Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
O zamanlarida goruruz insallah yaa 😍 biximki oyun asmasinda me versem masaya 3 5 kez vuruyor kasikta nede elde bisey kaliyor 😂 bu zamanlarda gecer herhall 🤣 biz simdilik peynir yogurt yiyemiyoruz insallah yiyebilirsek super fikirmis paates de dolapta beklese olurmu acaba oyle
Patatesi fırında denedim bı de ben. Öyle daha iyi oluyor sanki. Biraz da patatesin cinsiyle alakalı galiba. Bazı patatesler çok ufalaniyor bazıları daha diri oluyor.

Patatesi fırında denedim bı de ben. Öyle daha iyi oluyor sanki. Biraz da patatesin cinsiyle alakalı galiba. Bazı patatesler çok ufalaniyor bazıları daha diri oluyor.
Kesinliile ya tadim ysparkrn denedigim berbatti ufalamip durdu gecen verdim ishal diye haslanmasina ragmen diriydi oyle hmncecik dagilmiyordu

Bizde bugün kahvaltıda yoğurt akşam üstüde havuç tadımı yaptık:) 2şer çay kaşığı kadar yoğurdu daha kolay yedi:))
S Sevimlipanduf cnm bebek tarhanası vitmada var yoğurtlu sebzeli farklı çeşitleri var hatta sanırım sen ordan getirtiyordun bir şeyler e bebekte de var:) çorbalara geçebilirsek bende alacağım:) Papatyamaviss Papatyamaviss hatta vitmada yoğurtsuz sütsüzde var alerjik bebekler için sanırım..:)

Bizde bugün kahvaltıda yoğurt akşam üstüde havuç tadımı yaptık:) 2şer çay kaşığı kadar yoğurdu daha kolay yedi:))
S Sevimlipanduf cnm bebek tarhanası vitmada var yoğurtlu sebzeli farklı çeşitleri var hatta sanırım sen ordan getirtiyordun bir şeyler e bebekte de var:) çorbalara geçebilirsek bende alacağım:) Papatyamaviss Papatyamaviss hatta vitmada yoğurtsuz sütsüzde var alerjik bebekler için sanırım..:)
Evet canım ya sipariş vermiştim ben aklıma gelmemişti o zaman tarhana, şimdi e Bebek’e bakacağım yorumları çok iyi baktım 😘

Ay benim onada dikkat etmem lazim dimi hic aklima gelmemisti 😃

Evet cnm alerjisi varsa dikkat etmen gerekecek maalesef bende yoğurtsuz sütsüz görünce herhalde alerji içindir dedim normalde aklıma gelmez benimde:)
Artik napalim ta gecer insallah, biz bugyn evde yoktuk bisey veremedim yemektede rline bi taze sogan verdim elinden aldim diye agladi resmen 😂😂 foto koydum

Yeni bişey yapmadım kızlar dünden kalan patatesli yumurtayı yedirdim, yoğurdun üzerindeki geçenlerde pekmezli kurabiye yapmıştım ya onu robotta çekip kavanoza koydum daha pratik oldu 3 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 tatlı kaşığı kurabiye tozu var orada
Yiyor kızlar ve emiyor da gece 4 te sabah 7 de ve 10 da emzirdim sütüm de çoktu göğsüm çatlayacaktı hatta sağsam mı derken guneş bitirdi bile hepsini 10 da emzirip yere bıraktım kahvaltı hazırlamaya gittim 11 de de masaya oturduk birlikte buna ek olarak kendime domatesli biber pişirmiştim biber tattırdım Şimdi emmeden uyuyacak(umarım) zaten sütüm gr yok gibi bomboş kaldı memişkolar 😂😂 bizden bu şekilde 💛💛

Eklentiler

• DA8000C0-1AD2-4ABE-82D3-4DE7BEE0BE99.jpeg
    DA8000C0-1AD2-4ABE-82D3-4DE7BEE0BE99.jpeg
    168 KB · Görüntüleme: 34
  • AD77C401-345B-4329-B09A-CCC2A6E5B2D8.jpeg
    AD77C401-345B-4329-B09A-CCC2A6E5B2D8.jpeg
    91,1 KB · Görüntüleme: 35
Yeni bişey yapmadım kızlar dünden kalan patatesli yumurtayı yedirdim, yoğurdun üzerindeki geçenlerde pekmezli kurabiye yapmıştım ya onu robotta çekip kavanoza koydum daha pratik oldu 3 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 tatlı kaşığı kurabiye tozu var orada
Yiyor kızlar ve emiyor da gece 4 te sabah 7 de ve 10 da emzirdim sütüm de çoktu göğsüm çatlayacaktı hatta sağsam mı derken guneş bitirdi bile hepsini 10 da emzirip yere bıraktım kahvaltı hazırlamaya gittim 11 de de masaya oturduk birlikte buna ek olarak kendime domatesli biber pişirmiştim biber tattırdım Şimdi emmeden uyuyacak(umarım) zaten sütüm gr yok gibi bomboş kaldı memişkolar 😂😂 bizden bu şekilde 💛💛
Keske bnasa biri boyle kahvalti hazirlasaaaa 😃😃😃 cabuk yakiyor demekki kuzum 😂

Keske bnasa biri boyle kahvalti hazirlasaaaa 😃😃😃 cabuk yakiyor demekki kuzum 😂
Dimi Ya neyse ben büyüyünce kızıma gösteririm bunları bak ben sana boyle kahvaltılar hazırlıyordum deyip sende bana hazırla subliminali veririm alttan alttan 😂😂😂 anlamadım ki kuzum evdeki Baskülebirlikte çıkıyoruz 8.5 kilo gorunuyor ama sanmıyorum daha bir ay olmadı sağlık ocağına gideli 700 gr alması imkansız tee bi de 27 ağustosa vermiş izlem için ne bahane uydursam da gitsem ki arada 😂😂 ya da gerçekten bu kadar aldıysa azaltayım mı ek gıdayı bilmiyorum ki şimdi sabah 11 de kahvaltı akşam 6 ya kadar ek bişey YÖK bi daha sadece süt akşam eşim gelince akşam yemeğinde güneşe de hazırlıyorum çorba püre vs yani 2 öğün oluyor 7 aylık bebeklere de 2 öğün ek gıda deniliyor

@ sevimlipanduf bende sana artik tarif vermiyorsun demeye gelmistim
benimki bukadar yese olmeye durar 😂😂 allahim bir kusuyor sanirsin hasta midede sorun. Var galiba bizim cok veriyorum diye şapmistim bu tabagigorunce anladim bizim mide sıkıntili

Dimi Ya neyse ben büyüyünce kızıma gösteririm bunları bak ben sana boyle kahvaltılar hazırlıyordum deyip sende bana hazırla subliminali veririm alttan alttan 😂😂😂 anlamadım ki kuzum evdeki Baskülebirlikte çıkıyoruz 8.5 kilo gorunuyor ama sanmıyorum daha bir ay olmadı sağlık ocağına gideli 700 gr alması imkansız tee bi de 27 ağustosa vermiş izlem için ne bahane uydursam da gitsem ki arada 😂😂 ya da gerçekten bu kadar aldıysa azaltayım mı ek gıdayı bilmiyorum ki şimdi sabah 11 de kahvaltı akşam 6 ya kadar ek bişey YÖK bi daha sadece süt akşam eşim gelince akşam yemeğinde güneşe de hazırlıyorum çorba püre vs yani 2 öğün oluyor 7 aylık bebeklere de 2 öğün ek gıda deniliyor
Valla biz 5 aydan beri yiyoruz su bi tabaktaki olanlar kadar yememistir daha ertus oyle soyliim 😃 miktari azalt istersen biraz kuzum istersen tartinin yanlis olcaginu dusunmuyorum cunku eger öyleyse bi anda ek gidala cok almis gibi gozukuyo ga kiloli olsun diyosan bilemem tabi 😂😂

S Sevimlipanduf a yeni tarifler yokmu demeye gelmistim
Papatyamaviss Papatyamaviss kiz sen naptin cocuga guzel cocuk bi sogan kaldiydi kemirmedigin 😂😂😂 cok guldum allahim nasil yaptiniz onu aci degilmi 😂😂😂😂😂
Kiz aldimelinden bir aglamak vir aglamak yikti ortalığıcok guzel dis kasidi gicir gicir fotoda ikende emiyordu aci degildi oyle agiz yakacak kadar 😂😂😂

Bebek tarhanasi almakmi lazim evdeki köy tarhanalari olmazmi

X