Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Makarnayi nasil yutacak ki kuzum birde makarna yani cokda yemesine gerek varmiki
makarna yemeyecek mi kuzum yesin tabi çok güzel bir karbonhidrat bence hele ki ev yapımı olursa(erişte şeklinde ve alerjisi yoksa bebeğin bol yumurtalı) sebzeli-kıymalı-peynirli bi sürü çeşitle sunulabilir çocuğa, en kısa zamanda erişte deneyeceğim bende

Bizde vardir eriste
Annenlsrde yapiyor mu canim sizinde
yumusacik haslarsak aynen verilir

Sadesindense tabiki sebzeli vs yemesi daha iyi

Makarnayı verdim şükür sorun olmadı canım Yarın da irmik deneyeceğiz. Pişik de ayrı sıkıntı yedikleri çok etkiliyor maalesef
Bisey de yemiyor ki benimki yumurta vardi bi duzenli verdiğim inu kestim simdilik bakim nolcakonun haricnde patates kabak meyve yiyo seftali fln anlamadim bende bez degistim premium aldimomu yapti acaba yumurtaliklari bile kipkirmizi

Bisey de yemiyor ki benimki yumurta vardi bi duzenli verdiğim inu kestim simdilik bakim nolcakonun haricnde patates kabak meyve yiyo seftali fln anlamadim bende bez degistim premium aldimomu yapti acaba yumurtaliklari bile kipkirmizi
Bez değişikliği de yapmış olabilir canım. Bir de hava çok sıcak. Ben alt açmasının üstüne yatırıp açıyorum altını. Eline de bir oyuncak veriyorum. Oyalanıyor öyle açık bırakıyorum günde birkaç kez. İyi geliyor.

Ya bnde birakiyorum hatta poposunu yikiyorun krem devamli suruyorum sicak diye sirf en ince bez diye onu aldim rahat etsin popisi diye bskalim ya gecmezse artık

Peynirli erişte yaptım en kısa zamanda demiştim bugün yaptım şimdi çatalla ezerek yedirmeyi deneyeceğim
Ben de bugün makarnayı çatalla ezip verdim canım bayılarak yedi :) Tabii bizimki sade makarnaydı.Sütsüz yumurtasız organik makarna almıştım alerjiden dolayı. Senin minnoşa da afiyet olsun. Peynirli çok daha lezzetli olmuştur :)

Bizimki evde yapılan kurutulmuş kışlık erişteydi ondan yaptım normal unla yapılmıştı, bu yıl tam buğday unuyla yaptırsam mı annemlere bilemedim yumuşacık oldu çatalla ezip yedirdim yarısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…