- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Aklimda bulunsun saol cnmBüyük oğlan klasik küçük klips yöntemi ile oldu bence en iyisi klips yöntemi idi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklimda bulunsun saol cnmBüyük oğlan klasik küçük klips yöntemi ile oldu bence en iyisi klips yöntemi idi
69 du en son kuzumMasallah emeklmeden yurucek bizimki basamiyo biledaha bacim boyunuz kac doktor bize uzun oturmasi zor olur omurilikte uzun demisti senle ayniydi boyumuz suan kac oldunuz
Nasılda zevk almışın abowwww el elde zevk alamaz sen oglunda helal kız soguk kanlısın vahvah desen sanki azmı acı cekecek keyiflene keyiflene karnima agri girdiAyy bn cok severim ameliyatlar izleedim kucukken sağlıkçı olmk istedim hep de nasip deelmis ihracatci oldukhele ertesi gunu sargisi cikcak pipi kanli dikisli kocamn olmus sismis sargıda kanlar kurumus kv gel acile gidek diyo dokundurtmuyo dedim cekil kenaraa senn o ay uy viy yaparkene kivrak haraketlerle cekiverdim tabi bnmki agliyo
Ben de gördüm sizi, tarzınız gibi yüzünüz de güzelmiş
Ben okurken dehşete düştüm valla helal olsun öyle olmak lazım aslında:))Ayy bn cok severim ameliyatlar izleedim kucukken sağlıkçı olmk istedim hep de nasip deelmis ihracatci oldukhele ertesi gunu sargisi cikcak pipi kanli dikisli kocamn olmus sismis sargıda kanlar kurumus kv gel acile gidek diyo dokundurtmuyo dedim cekil kenaraa senn o ay uy viy yaparkene kivrak haraketlerle cekiverdim tabi bnmki agliyo
uyandigimiz zaman veriyorum 06da 7de iki cekip birakiyor cok degisik cocuk elime biberon alip bitirdigi olmuyor. Kac saat surunuyor bazen veriyorum hic icmiyor aradan bes dk geciyor veriyorum acliktan olmus gibi iciyor bes dk. İcinde be degisti bende ya tok sanip vermeseydim ac kalacaktin diyorum ama sunu anladim oyle yada boyle zorlada olsa ben cok yorulsamda sonuc olarak sizlerle ayni cc sutu tuketiyoruz bazi gunler az asagi bazi gunler az yukari olabilir bi anormali durum yok ozaman icim biraz daha rahat tek sorun ben cok yiprandim okadarda olsun
Maşallah canım ya ben keslirken içeri giremedim bile gerçi bandaji ben çıkardım çocuk aglayinca .çıkardıktan sonra krem sürdüm rahatladı ama bu sünnet işi zormuş gerçekten birde paniğim ben annem benden beter.biraz önce ışıktan çocuğun kolları morardi sandık bir panik hemen hastaneye koşuyorduk ki babam yok bişey çocukta dedi.ama halimizi gormeniz lazımAyy bn cok severim ameliyatlar izleedim kucukken sağlıkçı olmk istedim hep de nasip deelmis ihracatci oldukhele ertesi gunu sargisi cikcak pipi kanli dikisli kocamn olmus sismis sargıda kanlar kurumus kv gel acile gidek diyo dokundurtmuyo dedim cekil kenaraa senn o ay uy viy yaparkene kivrak haraketlerle cekiverdim tabi bnmki agliyo
Yari emekleme ile yerde gidiyoruz hep ya yerinde durmuyor artik mutfakta makinr bosaltirken bi donuyorum gelmis yanima❤ en son 67idi galiba kuzum yanlis hatirlamiyorsam hic oyle bisi demedi bama 2dr daMasallah emeklmeden yurucek bizimki basamiyo biledaha bacim boyunuz kac doktor bize uzun oturmasi zor olur omurilikte uzun demisti senle ayniydi boyumuz suan kac oldunuz
Doktorumuz ilk başlangıç için havuç ve patatesle birlikte irmik önerdiNeden irmik veriyorsunuz?
Canım kültür sonuçlandı üreme var fakat değer olarak antibiyotik gerektirecek ve 39 derece ateş yapacak kadar değilmiş.Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Adları ile yaşasın prensesler ❤❤
Canım benim bebeğim de 3 saat geçince 90 cc içiyor. Ben de az mı içiyor acaba diyordum ama fazla yapınca döküyorum hep artanı daha fazla içmiyor. Normal o zaman herhalde.
Canım kendi bırakıyorsa ve sonra ağlamıyorsa açlıktan normaldir bence benimki 3 saati geçince 120ye yakın içiyor ama gündüz genelde 90cc içiyor bende öyle yapıyorum.. 120yi hiç geçmedi ama
Selam biz gezip yarin icin bisiler alip geldiik. Biz bugun tadima basladik 8gun onceden blw usulu havucu buharda pisirip koydum onune. Severek aldi. Haydi bismillah❤
Canım kültür sonuçlandı üreme var fakat değer olarak antibiyotik gerektirecek ve 39 derece ateş yapacak kadar değilmiş.
Sorunumuz diş çıkarma ve yanında da üşütme vb birşey ollmuş ikisi üstüste gelmiş
Alttaki dişler böyle çıkıyorsa bittim ben
İlk kızım da azılar hariç zorlanmamıştık hiç
Evet bunlar tam birbirine gore gercekteen ❤❤ omer & azra dugunumuze davetlisiniz 2045 yili falan. Ayyy 2045Hayırlı olsun ek gıda sureciniz maşallah guzel gelinime karyolada nasıl durmuş kuzu maşallah ona omerde koltuk kenarına tutunup 10 saniye kadar ayakta kalıyor
Kullanıyorum canım. Şuan değil ama ek gıdaya başlayınca daha farkedilir faydası
evet canım bizimki de cerrah öyle yaptı sen çıkar arada bir zaten büyüdükçe çıkar :)Ay sizinki dahi yeni yeni çıkmış Demek ki epeey bi uğraştıracak :) Biz de çocuk cerrahına yaptırdık, sünnetçiye de değil. Yaptırmadan önce gömülü değildi kesinlikle, o fazla deri gidince hooop içine kaçtı
Canım genelde çocuk aç ise uyuyamaz diye uyumadan önce veriliyor. Öğün olsun diye değil. Yani önceden öyle yapardıkCnm özel de var normal de oluyor da bende muhallebiyi neden verdiğimizi anlamadım tok tutması için mi kilo alımı için mi yoksa öylesine bir öğün olarak mı sebze meyveleri tek yada karıştırıp versek sadece.. o irmiktir pirinç unudur falan bana bebişi şişirecek gibi geliyor.. bu kafa karışıklığımı gidermede yardımcı olacak birileri var mıı yardım lütfen
Biz ilac kullaniyoruz cnm oyuzden kusmamiz azaldı elhamdulillah sagligimiz iyiBiraz daha büyüsün daha da rahatlarsın inşallah. Sağlığı yerinde olsun da bi şekilde yiyor demek. Kusması azaldı mı nasıl? Biz artık ar mama kullanmıyoruz 1 saatte anca içiyordu kıvamlı olunca bu mama süt gibi olunca bitiyor kusmamız da nerdeyse yok gibi
Masallah boylu poslu kız olacak annesi gibi Bizimki 360derece donuyor baslangic noktasina geri gelebiliyor öyle egittimYari emekleme ile yerde gidiyoruz hep ya yerinde durmuyor artik mutfakta makinr bosaltirken bi donuyorum gelmis yanima❤ en son 67idi galiba kuzum yanlis hatirlamiyorsam hic oyle bisi demedi bama 2dr da
canım ilkler çok zorluyor sonrası belki bu kadar olmaz biz de çok fenaydık diş çıktı bşraz rahatladık şükürCanım kültür sonuçlandı üreme var fakat değer olarak antibiyotik gerektirecek ve 39 derece ateş yapacak kadar değilmiş.
Sorunumuz diş çıkarma ve yanında da üşütme vb birşey ollmuş ikisi üstüste gelmiş
Alttaki dişler böyle çıkıyorsa bittim ben
İlk kızım da azılar hariç zorlanmamıştık hiç