• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
bütün gece saat başı emişmek ile saat 7'yi zor yaptık 7'den beri ayaktayız hala mızır mızır ağlıyor kucak istiyor

Z zet193 iyi sabretmissin okuyunca yok artık dedim durdum. bir kadın bir kadının halinden nasıl anlamaz pes vallahi nefret ederim otel gibi düşünup gelen misafirden. Sana yardım etmemesi çocuğuna bir şey söylememesi vallahi ben şok şok 🙄 ben kesin konuşurdum

kizin mamaya alışmış şükür inşallah kabızlık sorunu da çözülür tez zamanda

Günaydınnnnn😍😍 bugün eşim geliyor bizi almaya toparlanıyoruz evimize gideceğiz çok özledim benim adamı ya ❤❤ Uzak kalmak hiç bize göre değil 😂😂
Gözün aydın canım eşim uzakta olduğunda ben benlikten çıkıyorum

Bugün uyumuyoruz yok 1.5saatte bir kalıyoruz ama dalamiyoruz çok yoruldum yat kalk yat kalk yatirirken bile kipir kipir😱😣
Bizim gece uykumuz 5.ayda tamamen bozuldu şimdi hastalık vb iyice bozuldu
Düzelir umuyorum
2 saat uyumayı özledim

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
bütün gece saat başı emişmek ile saat 7'yi zor yaptık 7'den beri ayaktayız hala mızır mızır ağlıyor kucak istiyor

Z zet193 iyi sabretmissin okuyunca yok artık dedim durdum. bir kadın bir kadının halinden nasıl anlamaz pes vallahi nefret ederim otel gibi düşünup gelen misafirden. Sana yardım etmemesi çocuğuna bir şey söylememesi vallahi ben şok şok 🙄 ben kesin konuşurdum

kizin mamaya alışmış şükür inşallah kabızlık sorunu da çözülür tez zamanda
Bizim ocak bebelerinin hepsi mi uykıusuz çıktı
Hepsi aynı yaw

Yiyip içip kenara çekildi canım. Bir de çocuğuma tuvalet eğitimi veriyorum diye günde 10 kere wc girip en az 20 dk kesintisiz muslukları açtılar şarıl şarıl suyla oynuyor çocuk. Öyle alışacakmış tuvalete. Bizim 1 ayda harcadığımız suyu 5 günde harcadılar. Böylesine su kıtlığından, küresel kaynakların hızla tükenmesinden bahsetsen ne olur ki :KK11:

Hele burda pes artık dedim😲 ne demek WC eğitimi sen nasıl birseysin kadın yaa baskasinin evinde WC egitimi 😠

Düzelir umuyorum
2 saat uyumayı özledim
Sonuc ne zaman cikcaj kuzum tekrar tahlilinin? Ya anlamiyorun da sutum mubaz aciktigi icin mi kalkiyor yoksa meme bagimlisi mi oldu bilmiyorun.. sallarken uyurdu memeye alistigindan beri bozulmaya basladi bizim. Kucagima alayim ciyak ciyak agliyor gozler kapali memeye degdigi an susuyor cocuk. Zaten hareketleriyle ee uyandirio kendini besigin ucuna kadar gidip kafa tosluyor ilerleyemiyor uyaniyor 😱

Düzelir umuyorum
2 saat uyumayı özledim
Bizimde öyle 5. Ayda değişti öncesinde iki kere kalkardı bende iki saat uyumayı cokkkkk ozledimmmmm

kizinin sonucu Ne zaman çıkacak
kizinin adı neydi

Yiyip içip kenara çekildi canım. Bir de çocuğuma tuvalet eğitimi veriyorum diye günde 10 kere wc girip en az 20 dk kesintisiz muslukları açtılar şarıl şarıl suyla oynuyor çocuk. Öyle alışacakmış tuvalete. Bizim 1 ayda harcadığımız suyu 5 günde harcadılar. Böylesine su kıtlığından, küresel kaynakların hızla tükenmesinden bahsetsen ne olur ki :KK11:
Italyanca ata sozu "samimiyet saygisizligi besler " , maalesef samimi olmaktan insanlarsan hep korkuyorum bana zarar verecekler gibi geliyor.

Sonuc ne zaman cikcaj kuzum tekrar tahlilinin? Ya anlamiyorun da sutum mubaz aciktigi icin mi kalkiyor yoksa meme bagimlisi mi oldu bilmiyorun.. sallarken uyurdu memeye alistigindan beri bozulmaya basladi bizim. Kucagima alayim ciyak ciyak agliyor gozler kapali memeye degdigi an susuyor cocuk. Zaten hareketleriyle ee uyandirio kendini besigin ucuna kadar gidip kafa tosluyor ilerleyemiyor uyaniyor 😱
Benimkide memeye çok düştüü kucakta gözler kapalı ağız açık meme arıyor sözde bu uykuda

A anneveoglusu ooo cnim profil yapmışsın yakışır sana🤩🤩Maşallah çok güzel duruyirsun💖😎

Koysam mi dusundum.sonra sayfayı kapattım çıktım ama profil düzenleme yerinde benim foto yoktu nasıl oldu anmaladim sabah görünce çok şaşırdım

Çok sağol canim o senin bakan gözlerinin güzelliği

Günaydınnnnn😍😍 bugün eşim geliyor bizi almaya toparlanıyoruz evimize gideceğiz çok özledim benim adamı ya ❤❤ Uzak kalmak hiç bize göre değil 😂😂
Gozun aydin olsun canim
Güneş bu gece uslu uslu dursun insallah 😜😜

Açlıktan olduğunu düşünmüyorum ben memeyi en fazla 2 kere emiyor sonra ağzında öyle tutuyor
Memeye alıştı bizimde uyku bozuldu
Gündüz kucakta dolaşarak uyurdu
Şimdi feryat figan

Bizimde öyle 5. Ayda değişti öncesinde iki kere kalkardı bende iki saat uyumayı cokkkkk ozledimmmmm

kizinin sonucu Ne zaman çıkacak
kizinin adı neydi
Aynı bizim de öyle 2 kere kalkardı
Şimdi sayısı belli değil
Bugün çıkacak ama idrar numunesini almadan önce 2 kere sulu kaka yapmıştı belki dışkı kaldı ve karıştı
Özellikle bağırdığında bezini kontrol ediyorum çiş mi yapıyor ağrısı mı var diye çiş yapmıyor o sırada
Ben tatilde üşüttü ve dişle de birleşince iyice hasta oldu diye düşünüyorum
1.numaramın adı Güneş💜
2 numaramın adı Dünya💜

Arkadaslar irmikte gluten oldugu icin tahilla baslama dedi ablam. Bilginize,
Hop pala mi alsam aktivite masasi/merkez mi ? Bir tavsiye verebilecek olan var midir. Benim kizim normalde mama aandalyesi oyun halisi , elektrikli aalincak hicbirinde durmuyor.

Back