• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok güzelim, kulelerde 2+1 ve 1+1 var sadece. Biz diğer bloklardayız, 15 katlı olanlarda..
İyiyiz canım yaa, oğlum büyüyor.. Artık uyku düzeni de oturdu sayılır.
Bu ay doktoru son kez gelin dedi, ondan sonra 2-3 ayda bi gelmeniz yeterli dedi. Şaka maka büyüdü gitti ya.. İnanamıyorum bazen.
Bende inanamiyorum bazen bakiyorum okadar kocaman geliyorki gozume daha dun elini ayagini bulamiyorduk kiyafetlerde simdi koca adam oldular 😂 bu arada sunnet yaptirdinizmi

Sizin 6 ay bitmek üzere o zman ek gıda işini nasıl yapıyorsun yiyor mu yavrucak
Yarin 6 aylik olacak bikac verdim sut icmedi karni tpk olduguna doktar gunluk en az 900 cc ve tek icimde -150 cc icmesi lazim dedi maflor damlya ve motılıum baslattı Aklima sen geldin 600 denistinya sen kizda cok tuketmiyor

Yarin 6 aylik olacak bikac verdim sut icmedi karni tpk olduguna doktar gunluk en az 900 cc ve tek icimde -150 cc icmesi lazim dedi maflor damlya ve motılıum baslattı Aklima sen geldin 600 denistinya sen kizda cok tuketmiyor
150yi hayatta içmez gece saatlerce uyuyor o zaman bile 120yi zor bitiriyor gündüz çok Acıkmadıysa 90da kalıyor.. benimki acıktımı çok iştahlı içtiği için ben pek üstünde durmuyorum .. açsa yıkar ortalığı içmiyorsa toktur o zaman diyorum😁 bugün sayayım bakalım toplamını 800 bile yoktur kesin😂

Eklentiler

• Screenshot_20190705-112132.png
    Screenshot_20190705-112132.png
    93,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20190705-112605.png
    Screenshot_20190705-112605.png
    222,3 KB · Görüntüleme: 34
merhaba hanımlar ,hayırlı cumalar :KK200::KK200:
:emir_bebek::emir_bebek:6.aşısı yaptıranlar var mı ?

Irmik falan konusmuşsunuz kızlar. Bir sorum var. Muhallebiye normal helva vs yaptığımız irmikten koymuyor muyuz 🙈 bebeklere özel mi var çok bilgisizim bu konuda yaa

Irmik falan konusmuşsunuz kızlar. Bir sorum var. Muhallebiye normal helva vs yaptığımız irmikten koymuyor muyuz 🙈 bebeklere özel mi var çok bilgisizim bu konuda yaa
Canım bebek irmiği denilen bişey de var normal irmiğin daha ince hali, ama ben normal evde kullandığımız irmikten yapıyorum şimdi yolda yedirmek için yaptım hatta şeftaliyi cam rendede rendeledim pişirdim uzerine bir tatlı kaşığı irmik atıp irmikler pişene kadar su ekledim biraz sıcağıyla minik kavanoza döktüm kapattım ağzını vakumlandı yolda yedirirken içine çeyrek muz ezeceğim afiyetle yiyecek kuzucuk,

Kızlar günaydın :KK200:
Bende ek gıda için yavaştan hazırlık yapıyorum oğluma pekmez alacağım sizce dut mu üzüm mu yoksa keçiboynuzu pekmezi mı alayım.bu arada bende blw yöntemini uygulamayı çok isterdim ama bebeğim mama alıyor yarı yarıya da anne sütü bu zamana kadar böyle geldik .bende mamayı azalttim onun eksikliğini el gıda ile tamamlamak istiyorum o yüzden biraz klasik yöntemle gideceğim .aslında altıncı ayına girince yoğurtla başladım probiyotik yoğurt mayaladim bazen sade bazende içine kayısı rendeleyip verdim .kabağı buharda pişirdim onu yedi ama havuçlu karıştırıp verince pek tadini sevmedi :) heyecanlı bir süreç :) ilerleyen zamanlarda kefirde vereceğim.onuda kendim mayalayacagim endanem var migroslarda satılıyor .
Pekmez değilde keçi boynuzu özü alın daha faydalı. Pekmezler ateşte çok kaynadigindan yanıyor zararlı maddeler üretiyor, yani kansorejen oluyor. düşündüğümüz kadar faydalı değil aslında. Düşük ısılarda üretilen pekmez almak lazım onuda nasıl ayiracagiz diğerinden. Tadına bakıp yanık tadı aliyorsak almamaliyiz diyorlar.

150yi hayatta içmez gece saatlerce uyuyor o zaman bile 120yi zor bitiriyor gündüz çok Acıkmadıysa 90da kalıyor.. benimki acıktımı çok iştahlı içtiği için ben pek üstünde durmuyorum .. açsa yıkar ortalığı içmiyorsa toktur o zaman diyorum😁 bugün sayayım bakalım toplamını 800 bile yoktur kesin😂

Mamada yazana göre 5.aya göre 180 cc diyor tek öğünde mümkün değil içmesi😂 ben de gece 150 veriyorum içiyor gündüz 120-135 içiyor. Mamaya göre de değişiyor bu miktarlar ama golden goat daha tok tutuyor 2 - 3 mama denedim

Mamada yazana göre 5.aya göre 180 cc diyor tek öğünde mümkün değil içmesi😂 ben de gece 150 veriyorum içiyor gündüz 120-135 içiyor. Mamaya göre de değişiyor bu miktarlar ama golden goat daha tok tutuyor 2 - 3 mama denedim
Ya ben bir ara sütümü sağarak verdim o da bayağu oldu 3. Aydaydık o zaman bile benim kız bir öğünde 150 cc süt içiyordu şimdi emdiği için tabi bilemiyorum ne kadar içiyordur ama sanki ne kadar versem içer doyma hissi yokmuş gibi geliyordu bana

Back