Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Makarnayi nasil yutacak ki kuzum birde makarna yani cokda yemesine gerek varmiki
Canım gerekli olduğundan değil bizimki alerji takibi yapıyoruz daha çok. Bir kere irmik vermiştim yine kızarıklık olmuştu o yüzden tahıllarda da temkinli gideceğiz. Deneme yapıyoruz. Haşlayıp çatalla ezip vereceğim. Sorun olmazsa yarın irmik deneyeceğiz.

Canım ben yeşil-kırmızı mercimek, kuru fasulye-nohut verdim. Doktorumuzun yönlendirmesi ile tabii. İlk hafta sadece sebze, ikinci hafta kuru bakliyat+sebze, üçüncü hafta tahıllar+sebze, dördüncü hafta yumurta dedi. Bugün de makarna vericem ilk defa.
Bizim dr çok fazla bilgi vermedi bize açıkçası bende internetteki doğru yanlış nekadar bilgi varsa öyle ilerledim şimdi herşeyi vere bilirsin deyince dikkatli ama rahat devam edecegim.makarna deyince tel şehriye çorbası yapmıştım sehriyeleri spagetti gibi hupleyip çekiyo sipam😀 bende bi spagettimi yapsam diyodum☺️☺️

Bizim dr çok fazla bilgi vermedi bize açıkçası bende internetteki doğru yanlış nekadar bilgi varsa öyle ilerledim şimdi herşeyi vere bilirsin deyince dikkatli ama rahat devam edecegim.makarna deyince tel şehriye çorbası yapmıştım sehriyeleri spagetti gibi hupleyip çekiyo sipam😀 bende bi spagettimi yapsam diyodum☺☺
Minnoşlar yavaş yavaş her şeyi yeme kıvamına geldiler maşallah :) Yap bari çeke çeke yesin kuzu :kk77:

Ya bende yesil mercimegi soracaktım corbasini yapip versek olurmu diye gaz yaparmi fln diye aklim karistida masallah oglusa acaba 7 aydan sonea mi oneriliyoki
Geçen bizimki yedi canım birde bizy yapilandan içinde tuzda var ama çok sevdi gaz falan da olmadı yani olsa bile kendisi maşallah çıkartıyor

Canım ben yeşil-kırmızı mercimek, kuru fasulye-nohut verdim. Doktorumuzun yönlendirmesi ile tabii. İlk hafta sadece sebze, ikinci hafta kuru bakliyat+sebze, üçüncü hafta tahıllar+sebze, dördüncü hafta yumurta dedi. Bugün de makarna vericem ilk defa.
Seninki ne kadarlık canım maşallah iyi vermişsin :) bende yeşil mercimek vereyim

Kızlar konu dışı ama yürüteç alamayi düşünüyor musunuz?erkek çocuğu ya zararlı olur mu bilemedim birde kendisi tutuyor birde internette hopbala gide birşey gördüm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Seninki ne kadarlık canım maşallah iyi vermişsin :) bende yeşil mercimek vereyim
9 ocak doğumlu bizimki. Az az tadımlık veriyorum canım. Alerjik durumumuz olduğu için çoklu gıda alerjisinden korkuyoruz. Besin gruplarını haftalara bölüp veriyoruz. Süt ve ürünleri harici çok şükür çıkmadı alerjimiz :dua: Bugün de tahılları deneyeceğiz bakalım

9 ocak doğumlu bizimki. Az az tadımlık veriyorum canım. Alerjik durumumuz olduğu için çoklu gıda alerjisinden korkuyoruz. Besin gruplarını haftalara bölüp veriyoruz. Süt ve ürünleri harici çok şükür çıkmadı alerjimiz :dua: Bugün de tahılları deneyeceğiz bakalım
Ayni doğumlular canım bizimki de 9 Ocak 😄 inşallah bişey olmaz bizimki de yumurta yiyince döktü sıcaktan mı ondan mı bilemedim

Canım gerekli olduğundan değil bizimki alerji takibi yapıyoruz daha çok. Bir kere irmik vermiştim yine kızarıklık olmuştu o yüzden tahıllarda da temkinli gideceğiz. Deneme yapıyoruz. Haşlayıp çatalla ezip vereceğim. Sorun olmazsa yarın irmik deneyeceğiz.
Ayirmikte de mi oluyoo bizde uzun zamndir gecmeyrn pisik varsrtik sastim kaldim

Kızlar konu dışı ama yürüteç alamayi düşünüyor musunuz?erkek çocuğu ya zararlı olur mu bilemedim birde kendisi tutuyor birde internette hopbala gide birşey gördüm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben oglumda da kullandim, simdi kizimi iki kete oturttum 5 dk gecmedi
Dr ayaklari tam bastigi surece azar azar durabilir demisti.

X