Sert meyvelerde veriliyor mu onunla cnm elma falan ben azıcık şeftali denedim.. başka ne verebilirimMeyveleri meyve emziğiyle veriyorum canım parçalanmamım oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sert meyvelerde veriliyor mu onunla cnm elma falan ben azıcık şeftali denedim.. başka ne verebilirimMeyveleri meyve emziğiyle veriyorum canım parçalanmamım oluyor
M Mavisu27 ayy Canlar teşekkür ederim, annemlerde pek fırsat bulamamıştım guzel şeyler yapmaya minnakıma ama kendi evimize geldik merak etmeyin formumuza geri döneceğiz yoğurt falan mayaladım bugün temizlik vs derken hatta şimdi de yürüyüşe çıkıyoruz guneş hanım kuduruk gene, gündüz hemen basit kabak patates yaptım uzerine de yoğurt ve zeytinyağı katıp yedirdim şimdi dışarı çıkarken de yanımıza birer dilim elma armut pişirdim ezdim içine bir yemek kaşığı yoğurt bir çay kaşığı labne peynir koydum mini bir danone yoğurt oldu en organiğindenS Sevimlipanduf kesinlikle tariflerini çok seviyorum uygulayacağım da eklemeye devam et
Elma armut daha iyi oluyor dişlerini iyice kaşıyor =) yumuşaklardan daha çok seviyor canımSert meyvelerde veriliyor mu onunla cnm elma falan ben azıcık şeftali denedim.. başka ne verebilirim
Çok sevindim yaDaha oncede vermistim kuzum bende ama duzenli degil baktim sut icmeye yer kalmadi birde kabiz cok olunca biraktim
birde asit giderici ilac kullaniyoruz mideden dolayi onunda suan faydasi var eskiden cocuk sut icmemek icin herseyi yapardı şu dortgundur kullanmamiza ragmen sukur iyi
Harikasın bende kabağı da tatrırıp hemen yoğurt vereceğim ki yiyecek bişeyler çıksınM Mavisu27 ayy Canlar teşekkür ederim, annemlerde pek fırsat bulamamıştım guzel şeyler yapmaya minnakıma ama kendi evimize geldik merak etmeyin formumuza geri döneceğiz yoğurt falan mayaladım bugün temizlik vs derken hatta şimdi de yürüyüşe çıkıyoruz guneş hanım kuduruk gene, gündüz hemen basit kabak patates yaptım uzerine de yoğurt ve zeytinyağı katıp yedirdim şimdi dışarı çıkarken de yanımıza birer dilim elma armut pişirdim ezdim içine bir yemek kaşığı yoğurt bir çay kaşığı labne peynir koydum mini bir danone yoğurt oldu en organiğindenyemek kitabı bile aldım bizim minnak böğürmezse yarın bebek kurabiyesi vs deneyeceğim
![]()
Bugün kayısıyı öyle çok çok parcalamadan verdim her vermemde ogurdu kusacak kusacak dedim ama masalalh bir şey olmadı. Öyle öyle ogrenecekler işteSoydum kuzum ama cokmu pisirmedim bilemedim baya kucuk cubuklar yaptim elinde falan ezdi heryerine surdu ama baktım cok oguruyor oksurmeye baslayinca yeter ettim suda yapmamistim ama buharda pisirdim ogure oksure ogrenecek artik
Evet canım ebebekten almıştımBana da cok pratik gibi geldi. Su ebebektekini almayi dusunuyorum. Senin kullandigin da o mu canim
Bazi doktorlar blw ye 8 aydan sonra başlanması gerektiğini düşünüyor zaten canım kaşığı reddetme ihtimalinden dolayı. Senin dediğin ihtimal de var haklısın Allah korusun.Blw yaptigin icin o zaman tamam. Muz bile versen onlar damaklari ile bazen buyuk parcalar kopardiklari icin bogazlarina kacma riski olur. Ben o riski suan goze almak istedigim icin kendim pure yapip yediriyorum. Ama 8-9 aydan sonra bende kendi kendine yemegini ogretmeye baslayacagim.
Istersen sende simdi pure yapip verebilirsin,hem bogazina kacip panik olma durumuda yasamazsin :)
Yokyok ben hic sabirli biri degilim onun saatlerce yicek siye keyfini bekliyemem etrafı batirmasinada tahammul edemem kasikla verdim kuzumda ilk yaptigim icin bayada ezdim ama biraz sertlik vardı eliyle oynuyordu ben ksıkla agzini acti zaman beriyordim zamani geldimi yemeyi ogrenir ben hem cok hevesleniyorum silikon kasıklara bayiliyorum yedirmesi hosuma gidiyorBlw yaptigin icin o zaman tamam. Muz bile versen onlar damaklari ile bazen buyuk parcalar kopardiklari icin bogazlarina kacma riski olur. Ben o riski suan goze almak istedigim icin kendim pure yapip yediriyorum. Ama 8-9 aydan sonra bende kendi kendine yemegini ogretmeye baslayacagim.
Istersen sende simdi pure yapip verebilirsin,hem bogazina kacip panik olma durumuda yasamazsin :)
Maşallah kuzuna canımAyakta 20 saniye falab durabiliyorama besigindr burda dizlerinin ustundr duruyor ayaga kalkmadi daha kuzun
benim kiz hareketli diyorum durmuyor diye
masallah hepsinee ❤
![]()
Anam elin anaları arastiriyoM Mavisu27 ayy Canlar teşekkür ederim, annemlerde pek fırsat bulamamıştım guzel şeyler yapmaya minnakıma ama kendi evimize geldik merak etmeyin formumuza geri döneceğiz yoğurt falan mayaladım bugün temizlik vs derken hatta şimdi de yürüyüşe çıkıyoruz guneş hanım kuduruk gene, gündüz hemen basit kabak patates yaptım uzerine de yoğurt ve zeytinyağı katıp yedirdim şimdi dışarı çıkarken de yanımıza birer dilim elma armut pişirdim ezdim içine bir yemek kaşığı yoğurt bir çay kaşığı labne peynir koydum mini bir danone yoğurt oldu en organiğindenyemek kitabı bile aldım bizim minnak böğürmezse yarın bebek kurabiyesi vs deneyeceğim
![]()
Ah ah bi maya bulabilsem deneyecem kuzumda maya yok marketerde bulamadimAnne sutunden yogurt yapan var mi ? Bebek sevdi mi ?![]()
Ayri mayasi mi oluyor ?Ah ah bi maya bulabilsem deneyecem kuzumda maya yok marketerde bulamadim
Bu gün pek yazamadım doğum gunumdu
Umarım sıkıntısız atlatmsiindir
Benim kizkardesim evleniyor Ağustos başında ve bennfil yavrusu gibiyim![]()
Dolaptaki sutlerden denicem kuzum tutmazsa atarim yani ayri maya degilde probiyotik mayalar satiliyor taze yogurdun varsa onunlada yapabilirsin illa o olacak diye bir sart yokAyri mayasi mi oluyor ?Normal maya ile olmuyor mu ?
Benimde saginca sut cikmiyor. Yoksa coktan denemistim.
Nice mutlu saglıklı huzurlu ailenle sevdiklerinle yasayabilecegin uzun yıllarin olur insallah iyiki dogdun iyiki tanidik seni guzel ablamizBu gün pek yazamadım doğum gunumdu
Umarım sıkıntısız atlatmsiindir
Benim kizkardesim evleniyor Ağustos başında ve bennfil yavrusu gibiyim![]()