2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hicbisey sevmiyor gozunden yas getiriyor oyuzden karistirdim iki kere verdim muhallebi aut icmeyince biraktik ek gidayi yanlis anladin hani gece kaldirmiyorum agladi izaman sesine uyaniyorum kalkip sut veresimbile gelmiyor icmedigini biliyorum azcik icip emzikle uyuyor oyuzden dedim hic vermezmiyim sesini duydum an sut isitip geliyorum 90cc her agladiginda az az icip uyuyor uc saate bitiriyor

Hımm pardon canım🙈 eee 90 cc yi 3 saate bitiyor bir daha ne zaman istiyor

Gecmis olsun kuzum dedigi gibi olur insallah gecer ben cok yaptirmak istiyorumda esim isleri cok yogun bu ara Sunnete vakit ayıramîyor nekadara yaptirdiniz martta 1000 tl olacak demislerdi

Biz nisanda yaptırdık, 900 TL verdik ama bize de 1000 TL olacak demişlerdi. Yaptıracaksanız çok çok hareketlenmeden yaptırmaya çalışın, üstüne falan dönünce canı acır yoksa..

Bizde de ayni problem var canım ama bu okdr buyuk bi sey degil cogunda yasina gelmeden cikiyor bizm bir akraba da ayni sekildi kilpdan suan 14 aylik coktan duzeldi boy uzayip inceldimi gidiyor zatrn temizlemek maksatli her alt acmada cikartiliyo takma kafana yani bence

Evet, oğlumun doktoru da dahil herkes aynı şeyi söylüyor ama ben biraz olayları faza büyütüyorum, bunun farkındayım. Sadece altını her açtığımda onu öyle gömük görmek ve dışarıya çıkarıp temizlemek zorunda olmak beni strese sokuyor.. Sinir oluyorum, keşke yapmadan önce doktor uyarsaydı diyorum, gerçekten yaptırmaz beklerdim. Neyse sağlık olsun, dediğin gibi aslında bunda hiçbir şey yok, çok haklısın. Dışarıya çıkmasını bekleyeceğiz artık :D

Hımm pardon canım🙈 eee 90 cc yi 3 saate bitiyor bir daha ne zaman istiyor
uyandigimiz zaman veriyorum 06da 7de iki cekip birakiyor cok degisik cocuk elime biberon alip bitirdigi olmuyor. Kac saat surunuyor bazen veriyorum hic icmiyor aradan bes dk geciyor veriyorum acliktan olmus gibi iciyor bes dk. İcinde be degisti bende ya tok sanip vermeseydim ac kalacaktin diyorum ama sunu anladim oyle yada boyle zorlada olsa ben cok yorulsamda sonuc olarak sizlerle ayni cc sutu tuketiyoruz bazi gunler az asagi bazi gunler az yukari olabilir bi anormali durum yok ozaman icim biraz daha rahat tek sorun ben cok yiprandim okadarda olsun

Özel Sağlık’ta Fahri beye yaptırdık. 2-3 günde iyileşti ama gömük kaldı. Yaptırmadan önce gömülü değildi. Fahri bey de oğlumun kasık bölgesi yağlı olduğu için içine gömüldüğünü söyledi. 1.5-2 yaşına kadar dışarıya çıkar dedi. Sürekli masaj yapıyoruz, yoksa yapışırmış. Yaptırmadan önce böyle bi riski var mı diye sor güzelim, sonrası sinir stres oluyor. Gömüleceğini bilseydim beklerdim 2-3 yaşını falan..
benim büyük oğlumun öyleydi hatta eşim baya taktı drla falan tartışacaktı az kesti diye gidip adama sorduk sünnetçiler az kesilmiş diyor içinde pipisi gözükmüyor diye. adam da dedi ki arasınlar onlara anlatayım bu iş nasıl oluyor :)çocuk büyüdükçe dışa dogru çıkarmış ama dediğin gibi biz de hep masajla çıkarttık yapışmış hatta sünnetçi eşime gösterdi sürekli böhle yapın diye. şimdi daha dışarda 3.5 yasında korkma yani ve büyüdükçe dışa dogru çıkarmış on6 gzö önünde bulundurarak kesiyorlar drlar sünnetçiler biraz daha fazla kesiyor sanki ondan hemen dışa çıkık gözüküyor

Evet, oğlumun doktoru da dahil herkes aynı şeyi söylüyor ama ben biraz olayları faza büyütüyorum, bunun farkındayım. Sadece altını her açtığımda onu öyle gömük görmek ve dışarıya çıkarıp temizlemek zorunda olmak beni strese sokuyor.. Sinir oluyorum, keşke yapmadan önce doktor uyarsaydı diyorum, gerçekten yaptırmaz beklerdim. Neyse sağlık olsun, dediğin gibi aslında bunda hiçbir şey yok, çok haklısın. Dışarıya çıkmasını bekleyeceğiz artık :KK70:
Kuzum biraz bu tarz seylerde ne diyim dayanamayan ici giden bi insansan stres olabilirsin evet onu tam cikarmsk var disari cani acidimi acirmi diye endise ediyo bazen insan ama benim elim alisti baya dusardan goren biri ayy bastirma okdr icim gitti fln diyo mesela sabret azcik bosver o yasta cok daha zor bizle birlikte beklyn bi anne vardi 16 aylik 2 saat durmadan agladi annesini birakmadi icerde agladi ve biliyo az coj kendini bnmki gule oynaya girdi iceri biseu anlamadi misal

benim büyük oğlumun öyleydi hatta eşim baya taktı drla falan tartışacaktı az kesti diye gidip adama sorduk sünnetçiler az kesilmiş diyor içinde pipisi gözükmüyor diye. adam da dedi ki arasınlar onlara anlatayım bu iş nasıl oluyor :)çocuk büyüdükçe dışa dogru çıkarmış ama dediğin gibi biz de hep masajla çıkarttık yapışmış hatta sünnetçi eşime gösterdi sürekli böhle yapın diye. şimdi daha dışarda 3.5 yasında korkma yani ve büyüdükçe dışa dogru çıkarmış on6 gzö önünde bulundurarak kesiyorlar drlar sünnetçiler biraz daha fazla kesiyor sanki ondan hemen dışa çıkık gözüküyor

Ay sizinki dahi yeni yeni çıkmış :D Demek ki epeey bi uğraştıracak :) Biz de çocuk cerrahına yaptırdık, sünnetçiye de değil. Yaptırmadan önce gömülü değildi kesinlikle, o fazla deri gidince hooop içine kaçtı :D

Ay sizinki dahi yeni yeni çıkmış :KK70: Demek ki epeey bi uğraştıracak :) Biz de çocuk cerrahına yaptırdık, sünnetçiye de değil. Yaptırmadan önce gömülü değildi kesinlikle, o fazla deri gidince hooop içine kaçtı :KK70:
Biz uroloji doktoruna yaptirdik birde bu arada cok guzel kesmis 😂😂😂

Kuzum biraz bu tarz seylerde ne diyim dayanamayan ici giden bi insansan stres olabilirsin evet onu tam cikarmsk var disari cani acidimi acirmi diye endise ediyo bazen insan ama benim elim alisti baya dusardan goren biri ayy bastirma okdr icim gitti fln diyo mesela sabret azcik bosver o yasta cok daha zor bizle birlikte beklyn bi anne vardi 16 aylik 2 saat durmadan agladi annesini birakmadi icerde agladi ve biliyo az coj kendini bnmki gule oynaya girdi iceri biseu anlamadi misal
Ayy işte o dayanamayan insan benim:)) bir gün oğlum olursa nasıl sünnet falan yaptırırım bilmiyorum.. hele içine gidiyo falan diyorsunuz ya işte benim de için gidiveriyor😂

Benim oglani da ben 3 aylikken yaptirmistim cerraha
Ne cikar ne birsey dememisti, hic geri sıvazlamadım.
Bende cahil bilmiyorum tabi:)
Birde tosun gibiydi,pipisi düğme gibi kalmıştı 🤣🤣🤣
Daha sonra meydana cikti
Biz uroloji doktoruna yaptirdik birde bu arada cok guzel kesmis 😂😂😂

Ayakta 20 saniye falab durabiliyor 😊 ama besigindr burda dizlerinin ustundr duruyor ayaga kalkmadi daha kuzun😊 benim kiz hareketli diyorum durmuyor diye 😊 masallah hepsinee ❤🙏
Masallah emeklmeden yurucek bizimki basamiyo biledaha bacim boyunuz kac doktor bize uzun oturmasi zor olur omurilikte uzun demisti senle ayniydi boyumuz suan kac oldunuz

Ayy işte o dayanamayan insan benim:)) bir gün oğlum olursa nasıl sünnet falan yaptırırım bilmiyorum.. hele içine gidiyo falan diyorsunuz ya işte benim de için gidiveriyor😂
Ayy bn cok severim ameliyatlar izleedim kucukken sağlıkçı olmk istedim hep de nasip deelmis ihracatci olduk😂hele ertesi gunu sargisi cikcak pipi kanli dikisli kocamn olmus sismis sargıda kanlar kurumus kv gel acile gidek diyo dokundurtmuyo dedim cekil kenaraa senn o ay uy viy yaparkene kivrak haraketlerle cekiverdim tabi bnmki agliyo 😂

Back