2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pekmez değilde keçi boynuzu özü alın daha faydalı. Pekmezler ateşte çok kaynadigindan yanıyor zararlı maddeler üretiyor, yani kansorejen oluyor. düşündüğümüz kadar faydalı değil aslında. Düşük ısılarda üretilen pekmez almak lazım onuda nasıl ayiracagiz diğerinden. Tadına bakıp yanık tadı aliyorsak almamaliyiz diyorlar.
Aslinda özü diyecektim canım yanlış yazmışım evet özünü alacağım kısmet olursa

Bu cocuk ac ve acikinca yer kitaplarini aldim her turlu sordigunuz tarifi paylasabilirim❤🙂 bende bugun aksam gezmesinden geldim uyucam ins 1saate kalkarim😂
Canım benim de hep elim gitti bu ikisine de almamıştım henüz. Nasıl faydalı mı sence? Bir de benim kuzum alerjik. Ona uygun tarifler de var mı?

Ben de onumuzdeki hafta baslamayi dusunuyorum. Haftasonu kuzenimin dugunu var sonra sunnet sonra baslariz artik ek gidaya :) dun ilk defa ben erik yerken yalamak istedi cok az degdirdim agzina hic begenmedi 😂 6 aydir sutle besleniyor bu bebişler o yuzden ağır bişey vermek istemiyorum hiç. Biz de kabak ve havuçla başlayacağz

Canım benim de hep elim gitti bu ikisine de almamıştım henüz. Nasıl faydalı mı sence? Bir de benim kuzum alerjik. Ona uygun tarifler de var mı?
Benim hosuma gitti kuzum yaa alerji tarifleri diye ayirmamis. Ama alerjik bebeklerle ilgili yazilar vs mevcut 2.kitabinda sadece

150yi hayatta içmez gece saatlerce uyuyor o zaman bile 120yi zor bitiriyor gündüz çok Acıkmadıysa 90da kalıyor.. benimki acıktımı çok iştahlı içtiği için ben pek üstünde durmuyorum .. açsa yıkar ortalığı içmiyorsa toktur o zaman diyorum😁 bugün sayayım bakalım toplamını 800 bile yoktur kesin😂
Canım benim bebeğim de 3 saat geçince 90 cc içiyor. Ben de az mı içiyor acaba diyordum ama fazla yapınca döküyorum hep artanı daha fazla içmiyor. Normal o zaman herhalde.

Canım benim bebeğim de 3 saat geçince 90 cc içiyor. Ben de az mı içiyor acaba diyordum ama fazla yapınca döküyorum hep artanı daha fazla içmiyor. Normal o zaman herhalde.
Canım kendi bırakıyorsa ve sonra ağlamıyorsa açlıktan normaldir bence benimki 3 saati geçince 120ye yakın içiyor ama gündüz genelde 90cc içiyor bende öyle yapıyorum.. 120yi hiç geçmedi ama

Bende inanamiyorum bazen bakiyorum okadar kocaman geliyorki gozume daha dun elini ayagini bulamiyorduk kiyafetlerde simdi koca adam oldular 😂 bu arada sunnet yaptirdinizmi

Özel Sağlık’ta Fahri beye yaptırdık. 2-3 günde iyileşti ama gömük kaldı. Yaptırmadan önce gömülü değildi. Fahri bey de oğlumun kasık bölgesi yağlı olduğu için içine gömüldüğünü söyledi. 1.5-2 yaşına kadar dışarıya çıkar dedi. Sürekli masaj yapıyoruz, yoksa yapışırmış. Yaptırmadan önce böyle bi riski var mı diye sor güzelim, sonrası sinir stres oluyor. Gömüleceğini bilseydim beklerdim 2-3 yaşını falan..

Canım kendi bırakıyorsa ve sonra ağlamıyorsa açlıktan normaldir bence benimki 3 saati geçince 120ye yakın içiyor ama gündüz genelde 90cc içiyor bende öyle yapıyorum.. 120yi hiç geçmedi ama
Evet doyuyor, diliyle itiyor biberonu. Midesi o kadar alıyor demek ki

Özel Sağlık’ta Fahri beye yaptırdık. 2-3 günde iyileşti ama gömük kaldı. Yaptırmadan önce gömülü değildi. Fahri bey de oğlumun kasık bölgesi yağlı olduğu için içine gömüldüğünü söyledi. 1.5-2 yaşına kadar dışarıya çıkar dedi. Sürekli masaj yapıyoruz, yoksa yapışırmış. Yaptırmadan önce böyle bi riski var mı diye sor güzelim, sonrası sinir stres oluyor. Gömüleceğini bilseydim beklerdim 2-3 yaşını falan..
Bizde de ayni problem var canım ama bu okdr buyuk bi sey degil cogunda yasina gelmeden cikiyor bizm bir akraba da ayni sekildi kilpdan suan 14 aylik coktan duzeldi boy uzayip inceldimi gidiyor zatrn temizlemek maksatli her alt acmada cikartiliyo takma kafana yani bence

Gecmis olsun kuzum dedigi gibi olur insallah gecer ben cok yaptirmak istiyorumda esim isleri cok yogun bu ara Sunnete vakit ayıramîyor nekadara yaptirdiniz martta 1000 tl olacak demislerdi

Ben kullanıyorum canım doğduğundan beri. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Koku vs yok. Poşetleri çıkarıp yenilemesi de kolay pratik. Bezi oraya buraya koyma derdin yok hemen atıyorsun kendi çöp kutusuna

Bana da cok pratik gibi geldi. Su ebebektekini almayi dusunuyorum. Senin kullandigin da o mu canim

Back