toz halde oldu icin yapan varmı okadar az sutu diye sormustum yirmide biri lazım bana
Ben yanlış anlamışım sorunu
100cc için tozu bölmek sıkıntı olabilir
1000cc veya 500cc için daha rahat bölünebilir belki toz

100 cc den bahsettim biliyorum cc nin nekadar tekabul ettiginide toz halde oldu icin yapan varmı okadar az sutu diye sormustum yirmide biri lazım bana
Bence bir defalığına paketteki bütün mayayı bi tepsi içinde 20 eşit parçaya bölüp yaklaşık kaç kaşığa denk geldiğini hesapla, ona göre içinden kaşıkla alırsın bi dahaki sefere, paketin üzerinde de yazabilir mamalardaki gibi. Paketin toplam gramajı kaçsa mama kaşığı filan da ölçekli ya mesela hipp in kaşığı silme 4,5 gr sanırım. Öyle de hesaplayabilirsin

Benimde evde oyle gorunuyor valla 1auda. Bu kadar sicakta terleme ve bu kadar asiri harekete ben kilo kaybi bile bekliuorum🙁
Benimkide çok hareketli bide üstüne iştahsızlık ekleniyor keyfi yerinde görünüyor ama ben yinede üzülüyorum aç kalıyor sanki
Bizim oğlan bu ay 200 gram almış 🙄 geçen ay 600 almıştı, en az bu ay oldu, zaten belliydi ememedi doğru düzgün yavrum. İte kaka doğum kilosunu 2ye katladık en azından. 6 ay aşılarını da olduk, çok az ateş yaptı
15 günde 100 gr almş bzmki de insan üzülüyor benimkide Bi kaç gündür emmiyor doğru düzgün

merhaba kızlar nasılsınız? Bebeklerinizin günde kaç defa altını değiştiriyorsunuz. Kaç çişli bez oluyor dolu dolu yada yarım gibi. Kızım su içmiyor olmuyor herseyi denedim maalesef. 24 saatte 3 bez değiştiriyorum öyle eskisi gibi doluda değil. Su içmediği için mi yoksa büyüdü diye mi? Sizde durumlar nasıl?

merhaba kızlar nasılsınız? Bebeklerinizin günde kaç defa altını değiştiriyorsunuz. Kaç çişli bez oluyor dolu dolu yada yarım gibi. Kızım su içmiyor olmuyor herseyi denedim maalesef. 24 saatte 3 bez değiştiriyorum öyle eskisi gibi doluda değil. Su içmediği için mi yoksa büyüdü diye mi? Sizde durumlar nasıl?
Bizde de azaldı ama terledikleri için azaldı bence

cnim su içtiğimiz halde bile doğru dürüst bi cişli brz c8kmiyir terle atıyorlar büyük ihtimalle

Benimkide çok hareketli bide üstüne iştahsızlık ekleniyor keyfi yerinde görünüyor ama ben yinede üzülüyorum aç kalıyor sanki

15 günde 100 gr almş bzmki de insan üzülüyor benimkide Bi kaç gündür emmiyor doğru düzgün
cnim sıcak olduğu için istahsizlar, oğlum sıcak havalarda dahada istahsizlasti

Birisi gece yatmadan once verdigin pirinc unu/yulqf ezmesi muhallebisi icine bebe biskuvisi kat gece daha az uyanir tok tutar dedi diye 20 de bebe biskuvili verdim . Birak uykuyu aksine enerji yapti :olamaz: bu saat oldu hala oyun gezmek pesinde...okuyorum grubu da hepimizin uyku sorunu ayni gece sık kalkmalari insallah gecici bir donem bu ya yoksa ben de aglata sizlata agustosta baslayacagim uyku egitimine:(

Birisi gece yatmadan once verdigin pirinc unu/yulqf ezmesi muhallebisi icine bebe biskuvisi kat gece daha az uyanir tok tutar dedi diye 20 de bebe biskuvili verdim . Birak uykuyu aksine enerji yapti :olamaz: bu saat oldu hala oyun gezmek pesinde...okuyorum grubu da hepimizin uyku sorunu ayni gece sık kalkmalari insallah gecici bir donem bu ya yoksa ben de aglata sizlata agustosta baslayacagim uyku egitimine:KK43:

Yalnız şuna dikkat etmeni öneririm, pirinç unu/yulaf ezmesi kabızlık yapabilecek besinler. Bisküvi ilavesi ile kabızlık rıski artabilir. Bu aylarda az vermekte fayda var.
Bize 1 yaşından önce şeker katkısı olan gıdalar pediatre vermeyin dediği için ben bisküvi vermiyorum.
Benim kızımda bu aralar sürekli kucak istiyor çığlık atıyor istediği olmadığında. İkisi ile ilgilenmek gittikçe uğraştırıyor.

Yalnız şuna dikkat etmeni öneririm, pirinç unu/yulaf ezmesi kabızlık yapabilecek besinler. Bisküvi ilavesi ile kabızlık rıski artabilir. Bu aylarda az vermekte fayda var.
Bize 1 yaşından önce şeker katkısı olan gıdalar pediatre vermeyin dediği için ben bisküvi vermiyorum.
Benim kızımda bu aralar sürekli kucak istiyor çığlık atıyor istediği olmadığında. İkisi ile ilgilenmek gittikçe uğraştırıyor.
Evet canım gündüz kayisi yedirmistim dengeler diye düşündüm kendimce. Tüm dr lar seker yasak derken bebe biskuvisinde seker olacagini dusunmedim verirken Ben cahil bebe biskuvisinde seker oldugunu çocuk enerji patlamasi yasadiktan sonra icerigine bakinca farkettim:D

Evet canım gündüz kayisi yedirmistim dengeler diye düşündüm kendimce. Tüm dr lar seker yasak derken bebe biskuvisinde seker olacagini dusunmedim verirken Ben cahil bebe biskuvisinde seker oldugunu çocuk enerji patlamasi yasadiktan sonra icerigine bakinca farkettim:KK70:

:) est. Hepimiz bazı bilgilerin cahiliyiz :) öğrendin annesi artık vermezsin bugünlük idare et :)

Back