2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nasılda zevk almışın abowwww el elde zevk alamaz sen oglunda helal kız soguk kanlısın vahvah desen sanki azmı acı cekecek keyiflene keyiflene karnima agri girdi
Ben okurken dehşete düştüm valla helal olsun öyle olmak lazım aslında:))
Kuzum acile gitsen dr yuzune bile bakmadan sert davranip cekeck bi anda biz oybattik yavas yavas en olabilcek sekilde yaptim onlar oyle davraninca dayanamiyorm asil

Bizimde pipi bugun disari cikmiyor napcagimi sasirdim bidahaki bezde tekrsr denicem ben az biraz soguk kanliyim ama icimde firtinalar kopuyoo

Annemlerde resmen üşüyorduk yaz ortasında uzun kollularla yatıyorduk şimdi dün akşam kendi evimize geldik sıcaktan nefes alıp uyuyamadım çocuk uyudu eşim uyudu ben çıktım balkona oturdum

Kuzum acile gitsen dr yuzune bile bakmadan sert davranip cekeck bi anda biz oybattik yavas yavas en olabilcek sekilde yaptim onlar oyle davraninca dayanamiyorm asil
Bizim burdaki hemsireler falan cok iyi bebekten ozur dileye dileye igne yapiyorlar cok naif davranıyorlar

GÜÜÜNAAAYYDDIIINNN
Ayy arkadaşlar delireceğim yaa.. Çok açık pembe renkli akıntı geliyor, acayip bel ve kasık ağrım var.. Ama adet olamıyorum.. Sabah ağrıyla uyandım, canımı çok sıkıyor bu iş :/
Bu arada akşam yolculuk yaptık 4 saat falan. Oğlum sağ olsun hiç sıkıntı çıkarmadı, gelene kadar yolda uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…