- 15 Temmuz 2015
- 18.694
- 31.189
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Bnde patates havuc la yaptim bisiler bakiim icicekmiKuzum Donemedim sana ya kusura bakma bu olabilir, genelde yoğurtlu çorbalar geliyor insanın aklına ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde patates havuc la yaptim bisiler bakiim icicekmiKuzum Donemedim sana ya kusura bakma bu olabilir, genelde yoğurtlu çorbalar geliyor insanın aklına ya
Nilufer_3457 5 6 yemek kasigi kdr normalmi kizlar fincanla verdim yarim fincan kadar oclerek koydum icti dibinde biraz biraktiKuzum Donemedim sana ya kusura bakma bu olabilir, genelde yoğurtlu çorbalar geliyor insanın aklına ya
Normaldir canım çok sulu bir çorba mıydıNilufer_3457 5 6 yemek kasigi kdr normalmi kizlar fincanla verdim yarim fincan kadar oclerek koydum icti dibinde biraz birakti
Yok kuzum kivamli sulu hic degildiNormaldir canım çok sulu bir çorba mıydı
Oh iyi o zaman kuzum ne güzel afiyet olsun Paşa’yaYok kuzum kivamli sulu hic degildi
Ilk icisimizdi teyzesi artik bakalim yaparim arada boyle pasamaOh iyi o zaman kuzum ne güzel afiyet olsun Paşa’ya ❤
Bir fincani gecmesin bu 6. ay oyleymisNilufer_3457 5 6 yemek kasigi kdr normalmi kizlar fincanla verdim yarim fincan kadar oclerek koydum icti dibinde biraz birakti
Ben kendimize bile sulu corba yapmam hep terbiyeli kivamli olacak sevmiyorum bildigin suya salca atip sehriye katilan tarifleri , pesinede biraz su içti 15 20 dk sonrda meme memesiz olmazz zaten bi fincan icmezde suyu bile 2 yudum aliyoBir fincani gecmesin bu 6. ay oyleymis
Sulu da yapmamışsın o da iyi bosuna su dolmasin bebeklerin midesi
Kiz nezamandir yazacam denl getiremedim gecmis olsun nerden dustunuz masallah dokmedennictinizmiBen kendimize bile sulu corba yapmam hep terbiyeli kivamli olacak sevmiyorum bildigin suya salca atip sehriye katilan tarifleri , pesinede biraz su içti 15 20 dk sonrda meme memesiz olmazz zaten bi fincan icmezde suyu bile 2 yudum aliyo
Tavuk yesin artik corba yap bardakla icsinBen kendimize bile sulu corba yapmam hep terbiyeli kivamli olacak sevmiyorum bildigin suya salca atip sehriye katilan tarifleri , pesinede biraz su içti 15 20 dk sonrda meme memesiz olmazz zaten bi fincan icmezde suyu bile 2 yudum aliyo
Tavuk corbasi yogurt terbiyeli guzel oluyo oteki turlu bende hic yapmadim bakicam ama , yarim fincan içtikuzum sadece suyu da ondan icmeye aliskin oldugu icin dokme gibi bi durim olmadi ben tutuyorum zaten sıkıcaTavuk yesin artik corba yap bardakla icsin
Canım bu kitabın adı nedir?Kuzum Donemedim sana ya kusura bakma bu olabilir, genelde yoğurtlu çorbalar geliyor insanın aklına ya
Hatice Kübra Tongar ın kitabı canım ama bence pek iyi değil işe yarar tarif sayısı az yani hepsi kullanışsız ve yanlış bilgiler içeriyor bence,Canım bu kitabın adı nedir?
kuzum bugun havuc patates suda pisir suyunu cekince icine tavuk koy haslAnmis mamayida hazirla icine dök blendirdan cek bizimki ilkkez bisey yedi bizimkide siz gibi çok miyminti cayli ekmek hatta ekmegin girdigi herseyi yicek bi dedigimi dene onuda yemezse ekmek yapiver evde esmer unundan olmadi corbalarina dograyip yedirKızlar bana akıl verin bizimki ek gıdaya baaslayali mamayı içmek istemiyor tabi bu iyi bir durum ,anne sütü de alıyor
Ama ek gıdada örneğin havuç ve kabak pişirip ezdim püre yaptım yemiyor tadı tuzu olmadığı için.ama bugün annem bize yaptığı yeşil mercimek çorbasindan nasıl yedi.vermesek ağlıyor kollarını çırpıyor tabi çorbanın içinde tuz var,tereyağı var,salça var.bugday ekmeğibi batırıyor corbaya çocuk zevkten dört köşe bir mutlu ,tatlı pureler yapınca yiyor ama sebzelerin taadi olmadığı icin yemek istemiyor eminim tuz atsam yer ne yapayim bilemedim
Ben dunetsuyu attim tadi cok guzeldi tuz simdiden fazla gelir sanki vucuduna ya bilemedimKızlar bana akıl verin bizimki ek gıdaya baaslayali mamayı içmek istemiyor tabi bu iyi bir durum ,anne sütü de alıyor
Ama ek gıdada örneğin havuç ve kabak pişirip ezdim püre yaptım yemiyor tadı tuzu olmadığı için.ama bugün annem bize yaptığı yeşil mercimek çorbasindan nasıl yedi.vermesek ağlıyor kollarını çırpıyor tabi çorbanın içinde tuz var,tereyağı var,salça var.bugday ekmeğibi batırıyor corbaya çocuk zevkten dört köşe bir mutlu ,tatlı pureler yapınca yiyor ama sebzelerin taadi olmadığı icin yemek istemiyor eminim tuz atsam yer ne yapayim bilemedim
Aynı şeyi ben de farkettim. Haklı çocuklar da aslında gerçekten bazı sebzeler çok kötü oluyor. Ben o yüzden haşlama veya buharda yapmiyorum. Çiğ olarak tencereye sebzeleri, soğan sarımsak tereyağı veya zeytinyağı koyuyorum çok kısık ateşte suyunu çektirerek pişiriyorum. Kimyon, kekik, nane gibi baharatlar taze otlar filan da koyup tatlandirmaya çalışıyorum. Tuz bence çok zorlar böbreklerini düzenli olarak her öğün alırsa. Dün mesela kapya biber patates soğan sarımsak kabak hepsini cig olarak koydum tencereye su ve yağ ekleyip. Kaynamaya başlayınca da içine top top köfte yapıp attım. Kapatmaya yakın da taze reyhan dogradim icine. Çok lezzetli olmuştu benim bile canim çekti. Bence olabildiğince cesitlendirirsen o tattaki yavanligi alıyor.Kızlar bana akıl verin bizimki ek gıdaya baaslayali mamayı içmek istemiyor tabi bu iyi bir durum ,anne sütü de alıyor
Kuzkm biz senden kucuguz hatirlqdigim kadariyla sen endise ediyorsan biz hic veremeyizBamya vermeyi deneyen var mı arkadaşlar ? Tam mevsimiyken vermek istiyorum ama boğazına filan yapışır mi diye endisendiriyor beni
Evet öyle ama siz de hızlı çıktınız domates veren arkadaşları filan okudum da ben daha vermedim mesela. Belki onu da deneyen çıkmıştır dedimKuzkm biz senden kucuguz hatirlqdigim kadariyla sen endise ediyorsan biz hic veremeyiz