2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnşallah yoktur cnm sen bir göster yinede için rahat etsin
Canim belki normaldir ama icin rahat ettir, bir görünün dr a
Ben hic oyle çıkarma falan yapmadığım icin nasil oldugunu bilmiyorum oyle gömüktü
Üzgünüm kprkutmak istemezdim sorun yoksa bile için rahat eder
Gomulme yapisma durumllari vs bende biliyorum ama bi sıkıntı oldygu belli cunku tam cikiyordu acaba denizden enfeksiyonmu kapti 2 gun oldu henuz esimin is cikisi göstereceğim mutlaka bu aralarda boyle degisik degisik ikiniyo gozunden yas geliyo acaba cisini mi yaparken zorlaniyor diye düşünmeye basladim tesekkur ederim cevaplar icin kuzular

Besigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorum 🙂 masallah kizima 🙏❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤🙏😍
Maşallah kuzuma canım :nazar::KK200:

Emzirmeden uyutmaya deniyorum bugün gerçi bizim sorun bence emmek değil de çünkü geceleri yeniden emmek istemiyor sallanmak istiyor bugün 2 kez emzirmeden ayağımda salllayarak 25 dk da uyuttum bakalım bi 10 gun boyle deneyelim özellikle geceleri nasıl olacak bakalım 🤔
Emmeye bagimli olmak cok fena bisey ya benimkini emerek yaninda tut giki cikmaz alir durur memeyi uyur dun yoldan geldim yatirdim 40 dk uyudu ben daha hic uyumamistim cok yorgundum aldim yanima yatirdim hic memeyi bitskmadan 1 bucuk saat uyumusuz devamli olsa alisir bide ama bazen cok yorgun dusuveriyorum koy veriyorum resmen

Kiz ben kemerini bagliyorum kesinlikle durmuyor artik onda
Onceden baglmiyordum, bir keresinde mutfaktan salona bir geldim yüzüstü düşmüş, oyle sapsik sapsik etrafı izliyor 😂
Ödüm patladi valla ama aglamadigina gore vurmamis biryerini şınav pozisyonunda düşmüş
Ondan sonra bagliyorum, ama durdugu 5 dk falan cadinin
Allah korumuştur onu hem Birşey olsa durmaz ortalığı yıkar senin minik cadı:) bende kemerini takayım bari koyarken değilse bizimkide iniş yapacak bir de durduğu yer fayans halının olduğu tarafa getirincede beni engelliyor çakılıp kalacak yüzüstü diye korkuyorum bırakamıyorum artık

Emmeye bagimli olmak cok fena bisey ya benimkini emerek yaninda tut giki cikmaz alir durur memeyi uyur dun yoldan geldim yatirdim 40 dk uyudu ben daha hic uyumamistim cok yorgundum aldim yanima yatirdim hic memeyi bitskmadan 1 bucuk saat uyumusuz devamli olsa alisir bide ama bazen cok yorgun dusuveriyorum koy veriyorum resmen
Ya benimki de emerek uyuyor ama tek sorun çok sık uyanıyor uyandığında çoğu zaman yeniden emmeden sallayarak uyutuyorum ama yarım saat bir saat sonra yeniden uyanıyor bunu çözemedim işte derin uykuya geçemiyor

Ya benimki de emerek uyuyor ama tek sorun çok sık uyanıyor uyandığında çoğu zaman yeniden emmeden sallayarak uyutuyorum ama yarım saat bir saat sonra yeniden uyanıyor bunu çözemedim işte derin uykuya geçemiyor
Annemlerdeyken bnde o sekilseydim eve gelince 3 saatt bi uyudu uyudugumu hissettim resmenn cok zor bisey ki hala ustumden atamadim 1 haftayı oldugun yerde gidiyo gozler

Kuzum ben kacirmisim dogum gunun kutlu olsun ❤ ne soracagim bizim pipi 2 3 gune kdr kucuk tirnak boyutunda dışarı çıkıyordu şimdiyapismis gibi sada ufak bi kismi cikiyor bisey olmus plabilirmi yoksa kendimi toplayinca boylemi olur
yapışmış olabilir sen kıyamazsın bizimki de az çıkıyordu büyükte eşim bi de sünnetçiye soralım fikir alalım diye götürdü meger yapısmış baya cıktı ama zorlamış kızarmış tahriş olmuştu çok da aglamış yavrum korkma ama göster yine muhtemelen aynı şeyi yapıp cıkarmaua calışacaklar:(

Kızlar sağlık ocağına gittik benim kızım 42 gunde 150 grm almış 7.950 olmuş boyu 68.5 . Dakika başı emiyor , niye kilo almadi anlamadim ki. Boyu fazla uzamış dedi hemşire . Normal dedi ama ek gıdalarda tattirmalara bir beş on gün daha devam Edip ona göre doktora götürmeyi düşünüyorum

Evet çok ilgileniyorlar. Bizimkinin gözünde birşey oldu götürdük çok ilgililer. Bende sünnet yaptırdım çünkü öyle yapışma yok.
Bizde de normalde yoktu kuzum bi anda oldu boylr bugun gosterecegim mutlaka olmadi ters bisey varsa bilr yrolojiye yonlendirr en azindan yne

yapışmış olabilir sen kıyamazsın bizimki de az çıkıyordu büyükte eşim bi de sünnetçiye soralım fikir alalım diye götürdü meger yapısmış baya cıktı ama zorlamış kızarmış tahriş olmuştu çok da aglamış yavrum korkma ama göster yine muhtemelen aynı şeyi yapıp cıkarmaua calışacaklar:KK43:
Bende zorlamaya calisiyorum ama cok ta yapamıyorum cani acicak diye bide bisey olur fln bi anda kanar fln napcagimi sasirim yoksa tamamen cikartana kdr bastiriyordum en son kinde yaparken biraz zorlandim hatta zor cikardim sonra boyle oldu hafif sis gibi oldu ameliyattan sonra verilen kremi surdum indi oda ama bugun goturcen acil bisey varsada poliklnge gtururm yine sagol kuzum cvp icinn

Bizde de normalde yoktu kuzum bi anda oldu boylr bugun gosterecegim mutlaka olmadi ters bisey varsa bilr yrolojiye yonlendirr en azindan yne
Evet öyle yapıyorlar kendileri anlamiyorsa başka bölüme yonlendiriyorlar. Sen git aksatma.

Kızlar sağlık ocağına gittik benim kızım 42 gunde 150 grm almış 7.950 olmuş boyu 68.5 . Dakika başı emiyor , niye kilo almadi anlamadim ki. Boyu fazla uzamış dedi hemşire . Normal dedi ama ek gıdalarda tattirmalara bir beş on gün daha devam Edip ona göre doktora götürmeyi düşünüyorum
Bende kendim tartıyorum 100 gr almış 15 günde ve 2 3 gündür çok iştahsız meme emmek istemiyor mama zaten biberonla almıyor kaşıkla verincede ağzında bekletip kenarlardan çıkarıyor ne yapacağımı şaşırdım devam ederse bende götürücm

Masallah
kuzumm ❤❤🙏🙏 ahh ben o kilolari asla goremicem galiba😊 uzun boylu manken olcak demek ki annesi 😊

Bende kendim tartıyorum 100 gr almış 15 günde ve 2 3 gündür çok iştahsız meme emmek istemiyor mama zaten biberonla almıyor kaşıkla verincede ağzında bekletip kenarlardan çıkarıyor ne yapacağımı şaşırdım devam ederse bende götürücm
Benimde evde oyle gorunuyor valla 1auda. Bu kadar sicakta terleme ve bu kadar asiri harekete ben kilo kaybi bile bekliuorum🙁

Bizimkide 150 -200 gr almis. Artik sut o kadar yetmiyor. Birde hareketlendiler. Daha cok emzirmeyr calisiyorum ama istemiyor
Mm

Benim kızım da tukuruyor yediğini , sık emiyor ama almıyor kilo
Masallah

kuzumm ❤❤🙏🙏 ahh ben o kilolari asla goremicem galiba😊 uzun boylu manken olcak demek ki annesi 😊
Bilemiyorum ki ya babası da zayıf uzun ona çektiyse artık 😄yalnız bu Azra pozlar maşallah , o da epey beyaz Melis de denize girmeden önce böyleydi şimdi karardi😁
Bizimkide 150 -200 gr almis. Artik sut o kadar yetmiyor. Birde hareketlendiler. Daha cok emzirmeyr calisiyorum ama istemiyor
Benimkisi emiyor da alniyor canım ama çok harkeetlililer bu da etkili olabilir

Back