- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Git kuzu git bakacak sabırlı birileri varsa arkanda sağılmış sütün de varsa git keyfine bak, yemin ediyorum geberiyoruz enerji toplamak bizimde hakkımız bebekle çıktığım halde 3 kez annemlerde Arkadaşlarımla buluştum bi iyi geldi insan içine karışmak boyle mutlu oldum yani, gene benim kız tüm gece saat başı uyandıGünaydın ❤❤ ben bugun kucuk hanimi bikac saatligine birakip mangala gitmeyi planliyorum is arklarima. İns durur kucuk hanim bayadir ayrilmadik
Anne sutunu kaynatmayin pisirmeyin diyorlar canim ama nasil olacak ki yogurt isitmadanAnne sutunden yogurt yapan var mi ? Bebek sevdi mi ?
Ayy az kalmiss ne guzelllGünaydın hanımlar yazlığa gitmek için son 1 hafta artık gün sayıyorum
İyi geceler kızlar ☺ Lor peyniri yaptım, oğlum sevdi 3 gündür kahvltılarda yarım yumurta sarısı ve kibrit kutusuna yakın peynir veriyorum
İkindi gibi de sebze yada meyve veriyorum. Bgn yeşil fasülye haşladım, ezdim . Yoğurt ve zeytinyağ ekledim severek yedi. Yarım çay bardağı kadar vermişimdir tahminen
Alanya'da babamlarin annemler kizkardesimin düğününden sonra yazlığa geçecek boş şimdi bir hafta on gün kalırız orda sonra düğün için memlekete geçeceğizAyy az kalmiss ne guzelllnerede canim yazlikk :)
Aynen ben saate bakmıyorum artık canım sıkılıyorGece yine her saati gordum. Bi 4 civarini kacirmisiz nasil olduysa o da
Günaydın hanımlar A anneveoglusu mutlu huzurlu sağlıklı nice yaşların olsun ailenle birlikte
Doğum günün kutlu olsun cnm.. mutlu sağlıklı yeni yaşların olsun oğluşlarınla❤
Gunaydin kizlar
A anneveoglusu nice güzel yaslarin olsun,sevdiklerinle insallah
S Sevimlipanduf sizin evle annendeki kalkmalarinda fark var mi
Sizde sıcaktan daha mi cok kalkıyor acaba
Doğumgünün kutlu olsun arkadaşım
Evlatlarınla sağlıklı yıllar dilerim
A anneveoglusu Nice mutlu saglikli huzurlu yillari cocuklarin, esin ve sevdiklerinle gecirmeni dilerim ♡♡ iyi ki dogdun dogum gunun kutlu olsun♡
A anneveoglusu cnim iyiki doğdun, iyiki varsın,ailenle sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olursun inssss doğum günün kutlu olsun
Canımmm doğum günün kutlu olsun ❤
Nice mutlu saglıklı huzurlu ailenle sevdiklerinle yasayabilecegin uzun yıllarin olur insallah iyiki dogdun iyiki tanidik seni guzel ablamiz
Aynen cok iyi geliyor eskiden cok cikatdim simdi cok oldu yalniz cikmayali durur unarim. Yaa bende 1bucuk saatte bi kalkiyoruz acikio mu sut mu yetmio meme bagimliligi mi ablamiorum artikGit kuzu git bakacak sabırlı birileri varsa arkanda sağılmış sütün de varsa git keyfine bak, yemin ediyorum geberiyoruz enerji toplamak bizimde hakkımız bebekle çıktığım halde 3 kez annemlerde Arkadaşlarımla buluştum bi iyi geldi insan içine karışmak boyle mutlu oldum yani, gene benim kız tüm gece saat başı uyandı
Günaydın ❤❤ ben bugun kucuk hanimi bikac saatligine birakip mangala gitmeyi planliyorum is arklarima. İns durur kucuk hanim bayadir ayrilmadik
Senin damatla keyif sence mümkün müOhh mis valla git biraz keyif yap kuzum ❤❤ A anneveoglusu
Sert meyvelerde veriliyor mu onunla cnm elma falan ben azıcık şeftali denedim.. başka ne verebilirim
Bizimki 1-1,5 aydır 2 saat uykusu yok noldu boyle anlamıyorum geceleri en azından uyur dinlenirdik şimdi her sabah baş ağrısıyla uyanıyorum akşam olmak bilmiyorAynen cok iyi geliyor eskiden cok cikatdim simdi cok oldu yalniz cikmayali durur unarim. Yaa bende 1bucuk saatte bi kalkiyoruz acikio mu sut mu yetmio meme bagimliligi mi ablamiorum artik
Kirazı nasıl koydun canım içine çekirdeğini çıkarıp mıBen elma kiraz muz şeftali armut vişne kırmızı erik verdim canim
Dün yıkadık ılık suyla. Sabun değdirmemeye çalıştım. İyi oğluş çok şükür canım sağol sorduğun için ❤ sadece pipi etrafında morarma var yeşil yeşil, o da normal galiba
Evet erik visne ve kiraz çekirdeklerini çıkararak koydumKirazı nasıl koydun canım içine çekirdeğini çıkarıp mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?