-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.021
Canım gerekli olduğundan değil bizimki alerji takibi yapıyoruz daha çok. Bir kere irmik vermiştim yine kızarıklık olmuştu o yüzden tahıllarda da temkinli gideceğiz. Deneme yapıyoruz. Haşlayıp çatalla ezip vereceğim. Sorun olmazsa yarın irmik deneyeceğiz.Makarnayi nasil yutacak ki kuzum birde makarna yani cokda yemesine gerek varmiki
Bizim dr çok fazla bilgi vermedi bize açıkçası bende internetteki doğru yanlış nekadar bilgi varsa öyle ilerledim şimdi herşeyi vere bilirsin deyince dikkatli ama rahat devam edecegim.makarna deyince tel şehriye çorbası yapmıştım sehriyeleri spagetti gibi hupleyip çekiyo sipamCanım ben yeşil-kırmızı mercimek, kuru fasulye-nohut verdim. Doktorumuzun yönlendirmesi ile tabii. İlk hafta sadece sebze, ikinci hafta kuru bakliyat+sebze, üçüncü hafta tahıllar+sebze, dördüncü hafta yumurta dedi. Bugün de makarna vericem ilk defa.
Minnoşlar yavaş yavaş her şeyi yeme kıvamına geldiler maşallah :) Yap bari çeke çeke yesin kuzuBizim dr çok fazla bilgi vermedi bize açıkçası bende internetteki doğru yanlış nekadar bilgi varsa öyle ilerledim şimdi herşeyi vere bilirsin deyince dikkatli ama rahat devam edecegim.makarna deyince tel şehriye çorbası yapmıştım sehriyeleri spagetti gibi hupleyip çekiyo sipambende bi spagettimi yapsam diyodum☺☺
Geçen bizimki yedi canım birde bizy yapilandan içinde tuzda var ama çok sevdi gaz falan da olmadı yani olsa bile kendisi maşallah çıkartıyorYa bende yesil mercimegi soracaktım corbasini yapip versek olurmu diye gaz yaparmi fln diye aklim karistida masallah oglusa acaba 7 aydan sonea mi oneriliyoki
Kabuklarini ne yaptın canimGunaydin kizlar zeytin ezmesi yaptim oglumageceden 20 zeytini suya koydum sabah ayıklayıp birazcik su ve blender yaptim zyagida minnacik eklenebilir
Seninki ne kadarlık canım maşallah iyi vermişsin :) bende yeşil mercimek vereyimCanım ben yeşil-kırmızı mercimek, kuru fasulye-nohut verdim. Doktorumuzun yönlendirmesi ile tabii. İlk hafta sadece sebze, ikinci hafta kuru bakliyat+sebze, üçüncü hafta tahıllar+sebze, dördüncü hafta yumurta dedi. Bugün de makarna vericem ilk defa.
9 ocak doğumlu bizimki. Az az tadımlık veriyorum canım. Alerjik durumumuz olduğu için çoklu gıda alerjisinden korkuyoruz. Besin gruplarını haftalara bölüp veriyoruz. Süt ve ürünleri harici çok şükür çıkmadı alerjimizSeninki ne kadarlık canım maşallah iyi vermişsin :) bende yeşil mercimek vereyim
Ayni doğumlular canım bizimki de 9 Ocak9 ocak doğumlu bizimki. Az az tadımlık veriyorum canım. Alerjik durumumuz olduğu için çoklu gıda alerjisinden korkuyoruz. Besin gruplarını haftalara bölüp veriyoruz. Süt ve ürünleri harici çok şükür çıkmadı alerjimizBugün de tahılları deneyeceğiz bakalım
Keskek yoresel bisey sanirim bizimburada bugdayi eze eze yaparkar uzerine etsuyu dokup yerler tavuk olmaz dugunlerde buyuk kazanlarda piserKeşkek gibi olmus bilirmisin sencok severim ben keskek de daha az pirinç tabi tavuk yogunluklu
Umarım sıcaktandır. Alerji zor bir durumAyni doğumlular canım bizimki de 9 Ocakinşallah bişey olmaz bizimki de yumurta yiyince döktü sıcaktan mı ondan mı bilemedim
Onu nasi yedirdin kuzum eliylemi yediGunaydin kizlar zeytin ezmesi yaptim oglumageceden 20 zeytini suya koydum sabah ayıklayıp birazcik su ve blender yaptim zyagida minnacik eklenebilir
Ayirmikte de mi oluyoo bizde uzun zamndir gecmeyrn pisik varsrtik sastim kaldimCanım gerekli olduğundan değil bizimki alerji takibi yapıyoruz daha çok. Bir kere irmik vermiştim yine kızarıklık olmuştu o yüzden tahıllarda da temkinli gideceğiz. Deneme yapıyoruz. Haşlayıp çatalla ezip vereceğim. Sorun olmazsa yarın irmik deneyeceğiz.
Deneyecgm bnde bakalim bu aradayurutec kullanmayi dusunmuyorum benGeçen bizimki yedi canım birde bizy yapilandan içinde tuzda var ama çok sevdi gaz falan da olmadı yani olsa bile kendisi maşallah çıkartıyor
Kuzum pststes kabak zeytin ezmesi karistirdimOnu nasi yedirdin kuzum eliylemi yedi
Kuzum su katip cirptigun icin onlarda inceliyo ben tattim oyle cok bsriz kabuk gelmiyoKabuklarini ne yaptın canim
Kızlar avokado verdiniz mi hiç ben bulamıyorum mevsim değil sanırım
Ben oglumda da kullandim, simdi kizimi iki kete oturttum 5 dk gecmediKızlar konu dışı ama yürüteç alamayi düşünüyor musunuz?erkek çocuğu ya zararlı olur mu bilemedim birde kendisi tutuyor birde internette hopbala gide birşey gördüm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ohhh seftali suyuda icermisKuzum pststes kabak zeytin ezmesi karistirdimilk defa biseyi 2 kasiktan fzla yedi kasigi eline veriyorum oda agzina goturup yiyor kuzum yaninada yarim fincan seftali suyu yaptim