Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Tavuklu çorba yaptım tazecik bütün bebelere yetecek kadar yapmışım gönderin bebelerinizi doyuram 😍😍 çatalla ezdiğim halde boyle bayağı pütürlü kaldı yiyebilir mi bilmiyorum
Benim bile canım istedi acıktım herhalde 😄

Bizde 3 gündür patates tadıyoruz 2şer yemek kaşığı ancaktır günlük..şimdilik eline vermeye cesaret edemedim.. kaşığı gördümü heyecanla ağzını açıyor yutarken az öğürüyor gibi değişik bir şey yapıyor:)) çatalla ezdim pütürlü olduğu için seğişik geliyor sanırım.. yarına yoğurt yaptım az da havuç veririm belki..:)) şimdilik kabız olmadık bende zeytinyağı eklemedim o yüzden..

Bizde 3 gündür patates tadıyoruz 2şer yemek kaşığı ancaktır günlük..şimdilik eline vermeye cesaret edemedim.. kaşığı gördümü heyecanla ağzını açıyor yutarken az öğürüyor gibi değişik bir şey yapıyor:)) çatalla ezdim pütürlü olduğu için seğişik geliyor sanırım.. yarına yoğurt yaptım az da havuç veririm belki..:)) şimdilik kabız olmadık bende zeytinyağı eklemedim o yüzden..
Oo baslamissin da haberimiz yok hayirli ugurlu ola 😂 ben bugun sandalyemize oturttum kasikla 2 3 kez kendi agxina göturdu yedi birazda minciklarken yedi kasigi dolduruo eline uzatiyorum veriyorum 😃

S Sevimlipanduf Papatyamaviss Papatyamaviss kızlar benim bebe domates yemeyi bekliyormuş kocaman açtı ağzını kaşığa acaba artık yicek mi diye muz denedim arkasından muza açmadı =)
Domates hosuna gittu demek bak bakim bisey olacak mi 😃 bixde bugun doke saca yedik biraz 😂 kahvalti ederknde niraz yumrta yedi

Oo baslamissin da haberimiz yok hayirli ugurlu ola 😂 ben bugun sandalyemize oturttum kasikla 2 3 kez kendi agxina göturdu yedi birazda minciklarken yedi kasigi dolduruo eline uzatiyorum veriyorum 😃
Kuzum 3 gün tatil sonrasıda izine ayrıldı eşim çayıydı çorbasıydı gezmesiydi tozmasıydı üstüne kavgasıydı gürültüsüydü derken adapte olamıyorum buralara😂 benimki ilk başladı ya yutma olayını çözsün biraz vereceğim eline bende.. belki yoğurdu daha kolay yer.. yalnız farkettim ki benim kız kaşığa uzanmıyor ağzını açıp bekliyor. Şuruplarda tutmaya çalışıyordu oysa kaşık mı değişik geldi anlamadım bunda da mı tembellik yapacak acaba :)) sonra evlenene kadar elinde kaşık yemek yedir bu zilliye😂😂

Kuzum 3 gün tatil sonrasıda izine ayrıldı eşim çayıydı çorbasıydı gezmesiydi tozmasıydı üstüne kavgasıydı gürültüsüydü derken adapte olamıyorum buralara😂 benimki ilk başladı ya yutma olayını çözsün biraz vereceğim eline bende.. belki yoğurdu daha kolay yer.. yalnız farkettim ki benim kız kaşığa uzanmıyor ağzını açıp bekliyor. Şuruplarda tutmaya çalışıyordu oysa kaşık mı değişik geldi anlamadım bunda da mı tembellik yapacak acaba :)) sonra evlenene kadar elinde kaşık yemek yedir bu zilliye😂😂
Ahahahha yavrum yaa 😂😂 oyle deme bizren once dondu lina prenses bizdaha tembeliz 😂

Ahahahha yavrum yaa 😂😂 oyle deme bizren once dondu lina prenses bizdaha tembeliz 😂
Israrlarıma dayanamadı muhtemelen😂 şimdi önlük de değişik geliyor onu tutup çekerken eli dolu oluyor ondan mı uzanmıyor acaba.. onu bırakıp ötekini tutmayı akıl edemiyor şaşkın😂😂 yarın deneyeyim bakalım eli doluyken sevdiği birşeyi almaya çalışacak mı..
Kızının tembelliğini kabul edemeyip bahane arayan annelere döndüm iyi mi😂

Annem bugun corba yapti, az et suyu, fasulye havuc kabak. O kadar lezzetli olmuski yarin eve biz icelim diye de yapacagim. Fakat bebek cok icmedi ve pek sevmedi. Aksam tekrar denediginizde daha cok hosuna gitti.

Tavuk yiyebiliyorlar mi yahu ?? :rolleyes: Bizde mis gibi izmirfen gelmis köy tavugu var yapayim eger yiyebiliyorsa ,
Benim kız 7 aylık oluyor cankm bi kaç gün sonra, ben başlayalı da 1 ay oldu hep pütürlü vermeye çalıştım ben ona guvenerek denedim bugün akşam yedi çorbasını

X