Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ay ben yine anamdayim cok fazla aktif deelim bugun zeytinli yumurta sarisi yedik biraz iste birde ekmek cocuma ekmek yapicam nasi bi istah ekmege karsi gecen kp le atistim dun babamla kp bisey diyemiyorda babam bagirdi resmen bana kp taze fasulye suyundanyagli yagli kasla goz arasinda vermis bi baktim noluyo diye cikistim bide tereyag varmis ertesi gun kakasindan kan geldi cocugun, dun babam kurufasulye cikolata devamli verecem edecem artik burama kdr geldi en son salatanin zifir tuzlu suyundan ekmege banip agzina goturyodu ki atladim aldim elinden direk verme baba diyorum diye yok bitekbenim cocummuymus onlar vermis nolmus bilmem ne 2 saat teip atti bana , kp ay anani kzidirdik diye dalga geciyo yıldım valla

Aynı bizimkiler

Ya hayret birsey
Valla cocugunla koala gibi gez bacim ne bu boyle ya
Saçmalamışlar iyice

Valla ben peşin peşin diyorum yiyeceği zaman yiyecek geçen bayram kv verecekti bi şeyler kızım anan görmeden veririm ben sana diyo ne meraklılar bi şey yedirmeye ya. Kurban geliyor daha da büyüdü bakalım neler bekliyor bizi

Aynı bizimkiler
malesef cogu boyle
Ya hayret birsey
Valla cocugunla koala gibi gez bacim ne bu boyle ya
Saçmalamışlar iyice
geziyorum zatebvgeziyorum ama ona ragmen alkisliyorum yani hepsini hellaal
Papatyamaviss kuzum ya senin paşaya yoğurt alerji yapmıştı dimi? Herhangi bir alerji testi yaptırdın mı yoğurdu tamamen mi kestin?
Kuzum bikere verdim kizariklik oldu ondan degildir dedim 2.ye verince yine ayni kizarikliklardan oldu agzinda degdigi yerler kabarir gibi kizardi yarim saate gecti kakamizda bozuldu tabi dr dene bi tepki verirse kes bi sure sonra yine dene demisti 7 aylik oldugunda bidaha deneyecegiz. Ben direk sut yigurt peynir yemiyorum ama arada tatlilarfa kacamagim oluyo cok bi tepki olmuyo , helsin kavurmalarrrr

Bende tam tutturamadım henüz yoğurt işini ben guneş için yapmaya başladım, 3 litrelik şişelerde satılıyor süt o da çok geliyor yarısını buzluğa koydum çiğ şekilde çıkarıp dün pişirdim eriyince ama guzel olmadı tadı buzluğa girince bi su tadı olmuş sanki napcaz bilemedim bu taze sut ve yoğurt işini

Bugun dr a soracagim hangi sutle mayalayim diye
Eger önerdiği gunluk sut olurda 1 lt oluyor ya onlar onla mayalariz taze taze yerler
Sende uygun gorursen canim

Kujum ben sokak sütçüsü bulamadığım zamanlarda günlük süt alıyordum marketlerden 1 litre oluyordu yarım litrelik kavanozlara 2 tane yapıyordum ben kaynatıp parmak yakmayacak ısıda her yarım kavanoza 1 buçuk tatlı kaşığı yoğurt koyuyorum ağzı açık fırına koyuyorum 4 saat sonra alıp dolaba koyuyorum ertesi günü yediriyorum

Canım hepsini yap sen de yersin taze yoğurt dışarıdan almaktansa hem süt ziyan olmaz en azından 2 litresiyle yoğurt kalanı da pastadır börektir

Cnm sen demiştin demi yoğurdu maya için buzlukta saklıyorum diye.. mayalamadan ne kadar önce çıkarayım:)
Evet yarim saat bir saat once falan cikar
Az buzu kalsa da birsey olmuyor
sicak süt koyuyorsun ya isiyi dengelemek icin cozuluyor,iliniyor zaten

Pasta börek mi
Ben onlari yapmayali ay oldu
Duran bebek olmayinca, yemek yapsam sukur ediyorum

Valla ben de kolay yapmıyorum da geçen kızı pusete attım eline tahta kaşık verdim oyalanana kadar yaparım dedim demez olaydım mikser bozuldu ama yine de iki çırptım attım. Eşimin işten gelmesine yakın yapıyorum durmazsa alır diye. Benim kız maşallah diyeyim ya annesini çok üzmüyor

Canım hepsini yap sen de yersin taze yoğurt dışarıdan almaktansa hem süt ziyan olmaz en azından 2 litresiyle yoğurt kalanı da pastadır börektir
Günlük sütler hem çabuk bozuluyor hemde ben pasta börek işlerini unuttum günlük yemek yapsam şükür diyorum bazen arada poğaça yapıyorum bak bi o ama bak börek istedi canım ya hemde yaz ortası ıspanaklı kıymalı börek

Ne güzel bebeler yapıyorsunuz siz oyle ya

Maeketteki günlük sütlerden mi alıyosun canım? Yoğurdu Güneşe göre mi yapıyorsun sadece? Soru kısmı bitti benim de canım çekti bak evde yufkam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…