Hayır canım poşeti kurdale şeklinde düğüm yapmadan bağlıyorum her koydukca ucunu çekince açılıyor ama hava almıyor.Her bezi ayrı bi posete koyup öyle mi kovaya atıyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım poşeti kurdale şeklinde düğüm yapmadan bağlıyorum her koydukca ucunu çekince açılıyor ama hava almıyor.Her bezi ayrı bi posete koyup öyle mi kovaya atıyorsun![]()
Gözün aydın canım eşim uzakta olduğunda ben benlikten çıkıyorumGünaydınnnnnbugün eşim geliyor bizi almaya toparlanıyoruz evimize gideceğiz çok özledim benim adamı ya ❤❤ Uzak kalmak hiç bize göre değil
![]()
Bizim gece uykumuz 5.ayda tamamen bozuldu şimdi hastalık vb iyice bozulduBugün uyumuyoruz yok 1.5saatte bir kalıyoruz ama dalamiyoruz çok yoruldum yat kalk yat kalk yatirirken bile kipir kipir![]()
Bizim ocak bebelerinin hepsi mi uykıusuz çıktıGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
bütün gece saat başı emişmek ile saat 7'yi zor yaptık 7'den beri ayaktayız hala mızır mızır ağlıyor kucak istiyor
Z zet193 iyi sabretmissin okuyunca yok artık dedim durdum. bir kadın bir kadının halinden nasıl anlamaz pes vallahi nefret ederim otel gibi düşünup gelen misafirden. Sana yardım etmemesi çocuğuna bir şey söylememesi vallahi ben şok şokben kesin konuşurdum
kizin mamaya alışmış şükür inşallah kabızlık sorunu da çözülür tez zamanda
Yiyip içip kenara çekildi canım. Bir de çocuğuma tuvalet eğitimi veriyorum diye günde 10 kere wc girip en az 20 dk kesintisiz muslukları açtılar şarıl şarıl suyla oynuyor çocuk. Öyle alışacakmış tuvalete. Bizim 1 ayda harcadığımız suyu 5 günde harcadılar. Böylesine su kıtlığından, küresel kaynakların hızla tükenmesinden bahsetsen ne olur ki![]()
Sonuc ne zaman cikcaj kuzum tekrar tahlilinin? Ya anlamiyorun da sutum mubaz aciktigi icin mi kalkiyor yoksa meme bagimlisi mi oldu bilmiyorun.. sallarken uyurdu memeye alistigindan beri bozulmaya basladi bizim. Kucagima alayim ciyak ciyak agliyor gozler kapali memeye degdigi an susuyor cocuk. Zaten hareketleriyle ee uyandirio kendini besigin ucuna kadar gidip kafa tosluyor ilerleyemiyor uyaniyorBizim gece uykumuz 5.ayda tamamen bozuldu şimdi hastalık vb iyice bozuldu
Düzelir umuyorum
2 saat uyumayı özledim
Bizimde öyle 5. Ayda değişti öncesinde iki kere kalkardı bende iki saat uyumayı cokkkkk ozledimmmmmBizim gece uykumuz 5.ayda tamamen bozuldu şimdi hastalık vb iyice bozuldu
Düzelir umuyorum
2 saat uyumayı özledim
Gözün aydın kuzummm❤❤Günaydınnnnnbugün eşim geliyor bizi almaya toparlanıyoruz evimize gideceğiz çok özledim benim adamı ya ❤❤ Uzak kalmak hiç bize göre değil
![]()
Uykusuz Analar Klubu yada Uyumayan Bebek Klubu oldukBizimde öyle 5. Ayda değişti öncesinde iki kere kalkardı bende iki saat uyumayı cokkkkk ozledimmmmm
kizinin sonucu Ne zaman çıkacak
kizinin adı neydi
Italyanca ata sozu "samimiyet saygisizligi besler " , maalesef samimi olmaktan insanlarsan hep korkuyorum bana zarar verecekler gibi geliyor.Yiyip içip kenara çekildi canım. Bir de çocuğuma tuvalet eğitimi veriyorum diye günde 10 kere wc girip en az 20 dk kesintisiz muslukları açtılar şarıl şarıl suyla oynuyor çocuk. Öyle alışacakmış tuvalete. Bizim 1 ayda harcadığımız suyu 5 günde harcadılar. Böylesine su kıtlığından, küresel kaynakların hızla tükenmesinden bahsetsen ne olur ki![]()
Benimkide memeye çok düştüü kucakta gözler kapalı ağız açık meme arıyor sözde bu uykudaSonuc ne zaman cikcaj kuzum tekrar tahlilinin? Ya anlamiyorun da sutum mubaz aciktigi icin mi kalkiyor yoksa meme bagimlisi mi oldu bilmiyorun.. sallarken uyurdu memeye alistigindan beri bozulmaya basladi bizim. Kucagima alayim ciyak ciyak agliyor gozler kapali memeye degdigi an susuyor cocuk. Zaten hareketleriyle ee uyandirio kendini besigin ucuna kadar gidip kafa tosluyor ilerleyemiyor uyaniyor![]()
Gozun aydin olsun canimGünaydınnnnnbugün eşim geliyor bizi almaya toparlanıyoruz evimize gideceğiz çok özledim benim adamı ya ❤❤ Uzak kalmak hiç bize göre değil
![]()
Açlıktan olduğunu düşünmüyorum ben memeyi en fazla 2 kere emiyor sonra ağzında öyle tutuyorSonuc ne zaman cikcaj kuzum tekrar tahlilinin? Ya anlamiyorun da sutum mubaz aciktigi icin mi kalkiyor yoksa meme bagimlisi mi oldu bilmiyorun.. sallarken uyurdu memeye alistigindan beri bozulmaya basladi bizim. Kucagima alayim ciyak ciyak agliyor gozler kapali memeye degdigi an susuyor cocuk. Zaten hareketleriyle ee uyandirio kendini besigin ucuna kadar gidip kafa tosluyor ilerleyemiyor uyaniyor![]()
Aynı bizim de öyle 2 kere kalkardıBizimde öyle 5. Ayda değişti öncesinde iki kere kalkardı bende iki saat uyumayı cokkkkk ozledimmmmm
kizinin sonucu Ne zaman çıkacak
kizinin adı neydi
Ben yine yetişemedimKoysam mi dusundum.sonra sayfayı kapattım çıktım ama profil düzenleme yerinde benim foto yoktu nasıl oldu anmaladim sabah görünce çok şaşırdım
Çok sağol canim o senin bakan gözlerinin güzelliği