- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Ne güzel yap yap elin boş gitme yeni dogum yapan kadın nasıl sevinirGünaydın hanımlar:)
Bende arkadaşıma bebiş görmesine gideceğim bugün..şu kız bir uyusaydı bir şeyler hazırlayacağım daha..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yap yap elin boş gitme yeni dogum yapan kadın nasıl sevinirGünaydın hanımlar:)
Bende arkadaşıma bebiş görmesine gideceğim bugün..şu kız bir uyusaydı bir şeyler hazırlayacağım daha..
Ben elma kiraz muz şeftali armut vişne kırmızı erik verdim canim
Teşekkür ederim canlar:))) bende hepsinden deneyeyim sırasıyla :))Elma armut daha iyi oluyor dişlerini iyice kaşıyor =) yumuşaklardan daha çok seviyor canım
Dun arklar 7gibi geldi gece 1de yolculadim. Fena gecmedi. Bizimki zateb 10da yatti millet gidene kadar 2kere kalkti. Arklardan biri uyku egitimi almisti 2cocugu iicinde. Onu bunu bosver uykuyu ogrenmesi lazim. Karnini iyice doyur yatagina koy maksimum 10dk aglar sonra uyur kendi uyudugu icinde uyanmaz dedi. Ama aglatmaya gonlum razi degil... Bir de zaten yataga koyunca aglamiyor ki durmadan donuyor tirmanmaya devam durmadan durmadan durmadan.. dun kendisi dizinin ustunden ayaga kalkmayi ogrendi mesela su an surekli onu yapma cabasinda besiginde salonda koltuklarima tv unitesine vs.. sizin dusunceniz nedir
Evet cnm bebeği bizden 20 gün küçük aslında ama pek durmuyor yardımcı olayım dedim aynı yollardan geçtik bizdeNe güzel yap yap elin boş gitme yeni dogum yapan kadın nasıl sevinir
Benmari usulu 45-50 dereceyi yakalamak biraz zor bencede. cok merak ettim birkere yapacagimAnne sutunu kaynatmayin pisirmeyin diyorlar canim ama nasil olacak ki yogurt isitmadan
Maşallah tatlışa byük insan gibi poz vermişCanım ben aglatarak uyutma yapamam en duygusal zamanı benimki dudak büze büze ağlıyor kıyamam
Yapana saygım sonsuz birde eşimle biz birbirimizi yeriz öyle uyutursam
Maşallah Azra'ya hemen ayaklanacak annesi Ömer'de de var o istek ama ancak pek başarılı değil çabuk yorulup kendini birakiyor
bizimki 10 sn kadar anca duruyor
Eki Görüntüle 2286372
İzleyelim film önerisi arıyordum bende Bizde ilk kez diziye başladık dün gece, çernobil. Çok iyi. Ama gece 2 de yattık. Sabah 8 de kalktı paşa, hangimiz kalkcaz derken oğlum babasının koluna vurup bababababa dedi son günlerde Bikaç kez söylemişti ama bgn tam yerinde denk geldi , babası kalktı böylelikle ben 10 a kadar uyumuşum eşim de o gazla ilk kez altını değiştirmiş, ben şok ilk oğlumda hiç yapmamıştı böyle bişey
Cok tatliiiii masallah, gozler cakmak cakmak.Canım ben aglatarak uyutma yapamam en duygusal zamanı benimki dudak büze büze ağlıyor kıyamam
Yapana saygım sonsuz birde eşimle biz birbirimizi yeriz öyle uyutursam
Maşallah Azra'ya hemen ayaklanacak annesi Ömer'de de var o istek ama ancak pek başarılı değil çabuk yorulup kendini birakiyor
bizimki 10 sn kadar anca duruyor
Eki Görüntüle 2286372
Tabiki ağlatacaklar büyük oğlumda yaşadım ama bu bebeklik döneminde bunu yapmak istemedimCok tatliiiii masallah, gozler cakmak cakmak.
Ya dusunuyorum, biz aglatmaksakta hayat gulden yataklar sermeyecek cocuklarimiza . Bizim onlari el bebek gulbebek yetistirsekte disarida afallayacaklar. Bence aglayipta duzene girecekse uykulari yaparim. Ama sikinti su ben bebegime cok alistim. Hic ayri yatmak istemiyorum. En buyuk keyfim onla uyumak. Benimde isime gelmiyor
İnan ki bende anlamıyorum dün gece 12 de yattım iyice emzireyim de bari biraz uyusun dedim döndüre döndüre ikisini de emdi 1 de 2 de 3 de kalktı ağlayacaktım nerdeyse kızımda sesinden rahatsız olup kalkıp geliyor bebeği yatır kızı uyut hiç uyuamadan kalkıyorum nerdeyseBizimki 1-1,5 aydır 2 saat uykusu yok noldu boyle anlamıyorum geceleri en azından uyur dinlenirdik şimdi her sabah baş ağrısıyla uyanıyorum akşam olmak bilmiyor sürekli mızır mızır uykusunda bile gözünü açmadan mızırdıyor eğer kalkıp sallamazsam daha da çok ağlayıp hepten uyandırıyor kendini, karnı tok altı temiz içerisi uyumak için iyi üzeri rahat şort tulum var anlamıyorum ki derdi ne
Kızlar bizim ilk tadım başarılıydı ama 2.ve 3.gün birkaç kaşıktan ağlamayı bastı. Kendine geriye atıyor sürekli.
İlk bebem iyi yerdi :)
İkinci bebem tersi çıkacak gibi
Besigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorum masallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
aynı durumdayımİnan ki bende anlamıyorum dün gece 12 de yattım iyice emzireyim de bari biraz uyusun dedim döndüre döndüre ikisini de emdi 1 de 2 de 3 de kalktı ağlayacaktım nerdeyse kızımda sesinden rahatsız olup kalkıp geliyor bebeği yatır kızı uyut hiç uyuamadan kalkıyorum nerdeyse
Mukemmel sin kuzum bende deniyeyiMKendim yaptım bebişim tabi itiraf edeyim bence her zaman yapmam hazır da alırım ileri de, dün 3 litre süt aldım 1 litre yoğurt yaptım 1 litre labne yaptım 1 litre de buzluğa attım çiğ süt,
Labneyi de ben peynir gibi sütü kestirip yaptım hatta peynir altı suyu elde ettim buz poşetlerine koydum çorbalarına falan katmak için alternatif olsun tavuk suyu et suyuna geçene kadar diye sütun içine limon atarak kestirdim tül süzgece koyup süzdürdüm bi 10-15 dk bekledim ama tam suyu suzulmeden sıcakken alıp robota koydum içine de bir yemek kaşığını tam doldurmadım zeytinyağı koyup iyice çırptım krema gibi oldu oyle yaptım valla birazcık tuz ekleyebilirdim ama bebek yiyeceği için gerek duymadım tazecik süt kokulu labne oldu ❤❤
Anneme birakicam kuzum. Valla bende yedice yiyorum tutamiyorum kendimi valla damadima da temiz hava degisimi iyi gelebilir diye dusunuyorum insallah soyle girsiin denize misss gibii❤Git canım eminim sana ilaç gibi gelecek❤ mangal harika olur ağzım sulandı ben zor kilo veririm bu saatte mangal için ağzım sulandı
Azra'ya kim bakacak
Bemde cok aciktim ama uyumuyor daha calisiyorum klasikGünaydın hanımlar:)
Normal canım mosmor olurda avuç içini dolduracak kan gelirse o zaman hemen gelin dendi
Bizde de hafif yeşillik vardı pipide
Bugun dahiliyeye gidicegim gobek intihabi enfeksiyon vs olabilir bas donmesi kusmada yapiyor dahiliye nereye sevk edecek bakalimCanım benim hamileyken oluştu sezeryanla birlikte onu da tamir ettiler bildiğin kayısı kadar göbek deliğim büyüktü bir tarafa doğru sonra ameliyatta onu da tamir ettiler şükürler olsun geçti ama acısını çok iyi biliyorum bir gidin doktora cerrah ilgileniyor
İnsallah hepimizin bebekleri saglikli olsun bol istahli olsunlarAnladım canım tamamen geçer inşallah
Guzel haberle gel kuzum❤Bugun dahiliyeye gidicegim gobek intihabi enfeksiyon vs olabilir bas donmesi kusmada yapiyor dahiliye nereye sevk edecek bakalim