- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Lutfen bu hakaret olur benim autlerime 40 ml yazmis benimkiler en az 180 ml lik
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli yardımcı şart ben benlikten çıkıyorum 2 günde bir yemek yapsa ortalık toplasa evden çıkarken veya eve geldiğimde yardım etse yeterDimi dimi herkesin lüks anlayışı farklı bende yemek yapan birini tuttuğum gün çok sevineceğim
Bir gün gideriz ümidim var halaGenel kuaföre gidememe sorunu 3 haftadır gideceğim bende =(
Lutfen bu hakaret olur benim autlerime 40 ml yazmis benimkiler en az 180 ml lik![]()
BekliyoAtmadın inşallah
Bebeklere bari yapmasalar hadi bizlere insan gibi davranmiyirlarda onlar minicik dahaGecen gittik sunnetten sonra acile kirmizi alan direk erkek bi doktor daha yenu snnetli bebenin pipiyle haldur huldur daldi vallaa
Aynen zaten bebek kabiz olabilir. Demir verirsek kabizlik artar dediDemir ilacını neden verme dedi ilerki dönemde tahlil mi yapacak. Ben demir ilacını verince yedi gün yapmadı.
Artırıyorum, 5 hafta oldu ülkücü bıyıklarımlaGenel kuaföre gidememe sorunu 3 haftadır gideceğim bende =(
Bekliyosanirim icicez sutum gelmiyorterlemi gidiyo anlmadm dun dolptan ictik 300 cc
Normalde sabah sekiz oglen 13 ilkindi birde aksam (21-23arasinda) sagıyordum dun biraz daha fazla sagdim sut yok hani doktor bi arkadasa demisya cocuga sut yetmiyor diye ek gida vs cocuk buyudugu zaman cocuk cok sut icmiyor annenin aut azalıyor bebekler zaten dogduklarinda iki saate 60 cc veriyorduk 24 saate 720 cc yapar eee suanda dun aramizda konustuk o aralarda birimizinki sekizyuz biri yediyuz biri altuyuz yeni doganda okadar iciyor zaten bunu sagim yapmasaydim derdimki cocuk cok iciyor yetmiyor hele benimki 980-1000 cc icerdi bir birbucuk aylikken buyudukce diyete girdiBeklesin beklesin ne emekle sağmışsındırkaç saatte bir sağıyosun benim elle bile bir iki damla makinayı bile kullanmıyorum artık acıyor süt olmayınca
Canım geç oldu ama hayrlı olsun. Allah damatligini da göstersin inşallah.Papatyamaviss ve diğer sünnet yaptıran anneler. Sünnet sonrası ilk banyosunu nasıl yaptırdınız? Boş suyla mı yoksa normal sabununu vs kullandınız mı
Sabunla yaptirdim ama sirek o bolgeyi sabunla yikamadim canimPapatyamaviss ve diğer sünnet yaptıran anneler. Sünnet sonrası ilk banyosunu nasıl yaptırdınız? Boş suyla mı yoksa normal sabununu vs kullandınız mı
Yoğurttan burma bıyıkSabunla yaptirdim ama sirek o bolgeyi sabunla yikamadim canim
AhhahhaaaahhhYoğurttan burma bıyıksevdim bunu
![]()
Normalde sabah sekiz oglen 13 ilkindi birde aksam (21-23arasinda) sagıyordum dun biraz daha fazla sagdim sut yok hani doktor bi arkadasa demisya cocuga sut yetmiyor diye ek gida vs cocuk buyudugu zaman cocuk cok sut icmiyor annenin aut azalıyor bebekler zaten dogduklarinda iki saate 60 cc veriyorduk 24 saate 720 cc yapar eee suanda dun aramizda konustuk o aralarda birimizinki sekizyuz biri yediyuz biri altuyuz yeni doganda okadar iciyor zaten bunu sagim yapmasaydim derdimki cocuk cok iciyor yetmiyor hele benimki 980-1000 cc icerdi bir birbucuk aylikken buyudukce diyete girdiaradayorum okuyorum yazılarda diyorki 8kilo bir cocuk 1200 cc sut icmesi lazim ve uzerinede ek gida yiyecek calisan anneler yorum yazmis 500 cc 600 cc iciyor acmı kaliyor. Vs diye hesaplamalar kime neye gore yapildi halen anlamadim burada hepimizin bebekleri ayni oldugu icin bu matematiksel teorileri oldurduler demekki cocuklar 600-1000 arasi keyiflerine gore icecekler anne sutu zamanla artmiyor azaliyor daha ilk on onbes gun yeni aut geldigi zamanlari kasdetmiyorum
O bölgeye sabun falan surmedik suya sokuyordum kuvete orası zaten yumusuyordu yapışan krem ve oluşan şeyler temizleniyordu. Çıkan çıkıyor çıkmayan kalıyordu. Zaten banyodan çıkarınca gene antibiyotikli krem suruyordum.Papatyamaviss ve diğer sünnet yaptıran anneler. Sünnet sonrası ilk banyosunu nasıl yaptırdınız? Boş suyla mı yoksa normal sabununu vs kullandınız mı
Bilmiyorum artik onuda zaman gosterecek cogu bebekte agliyor icmek istemiyor o sutu getirmiyorlar cogu kisi aglamaya basladimi hemen mama veriyor bakalim 2 sene sagarak neler ogrenecegiz daha ama suanda farkediliyor emziren anneler yada sende emzirdin bugune kadar ilk zamanlar dort aya kadar falan benim uc saat sagmadimmi gogsum acir kasinirdi sabaha kadar tas gibi olurdu ve bayada sut gelirdi suan sertlesmede yok okadar sutte hergun sabah 13-15 cc sagardım bugun 5-6 cc anca geldi ki okadar saat sagmamistim gogsum yumusaktı daha bir ay once gogsum acisiyla kosa kosa sagarken suan asiri yumusak insallah seninki tekrar memeye doner yurekten isterim cnm boyle bana kolay geliyorda emzirmeden sagima gecmek gercekten cok zor olsa gerekEmzirenle sağılan arasında çok fark vardır ama emzirenden sürekli süt geliyor bebek emdikçe yeniden üretiliyor. Dr demişti bana sağarak uzun süre gitmez diyesen yine gittiği yere kadar devam et canım. Ek gıdaya geçilse de ana öğünleri anne sütü. O da nasip değilmiş benim kıza içimde kaldı ama eşime dedim 2.yi sırf emzirmek için istiyorum
hemen değil tabi 2-3 sene sonra nasip
![]()
Canım geç oldu ama hayrlı olsun. Allah damatligini da göstersin inşallah.
Sabunla yaptirdim ama sirek o bolgeyi sabunla yikamadim canim