- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.041
makarna yemeyecek mi kuzum yesin tabi çok güzel bir karbonhidrat bence hele ki ev yapımı olursa(erişte şeklinde ve alerjisi yoksa bebeğin bol yumurtalı) sebzeli-kıymalı-peynirli bi sürü çeşitle sunulabilir çocuğa, en kısa zamanda erişte deneyeceğim bendeMakarnayi nasil yutacak ki kuzum birde makarna yani cokda yemesine gerek varmiki
Bizde vardir eristemakarna yemeyecek mi kuzum yesin tabi çok güzel bir karbonhidrat bence hele ki ev yapımı olursa(erişte şeklinde ve alerjisi yoksa bebeğin bol yumurtalı) sebzeli-kıymalı-peynirli bi sürü çeşitle sunulabilir çocuğa, en kısa zamanda erişte deneyeceğim bende
Yapıyorlar canım sağolsunlar her sene bana da yapıyorlar, bu sene menemenlerimi bile koydular,Bizde vardir eriste
Annenlsrde yapiyor mu canim sizinde
yumusacik haslarsak aynen verilir
Bende bulgur pilavı verdim. Ben yerken ağzıma bakıyordu bir iki çevirdi heveslendiMakarnayi nasil yutacak ki kuzum birde makarna yani cokda yemesine gerek varmiki
Ben yohummmMercimekler, kuru fasulyeler mi
Siz baslamissiniz normal yemege ya
Seftaliyi cok seviyor napiimOhhh seftali suyuda icermistam kahvalti olmus
Sadesindense tabiki sebzeli vs yemesi daha iyimakarna yemeyecek mi kuzum yesin tabi çok güzel bir karbonhidrat bence hele ki ev yapımı olursa(erişte şeklinde ve alerjisi yoksa bebeğin bol yumurtalı) sebzeli-kıymalı-peynirli bi sürü çeşitle sunulabilir çocuğa, en kısa zamanda erişte deneyeceğim bende
Bulgur minuk minik gider o yineeBende bulgur pilavı verdim. Ben yerken ağzıma bakıyordu bir iki çevirdi heveslendi
Acaba zeytinin tuzundan mı lezzetli oldu yediKuzum pststes kabak zeytin ezmesi karistirdimilk defa biseyi 2 kasiktan fzla yedi kasigi eline veriyorum oda agzina goturup yiyor kuzum yaninada yarim fincan seftali suyu yaptim
Zeytinin tuzunu aldirdim gecedensuya koyup zeytin tadini seviyo ama bunu bildiğim icin zaten bakiyordum tuzsuz ezme varmi diye canim zeytin kesinlkle aroma katti tat verdi yaniAcaba zeytinin tuzundan mı lezzetli oldu yedi
Makarnayı verdim şükür sorun olmadı canımAyirmikte de mi oluyoo bizde uzun zamndir gecmeyrn pisik varsrtik sastim kaldim
Bisey de yemiyor ki benimki yumurta vardi bi duzenli verdiğim inu kestim simdilik bakim nolcakonun haricnde patates kabak meyve yiyo seftali fln anlamadim bende bez degistim premium aldimomu yapti acaba yumurtaliklari bile kipkirmiziMakarnayı verdim şükür sorun olmadı canımYarın da irmik deneyeceğiz. Pişik de ayrı sıkıntı yedikleri çok etkiliyor maalesef
Bez değişikliği de yapmış olabilir canım. Bir de hava çok sıcak. Ben alt açmasının üstüne yatırıp açıyorum altını. Eline de bir oyuncak veriyorum. Oyalanıyor öyle açık bırakıyorum günde birkaç kez. İyi geliyor.Bisey de yemiyor ki benimki yumurta vardi bi duzenli verdiğim inu kestim simdilik bakim nolcakonun haricnde patates kabak meyve yiyo seftali fln anlamadim bende bez degistim premium aldimomu yapti acaba yumurtaliklari bile kipkirmizi
Ya bnde birakiyorum hatta poposunu yikiyorun krem devamli suruyorum sicak diye sirf en ince bez diye onu aldim rahat etsin popisi diye bskalim ya gecmezse artıkBez değişikliği de yapmış olabilir canım. Bir de hava çok sıcak. Ben alt açmasının üstüne yatırıp açıyorum altını. Eline de bir oyuncak veriyorum. Oyalanıyor öyle açık bırakıyorum günde birkaç kez. İyi geliyor.
Ben de bugün makarnayı çatalla ezip verdim canım bayılarak yedi :) Tabii bizimki sade makarnaydı.Sütsüz yumurtasız organik makarna almıştım alerjiden dolayı. Senin minnoşa da afiyet olsun. Peynirli çok daha lezzetli olmuştur :)Peynirli erişte yaptım en kısa zamanda demiştim bugün yaptımşimdi çatalla ezerek yedirmeyi deneyeceğim
Güneştenyana hic şüphem yokPeynirli erişte yaptım en kısa zamanda demiştim bugün yaptımşimdi çatalla ezerek yedirmeyi deneyeceğim
Yerken attım grubaGüneştenyana hic şüphem yok
Bizimki evde yapılan kurutulmuş kışlık erişteydi ondan yaptım normal unla yapılmıştı, bu yıl tam buğday unuyla yaptırsam mı annemlere bilemedimBen de bugün makarnayı çatalla ezip verdim canım bayılarak yedi :) Tabii bizimki sade makarnaydı.Sütsüz yumurtasız organik makarna almıştım alerjiden dolayı. Senin minnoşa da afiyet olsun. Peynirli çok daha lezzetli olmuştur :)
Bende deneyeyim ,tutsuz tatsız olan şeyleri hiç sevmiyor ağzını buruşturuyorZeytinin tuzunu aldirdim gecedensuya koyup zeytin tadini seviyo ama bunu bildiğim icin zaten bakiyordum tuzsuz ezme varmi diye canim zeytin kesinlkle aroma katti tat verdi yani