- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Yok canım sütçüden alıyorum 1 litrelik olarak satmıyor direk 3 litrelik şişeleri, evet sadece güneşe göre yapıyorum arada bende yiyorum ama çok değil, benim de yufka da yok ıspanak da ben bu sevdadan vazgeçeyimMaeketteki günlük sütlerden mi alıyosun canım? Yoğurdu Güneşe göre mi yapıyorsun sadece? Soru kısmı bittibenim de canım çekti bak evde yufkam yok
Yok canım sütçüden alıyorum 1 litrelik olarak satmıyor direk 3 litrelik şişeleri, evet sadece güneşe göre yapıyorum arada bende yiyorum ama çok değil, benim de yufka da yok ıspanak da ben bu sevdadan vazgeçeyim
Yok yok vazgeçtik kız kim uğraşır onunla
Demi yaa ıspanak temizlemek ölüm zaten:))Yok yok vazgeçtik kız kim uğraşır onunla
Yok yok vazgeçtik kız kim uğraşır onunla
Ben de öyle biliyorum. Hele yaz mevsiminde tehlikeli bence taşınması saklanması filan o sütlerin. Belki güvenilir, kaynağını bildikleri bı sütçüleri filan varsa olabilir. Ama ben büyük şehirde hiç güvenemiyorum açık süte. Bozulmasın diye bir şey katıyorlar mi? O taşıdıkları şeyler temiz mi? Sağdiklari hayvan hasta mi, antibiyotik filan kullandı mi? Hiç bir denetim yok. En iyisi günlük pastörize süt bence.Kızlar bişey soracağım benim bildiğim bebeklere pastörize süt olması gerekiyor bu sütçü lerden alınanlar tehlikeli olabiliyirmus siz şimdi sutcuden alıyoruz dediniz ya şaşırdım ben.acaba ben mi yanlış biliyorum?
Kızlar bişey soracağım benim bildiğim bebeklere pastörize süt olması gerekiyor bu sütçü lerden alınanlar tehlikeli olabiliyirmus siz şimdi sutcuden alıyoruz dediniz ya şaşırdım ben.acaba ben mi yanlış biliyorum?
Dr bugün bana guvendigin mandıra sütü varsa cig süt alabilirsin dediBen de öyle biliyorum. Hele yaz mevsiminde tehlikeli bence taşınması saklanması filan o sütlerin. Belki güvenilir, kaynağını bildikleri bı sütçüleri filan varsa olabilir. Ama ben büyük şehirde hiç güvenemiyorum açık süte. Bozulmasın diye bir şey katıyorlar mi? O taşıdıkları şeyler temiz mi? Sağdiklari hayvan hasta mi, antibiyotik filan kullandı mi? Hiç bir denetim yok. En iyisi günlük pastörize süt bence.
Ya sizde nr oldu alerjik olarak kuzum bnde uzuluyorumBen de 5 litre alıyorum küçükten kıza yaptım 1 litresini kendimize ama kıza alerji yaptı. Eşime diyorum kıza yoğurt bile yapamayacağım sen yap ben yerim diyorvazgeçelim hadi
Çorbayı nasıl içecek ki blw de canım sen mi içireceksin
Fincanla kuzum kasiga agzini acmiyor cunku deneyecegim beni ek gidada zorlicak caniim oglum belli oldu bugun asilari zar zor icirdi hemsireÇorbayı nasıl içecek ki blw de canım sen mi içireceksin
Taze fasulyemi kuzum ya bu bebek corbalarinda yağlaun kavurma fln oyle seyler yok dimuBugün kizima patates,havuc,fasulye, pirincten corba yaptim. Kapatinca cay kasigi z. yagi koydum. Yaptigim corba iki yemek kasigi cikti. Birini bugun verdim yedi cok şükür. Ikinci kasigi da yarin vereceğim.
Taze fasulye canimTaze fasulyemi kuzum ya bu bebek corbalarinda yağlaun kavurma fln oyle seyler yok dimu
Ay ben hic yapmadigim icin hicbifikrim yok zaten bana kalsa yagda un kavururumTaze fasulye canim
Yagda kavurma yok,haslama yapip kapayinca altini tereyag veya z. Yagi
Ama ben bu gune kadar buharda pisirip sutumle sulandiriyordum
Bugün artik corba gibi yapiyim dedim koyu kıvamlı
Dibine sardi suyunu çekip, buharda haslarken suyu bitmiyordu anlamadim bu isi
Ya sizde nr oldu alerjik olarak kuzum bnde uzuluyorum7.ayda tekrar denicem
Kuzum Donemedim sana ya kusura bakma bu olabilir, genelde yoğurtlu çorbalar geliyor insanın aklına yaFincanla kuzum kasiga agzini acmiyor cunku deneyecegim beni ek gidada zorlicak caniim oglum belli oldu bugun asilari zar zor icirdi hemsire