• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar günaydın :KK200:
Bende ek gıda için yavaştan hazırlık yapıyorum oğluma pekmez alacağım sizce dut mu üzüm mu yoksa keçiboynuzu pekmezi mı alayım.bu arada bende blw yöntemini uygulamayı çok isterdim ama bebeğim mama alıyor yarı yarıya da anne sütü bu zamana kadar böyle geldik .bende mamayı azalttim onun eksikliğini el gıda ile tamamlamak istiyorum o yüzden biraz klasik yöntemle gideceğim .aslında altıncı ayına girince yoğurtla başladım probiyotik yoğurt mayaladim bazen sade bazende içine kayısı rendeleyip verdim .kabağı buharda pişirdim onu yedi ama havuçlu karıştırıp verince pek tadini sevmedi :) heyecanlı bir süreç :) ilerleyen zamanlarda kefirde vereceğim.onuda kendim mayalayacagim endanem var migroslarda satılıyor .

Kızlar birde araştırdığıma göre organik irmik ruseym pekmez yulaf bunlar ek gıda da besleyici ve gerekli olan söylermiş paylaşmak istedim :)

Gozun aydin olsun canim
Güneş bu gece uslu uslu dursun insallah 😜😜
Ayy yok kız oyle özlemedim 🙈🙈 ayın 10-15 günü hep uzak olunca özlüyor insan çok kıymetli oluyoruz birbirimize karşı

Kızlar birde araştırdığıma göre organik irmik ruseym pekmez yulaf bunlar ek gıda da besleyici ve gerekli olan söylermiş paylaşmak istedim :)
Vitma doğal gıda var ben oradan sipariş verdim bunları tam pirinç unu da dahil ettim irmik sanırım hafta da bir verin kansızlık yapar diye okumuştum ama meyve pürelerine de guzel oluyor kıvam tutucu olarak

Aynı bizim de öyle 2 kere kalkardı
Şimdi sayısı belli değil
Bugün çıkacak ama idrar numunesini almadan önce 2 kere sulu kaka yapmıştı belki dışkı kaldı ve karıştı
Özellikle bağırdığında bezini kontrol ediyorum çiş mi yapıyor ağrısı mı var diye çiş yapmıyor o sırada
Ben tatilde üşüttü ve dişle de birleşince iyice hasta oldu diye düşünüyorum
1.numaramın adı Güneş💜
2 numaramın adı Dünya💜

Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Adları ile yaşasın prensesler ❤️❤️

Kızlar günaydın :KK200:
Bende ek gıda için yavaştan hazırlık yapıyorum oğluma pekmez alacağım sizce dut mu üzüm mu yoksa keçiboynuzu pekmezi mı alayım.bu arada bende blw yöntemini uygulamayı çok isterdim ama bebeğim mama alıyor yarı yarıya da anne sütü bu zamana kadar böyle geldik .bende mamayı azalttim onun eksikliğini el gıda ile tamamlamak istiyorum o yüzden biraz klasik yöntemle gideceğim .aslında altıncı ayına girince yoğurtla başladım probiyotik yoğurt mayaladim bazen sade bazende içine kayısı rendeleyip verdim .kabağı buharda pişirdim onu yedi ama havuçlu karıştırıp verince pek tadini sevmedi :) heyecanlı bir süreç :) ilerleyen zamanlarda kefirde vereceğim.onuda kendim mayalayacagim endanem var migroslarda satılıyor .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...k-gidaya-gecis-seruveni.1126029/post-60418498 canim detayli olark ek gida isini burdan da konusuyorz , karadut ozu oneriyolsrdi sanirim o sekil de hatirliyorum dutdaha ilerki aylardaydi

Vitma doğal gıda var ben oradan sipariş verdim bunları tam pirinç unu da dahil ettim irmik sanırım hafta da bir verin kansızlık yapar diye okumuştum ama meyve pürelerine de guzel oluyor kıvam tutucu olarak
Canim banada meyve ve sebze püresinin doyurucu olmasını sağlıyor dediler irmik için.bende olmadı pirinç onuda ekleyeyim

Hayırlı cumalar arkadaşlar....
Şu büyüme atakları konusunda yardımcı olacak biri var mıdır? 9 ocak doğumluyuz. Lütfen....

Seni tebrik ediyorum maşallah bende hala kilo verme yok 89 kg de takıldım 🙁
Eminim keyfin yerine gelmiştir
Kuzular düzeldi mi
Abi krese devam ediyor mu
şükür herşey yoluna girmeye başladı.
ben toparlanınca bebeler iyileşti :)

abi kreşe gönüllü gitmeye başladı.
1 haftada kendine güveni geldi hareketleri falan değişti
akşama kardeşi özlemiş oluyor kardeş kardeş oynuyorlar :)

kilo vermek bana iyi geliyor kendimi toparlmam lazım çooook salmıştım.

Ayy yok kız oyle özlemedim 🙈🙈 ayın 10-15 günü hep uzak olunca özlüyor insan çok kıymetli oluyoruz birbirimize karşı
Kendi adina konus, kocan oyle ozlemistr bence 😂😂
Saka bir yana guzel olur gercekten ayrilik ama aşırıya kacmazsa tabi
Aksi takdirde izdiraba dönüşür

Koysam mi dusundum.sonra sayfayı kapattım çıktım ama profil düzenleme yerinde benim foto yoktu nasıl oldu anmaladim sabah görünce çok şaşırdım

Çok sağol canim o senin bakan gözlerinin güzelliği
Ben de gördüm sizi, tarzınız gibi yüzünüz de güzelmiş 🧿

Bende gittim ama pişman oldum meraklı etrafı izleyeceğim diye uyuyamadı.. dalıyor bırakıyorum uyanıyor.. ne karanlık ne sessizlik fayda etmedi.. en son uyudu tamam dedim bu sefer eve gelince uyandı.. 1e geliyordu uyuduk ve 6ta uyandık:KK43: sabah keyfi yapıyor kendi kendine:)

Cnm geçende de yazmıştım bizimki de bir tane şurubu içmiyordu ağzına az döküp sonra burnunu hafif hafif sıkıyorduk nefes alma çabası ile yutuyordu😂 deneyebilirsin istersen😊

Yaa yok artık.. ne düşüncesiz insanlar var ya.. en azından kalk yardım et yada çocuğuna bir dur de..sabrınıza hayran kaldım valla benim eşim olsa kesin kovardı:)

Şimdi yazdığını okuyup öyle denedim canım biraz daha iyi içti sağol :)

Yaa çok iyi anlıyorum seni canım. Son günlerde had safhada yaşadım bu durumu. Zaten kuzumun alerji durumu, yeni mamaya alışma süreci, üstüne kabızlığı zor zamanlar geçiriyorken bir de eşimin üniden arkadaşı vardı istanbuldan memleketine geçmeden bize bebek görmeye geleceklerini söyledi. Tamam gelsinler dedim de başıma geleceklerden haberim yoktu. Şaka gibiydi gerçekten. Eşi ve 2,5 yaşındaki oğlu ile tam 4 gece 5 gün kaldılar bizde :kızgın: Kahvaltı-bulaşık-yemek-bulaşık bunların yanında bide her gün gezdir şehir turu yaptır. Yemeklerini hazırlayıp sofrayı kurup kızımı uyutmaya gidiyordum. Uyutana kadar onlar yemeklerini yiyip kenara çekiliyorlardı, ben gelip yemeğimi hızlı hızlı yerken çocukları paldır küldür uyandırıyordu kuzumu. Yine koştur koştur bebeği uyut. Geri gel bulaşıkları topla yıka, çayı demle, Çocukları bütün evi darmaduman etti. Annesi ağzını açıp da bir kere ne dur dedi ne yapma dedi. Tam delirmelik durum. Yatak odama bile girip çekmece dolap ne varsa boşaltan çocuğuna bir kere bile yapma demedi ben böyle terbiyesizlik görmedim. Bir de bu süreçte bebeğimi mamaya alıştırmaya çalışıyorum. Benim bebeğim uyurken ses olursa uyanır bir daha uyutmak 1 saat sürüyor neredeyse dememe rağmen misafirin çocuğu bas bas bağırıp oraya buraya pat küt vura vura ses çıkarırken kadın bir kere bile susturmuyordu ya oğlunu artık odadan çıkıp yeteeer diye bağırasım geliyordu. Eşim de çok rahatsız oldu ama hadi bugün yarın giderler diye bekledik. Baktık gitmeye niyetleri yok. Biz şehir dışına çıkacaktık önceden ayarladık filan dedi eşim. Nasıl üzülüyorlar bide tüh ya zaman çok çabuk geçti filan diye. Neyse ki aklımı yitirmeden gittiler. Onlar gittiğinden beri ev topluyorum çamaşır yıkıyorum :KK43:
Tam cinnetlik. İyi dayanmışsın.

Kesinlikle katılıyorum 🖐 arada iyi geliyor. Bizim senede 1 defa olur gerçi😂
Yaa bizim fazla oluyor birazcık 1-1.5 ayda bir şehir dışında oluyor 10 gun en az sürüyor şehir dışı işi ben bazen evde kalıyorum bazen annemlere geliyorum

Back