2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Antibiyotik tedavisi olmayacağına sevindim bunla geçmiş olsun
Benim büyük oğlan azı dişleri çıkarken beni duman etmişti bu küçükte zorlanıyor diste bizimde üst disler cikmadi ciksada rahat etsek
Sağol canım.
Biri biter biri başlar.
İlk kızımda bu aylarda ne uyku problemi vardı ne diş
Gerçekten çok bunaldım iki çocukla güya tatil yaptık beyaz gittim beyaz geldim
Bizim evin altında kuaför var bir inip kaş aldıramadım
Hergün ayrı bir telaşla geçiyor. Ben de oradan oraya sürükleniyorum.

Sağol canım.
Biri biter biri başlar.
Ayyyy demeee demeee biz nasil yapcaz 2
Yii 🙁

Ayyyy demeee demeee biz nasil yapcaz 2
Yii 🙁
Yapılıyor canım insan 2.ye kendini daha çok mecbur hissediyor yani ben de öyle oldu
Sanki 2 tane olmalı gibi
Maddi durumunu bilmiyorum ama para varsa huzur var diyorum. benim tek yaptırdığım 15 günde temiziik.
2 günde yemek yapan biri olsa günlük ev işlerini yapsa hiç fena olmazdı

Günaydın kızlar
8 den beri ayaktayım, yapabildiğim tek şey kayrayı doyurmak, altını değiştirmek, ha bide makine boşaltmak. Uyusada duşa girsem, Evi toparlasam, kahvaltı hazırlasam kocişe sürpriz, hayaller hayatlar ☺️ Bizim bakıcı da izne ayrıldı artık, akşma kadar oturmuyorum hala göze görünen bişey yok, şimdi daha iyi anlıyorum iki çocuğun zorluğunu. Allahtan haftaya memlekete gidicem 1 ay ordayım, anacığım yardım eder 🥰

Günaydın ❤ bugun 8kisilik grubum geliyor kalkar kalkmaz banyo vs daldim valla. Simdi ilk uykuya yatirmaya calisiyorum dun gunduz uyumadik hep agladik ins bugun uyur 🙏
Z zeLina benimde kilo vermem lasim haftaya dugun vaaar 😱😱
Günaydın cnm kolay gelsin :)) senin vaktin azmış bizimkine daha 26 yıl var zayıflarım diye umuyorum:)) olmadı siyah giyersin:)

Günaydın kızlar
8 den beri ayaktayım, yapabildiğim tek şey kayrayı doyurmak, altını değiştirmek, ha bide makine boşaltmak. Uyusada duşa girsem, Evi toparlasam, kahvaltı hazırlasam kocişe sürpriz, hayaller hayatlar ☺ Bizim bakıcı da izne ayrıldı artık, akşma kadar oturmuyorum hala göze görünen bişey yok, şimdi daha iyi anlıyorum iki çocuğun zorluğunu. Allahtan haftaya memlekete gidicem 1 ay ordayım, anacığım yardım eder 🥰
Günaydın cnm..:) Bizde nasıl olduysa 8buçuğa kadar uyumuşuz:) kızımın bakımı bitince birlikte sürpriz kahvaltıyı hazırladık:hamarat: şimdi de bebişi uyuttum kocişi uyandırcam..:)

Günaydın cnm..:) Bizde nasıl olduysa 8buçuğa kadar uyumuşuz:) kızımın bakımı bitince birlikte sürpriz kahvaltıyı hazırladık:hamarat: şimdi de bebişi uyuttum kocişi uyandırcam..:)
Kocişko da bana sürpriz kahvaltı hazırlasa ya 😂😂 ev tam takır kuru bakır biz dışarı mecbur

Bizim kakamız katıya dönüyor bayağı kıvamlı oluyor günde bir kez yapıyor ve cidden kötü kokuyor ek gıdada 🙈
Ya hangisi kötü bilemedim kokusu mu sulu yapıp üstünü batırması mi 😀bugun dediğin gibi biraz kıvamlı kötü kokulu geldi bizde de ek gıda aldı dün ondan demekki

Ya benim oğlum da bu gün 4 gün oldu kaka yapmadı hala ek gıda olarak meyve püresi kaşık maması veriyorum kabızmı oldu acaba ne yapsam
Doktor dediki 8, 10 gune kadar kaka yapmamasi normal. Artik sutumuz yetmiyormus. Kilomuz iyi oldugu icin sikinti yok dedi. Lifli gidalarla bagirsaklarino hareketlendirmeye calis dedi. Demir ilacini vermiyordum, zaten verme dedi

Ellerine sağlık canım 🥰 ben yetiştiremedim, kociş uyandı ama olsun güzel bi kahvaltı hazırlamayı başardım 🥳🤣

Sağol canım.
Biri biter biri başlar.
Genel kuaföre gidememe sorunu 3 haftadır gideceğim bende =(

Yapılıyor canım insan 2.ye kendini daha çok mecbur hissediyor yani ben de öyle oldu
Sanki 2 tane olmalı gibi
Maddi durumunu bilmiyorum ama para varsa huzur var diyorum. benim tek yaptırdığım 15 günde temiziik.
2 günde yemek yapan biri olsa günlük ev işlerini yapsa hiç fena olmazdı
Dimi dimi herkesin lüks anlayışı farklı bende yemek yapan birini tuttuğum gün çok sevineceğim

Doktor dediki 8, 10 gune kadar kaka yapmamasi normal. Artik sutumuz yetmiyormus. Kilomuz iyi oldugu icin sikinti yok dedi. Lifli gidalarla bagirsaklarino hareketlendirmeye calis dedi. Demir ilacini vermiyordum, zaten verme dedi
Demir ilacını neden verme dedi ilerki dönemde tahlil mi yapacak. Ben demir ilacını verince yedi gün yapmadı.

Back