2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın ❤❤ ben bugun kucuk hanimi bikac saatligine birakip mangala gitmeyi planliyorum is arklarima. İns durur kucuk hanim bayadir ayrilmadik 🤔
Git kuzu git bakacak sabırlı birileri varsa arkanda sağılmış sütün de varsa git keyfine bak, yemin ediyorum geberiyoruz enerji toplamak bizimde hakkımız bebekle çıktığım halde 3 kez annemlerde Arkadaşlarımla buluştum bi iyi geldi insan içine karışmak boyle mutlu oldum yani, gene benim kız tüm gece saat başı uyandı 😴😴

İyi geceler kızlar ☺ Lor peyniri yaptım, oğlum sevdi 3 gündür kahvltılarda yarım yumurta sarısı ve kibrit kutusuna yakın peynir veriyorum
İkindi gibi de sebze yada meyve veriyorum. Bgn yeşil fasülye haşladım, ezdim . Yoğurt ve zeytinyağ ekledim severek yedi. Yarım çay bardağı kadar vermişimdir tahminen

Merhaba canım maşallah pasama tzae fasulye tattirma yapmadım tek onuda yapınca bunu deneyeceğim

Ayy az kalmiss ne guzelll :KK200:nerede canim yazlikk :)
Alanya'da babamlarin annemler kizkardesimin düğününden sonra yazlığa geçecek boş şimdi bir hafta on gün kalırız orda sonra düğün için memlekete geçeceğiz

Günaydın hanımlar A anneveoglusu mutlu huzurlu sağlıklı nice yaşların olsun ailenle birlikte
Herkese günaydıın 💜
A anneveoglusu nice mutlu yaşlara🎂💜
Doğum günün kutlu olsun cnm.. mutlu sağlıklı yeni yaşların olsun oğluşlarınla❤
Gunaydin kizlar 💜

A anneveoglusu nice güzel yaslarin olsun,sevdiklerinle insallah 🌹

S Sevimlipanduf sizin evle annendeki kalkmalarinda fark var mi
Sizde sıcaktan daha mi cok kalkıyor acaba 🤔
Doğumgünün kutlu olsun arkadaşım 💜
Evlatlarınla sağlıklı yıllar dilerim💕
A anneveoglusu Nice mutlu saglikli huzurlu yillari cocuklarin, esin ve sevdiklerinle gecirmeni dilerim ♡♡ iyi ki dogdun dogum gunun kutlu olsun♡
A anneveoglusu cnim iyiki doğdun, iyiki varsın,ailenle sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olursun inssss doğum günün kutlu olsun💖💞🎂
Canımmm doğum günün kutlu olsun ❤
Nice mutlu saglıklı huzurlu ailenle sevdiklerinle yasayabilecegin uzun yıllarin olur insallah iyiki dogdun iyiki tanidik seni guzel ablamiz

Güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim güzel anneler ❤️😍🤩

Git kuzu git bakacak sabırlı birileri varsa arkanda sağılmış sütün de varsa git keyfine bak, yemin ediyorum geberiyoruz enerji toplamak bizimde hakkımız bebekle çıktığım halde 3 kez annemlerde Arkadaşlarımla buluştum bi iyi geldi insan içine karışmak boyle mutlu oldum yani, gene benim kız tüm gece saat başı uyandı 😴😴
Aynen cok iyi geliyor eskiden cok cikatdim simdi cok oldu yalniz cikmayali durur unarim. Yaa bende 1bucuk saatte bi kalkiyoruz acikio mu sut mu yetmio meme bagimliligi mi ablamiorum artik

Günaydın ❤❤ ben bugun kucuk hanimi bikac saatligine birakip mangala gitmeyi planliyorum is arklarima. İns durur kucuk hanim bayadir ayrilmadik 🤔

Git canım eminim sana ilaç gibi gelecek❤️ mangal harika olur ağzım sulandı ben zor kilo veririm bu saatte mangal için ağzım sulandı 😩

Azra'ya kim bakacak

Aynen cok iyi geliyor eskiden cok cikatdim simdi cok oldu yalniz cikmayali durur unarim. Yaa bende 1bucuk saatte bi kalkiyoruz acikio mu sut mu yetmio meme bagimliligi mi ablamiorum artik
Bizimki 1-1,5 aydır 2 saat uykusu yok noldu boyle anlamıyorum geceleri en azından uyur dinlenirdik şimdi her sabah baş ağrısıyla uyanıyorum akşam olmak bilmiyor 😭 sürekli mızır mızır uykusunda bile gözünü açmadan mızırdıyor eğer kalkıp sallamazsam daha da çok ağlayıp hepten uyandırıyor kendini, karnı tok altı temiz içerisi uyumak için iyi üzeri rahat şort tulum var anlamıyorum ki derdi ne 😭

Dün yıkadık ılık suyla. Sabun değdirmemeye çalıştım. İyi oğluş çok şükür canım sağol sorduğun için ❤ sadece pipi etrafında morarma var yeşil yeşil, o da normal galiba 🙄

Normal canım mosmor olurda avuç içini dolduracak kan gelirse o zaman hemen gelin dendi
Bizde de hafif yeşillik vardı pipide

Back