Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diymak degil oyle isim vermeyeyim taninms bi firmanin fabrikasini gezerken zorla itiraf ettirmistim. Gida bolumu ve isinin faydalariHerkese selamlaar
S Sevimlipanduf canım labneyi çok kullanmayın tarihi geçmiş peynirler toplanarak artıklardan yapılıyor diye duymuştum
3 gündür eşimde evdeydi paslaşarak baktık geceleri tabi uyanamıyor eşim ama gündüzleri beni dinlendirdi ben uyudum ama İnan çok zor uykusuzluk hiç uyumadan sabah ediyoruz dediğin gibi yat kalk yat kalk tam uyuyacağım kız başlıyor ağlamaya, kulağından şüphelenip doktora gösterdik yok bişeyi dedi hergun sokaklara çıkıyoruz evde başedemiyoruz artık akşam 10 -11 sokaklardayızİnan ki bende anlamıyorum dün gece 12 de yattım iyice emzireyim de bari biraz uyusun dedim döndüre döndüre ikisini de emdi 1 de 2 de 3 de kalktı ağlayacaktım nerdeyse kızımda sesinden rahatsız olup kalkıp geliyor bebeği yatır kızı uyut hiç uyuamadan kalkıyorum nerdeyse
İnşallah iyi geçer canımBugun dahiliyeye gidicegim gobek intihabi enfeksiyon vs olabilir bas donmesi kusmada yapiyor dahiliye nereye sevk edecek bakalim
Kendim yaptım ki evdeHerkese selamlaar
S Sevimlipanduf canım labneyi çok kullanmayın tarihi geçmiş peynirler toplanarak artıklardan yapılıyor diye duymuştum
Yazık bize bi kalktım zombi gibiyim
Dün 12 saat gezmişiz hiç ne acıktım dedi ne uykum geldi dedi geziyor arabada3 gündür eşimde evdeydi paslaşarak baktık geceleri tabi uyanamıyor eşim ama gündüzleri beni dinlendirdi ben uyudum ama İnan çok zor uykusuzluk hiç uyumadan sabah ediyoruz dediğin gibi yat kalk yat kalk tam uyuyacağım kız başlıyor ağlamaya, kulağından şüphelenip doktora gösterdik yok bişeyi dedi hergun sokaklara çıkıyoruz evde başedemiyoruz artık akşam 10 -11 sokaklardayız
İnsallah kuzumGuzel haberle gel kuzum❤
Valla hala umudum var ne zaman normale dönecek diye bekliyorum vallahi kesintisiz uyku beklemiyorum ama 3 saatte bir kalktığımızda bile ben dinlenmiş oluyordum ona da razıyım, geceleri kalkıyor benimki ama illa emmek istemiyor emmeden de uyuyabiliyor beşiğini salla piş piş aç falan ama bunu yarım saat bir saat d bir tekrarlıyorum çok yorucu
İnsallah kuzum kotu birsey cikmaz hapla gecen birseydir insallah yoksa isim cok zor cocuk kucaktan inmiyorİnşallah iyi geçer canım
Yaa iyi o zaman ben hazır verdin sandımKendim yaptım ki evdeileride bilemiyorum belki hazır alırım diyordum ama bunu duyduğum iyi oldu almam o zaman yaa
![]()
Bizimki gezerken sorun yok ama bi yere otur bi yemek çay iç kuduruyor o araba durmayacak dün akşam saat 11 i geçmiş parkta bir biz bir de kopekler vardı düşün halimizi dört nala geziyoruz tur atıyoruz parktaDün 12 saat gezmişiz hiç ne acıktım dedi ne uykum geldi dedi geziyor arabada
Göbek acısından uyuyamazdım ben dönerken bile acıyordu yatakta yerden bişey almak işkenceydi =(İnsallah kuzum kotu birsey cikmaz hapla gecen birseydir insallah yoksa isim cok zor cocuk kucaktan inmiyor
Yeni Dönem çocukları çok huysuz ya biz böyle ağlıyor muyduk ağlıyorsak nasıl susturmuşlar anlamıyorum yapmadığımız şey kalmıyorBizimki gezerken sorun yok ama bi yere otur bi yemek çay iç kuduruyor o araba durmayacak dün akşam saat 11 i geçmiş parkta bir biz bir de kopekler vardı düşün halimizi dört nala geziyoruz tur atıyoruz parkta![]()
7den beri ayaktayız 3 saat oldu nerdeyse dalamadı hala arada ağlıyor mızlıyor.. ben dayanamayıp bir şeyler atıştırdım valla onu da attım mutfakta yere beni izledi:) benim ne zaman işim olsa bu çocuk uyuyamıyor ben uyusun diye geriliyorum hissediyor galiba..Bemde cok aciktim ama uyumuyor daha calisiyorum klasik![]()
Kuzum ben kacirmisim dogum gunun kutlu olsun ❤ ne soracagim bizim pipi 2 3 gune kdr kucuk tirnak boyutunda dışarı çıkıyordu şimdiyapismis gibi sada ufak bi kismi cikiyor bisey olmus plabilirmi yoksa kendimi toplayinca boylemi olurNormal canım mosmor olurda avuç içini dolduracak kan gelirse o zaman hemen gelin dendi
Bizde de hafif yeşillik vardı pipide
dönmedik canım kurban bayramından sonra dönücez babamız ramazan bayramından sonra döndü 10 gün sonra yıllık iznini alıp gelecek . Bizim inek sütün alerjisi olduğu için keçi sütü alıyorum. Hem inek sütüne göre anne sütüne en yakın süt keçi sütü. Bulabilirseniz tavsiye ederim. O sütle yoğurt yapıp veridim sevdi. Ayrıca limonla kestirip peynir yaptım onu vrriyorum. Meyveleride meyve emziğiyle veriyorum. Şimdilik iyi gidiyoruz maşallah. Sizin nasıl gidiyor.❤ecemine evine döndun mu ek gıda nasıl gidiyor canım
Canım okuyunca paylaşmak istedim. Bizimde sünnetten sonra gömülme oldu. Kantaron yağıyla masaj yaptım altını açtığımda şimdi yavaş yavaş çıkmaya başladı.Kuzum ben kacirmisim dogum gunun kutlu olsun ❤ ne soracagim bizim pipi 2 3 gune kdr kucuk tirnak boyutunda dışarı çıkıyordu şimdiyapismis gibi sada ufak bi kismi cikiyor bisey olmus plabilirmi yoksa kendimi toplayinca boylemi olur