- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Insallah kuzum ya 7 aylik oldumu bidaha deneyecegiz bakalimYaa dur bakalım biraz büyüsün yer geçer o zamana alerjisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah kuzum ya 7 aylik oldumu bidaha deneyecegiz bakalimYaa dur bakalım biraz büyüsün yer geçer o zamana alerjisi
KuZum sizde alerjimi var ??Oglusum yiyebilsede bende yapsam keskeeee
Bakalim bizde cok yaratliymis tarhanaT tanem-tane20 cnm onların içinde domates baharat falanda oluyor ya herhalde ondan verilmiyor ama sanki ablam salçasız pişirip ondan vermişti.. benim evde kalmadı eşimde pek sevmez Linaya özel alacağım o yüzden bende onunkinden içiveririm olmazsa:))
S Sevimlipanduf cnm sağlık ocağına gidip boy kilo ölçtürmek istiyorum desen ölçerler biz gitmiştik öyle bir kere.. gerçi sizinkiler sıkıntılıydı sanırım bizimkiler iyiler adını bile hatırlıyorlar Linanın :) bu arada Güneşten özenip bende kendimize yaptıp pattisli yumurta bu kız bizimde canımızı çektiriyor emmesini soracaktım bende şükür devam ediyormuş
Ben çok severim zaten annem kışa doğru yapar .. bende alacağım şimdilik 1 yaşından sonra diğerinden veririm.. ayyy yaşı diyince bir garip oldum duygulandım:))Bakalim bizde cok yaratliymis tarhana
Bilmiyorum ki canım süt ürünü netice de çok dayanıklı olmaz herhalde ama bende yiyorum 5-6 günde bitiriyoruz biz bu tabağı güneşle birlikte sonra 2-3 gun ara verip yeniden yapıyorumEline sağlık cnm hepsi çok güzel görünüyor yine:) bu lorun dolapta dayanma süresinr baktın mı cnm belli bir günü vardı sanırım..
Hemende buyudulerBen çok severim zaten annem kışa doğru yapar .. bende alacağım şimdilik 1 yaşından sonra diğerinden veririm.. ayyy yaşı diyince bir garip oldum duygulandım:))
Benimde 3-4 gün diye aklımda kalmış tuzsuz olduğu için çabuk bozuluyormuş ama sende yiyormuşsun tadından anlarsın zaten..Bilmiyorum ki canım süt ürünü netice de çok dayanıklı olmaz herhalde ama bende yiyorum 5-6 günde bitiriyoruz biz bu tabağı güneşle birlikte sonra 2-3 gun ara verip yeniden yapıyorum
Aynen canım acı olur herhalde Ya bozulsa anlaşılırBenimde 3-4 gün diye aklımda kalmış tuzsuz olduğu için çabuk bozuluyormuş ama sende yiyormuşsun tadından anlarsın zaten..
Kusma alerji sebebi değil canım ya benim kız günde 5 posta kusmadan akşam edemez yüzünde dudak kenarlarında yoğurdun değdiği yerlerde kızarıklık döküntü gibi şeyler oldu mu onu kontrol et sanırım bi de kakası farklılaşıyor mu birden ishal ya da kakada kan vs oluyor mu onlar benim bildiğimBiz bugün yoğurt denedik kızlar, çok sevdi yoğurdu şimdi alerji için tetikteyim, alerjisi varsa hemen tepki gösterir mi? Yedikten bi 2 saat kadar sonra minicik kustu ama önemsemedim pek. Önemsemeli miyim
Bizde 2 gündür deniyoruz cnm bugün bizde de minicik kusma oldu ama ondan mıdır acaba benim hiç aklıma gelmedi ben kızarıklık ve kakada kan takibi yapıyordum..Biz bugün yoğurt denedik kızlar, çok sevdi yoğurdu şimdi alerji için tetikteyim, alerjisi varsa hemen tepki gösterir mi? Yedikten bi 2 saat kadar sonra minicik kustu ama önemsemedim pek. Önemsemeli miyim
[/QUOTE]Biz bugün yoğurt denedik kızlar, çok sevdi yoğurdu şimdi alerji için tetikteyim, alerjisi varsa hemen tepki gösterir mi? Yedikten bi 2 saat kadar sonra minicik kustu ama önemsemedim pek. Önemsemeli miyim
Kusma alerji sebebi değil canım ya benim kız günde 5 posta kusmadan akşam edemez yüzünde dudak kenarlarında yoğurdun değdiği yerlerde kızarıklık döküntü gibi şeyler oldu mu onu kontrol et sanırım bi de kakası farklılaşıyor mu birden ishal ya da kakada kan vs oluyor mu onlar benim bildiğim
Bizde 2 gündür deniyoruz cnm bugün bizde de minicik kusma oldu ama ondan mıdır acaba benim hiç aklıma gelmedi ben kızarıklık ve kakada kan takibi yapıyordum..
Kusma ishal kabizlik solunum yollarindada belirti yapar hisilti olabilir kanli kaka deride gosterebilir kizariklik dokuntu popoda kizariklik agiz icinde goayeeebilir 2 saattede etkisini gosterebilir 3 gun sonrada ama bizimkiler cok kucuk olduklari icin diger belirtilerle daha netlik kzabir kusma hep oluyor
Evet canim ya malesef varrrKuZum sizde alerjimi var ??
Ben yedirdigimde hemn değenyerler kizariyo yarim saate geciyo kaka degisiyoDoğru dedin kuzum kusma her zaman olabiliyor. Zaten öyle fışkırmadı. Ben takibe devam edeyim
Tüh iyi farketmisin insallah tez gecerde pasa evini batirir cokca kesik süt koksun evin bolcaEvet canim ya malesef varrr
Kiz masallah size senin kizin masallahi var hic uzmuyor seni biz bugun rekor kirdik 8 ölcek ictik sütBizde 2 gündür deniyoruz cnm bugün bizde de minicik kusma oldu ama ondan mıdır acaba benim hiç aklıma gelmedi ben kızarıklık ve kakada kan takibi yapıyordum..
Canımm sende bırak sayma ne kadar içti içmedi gerilme bununla mesela bak bizde bilmiyoruz ne kadar emeğini, sende sayma çocuğu da sıkıştırma 2-3 saatte bir teklif et ne kadar içerse içmedi deyip yarım saat sonra bi daha verdikçe bıkmıştır belki çocuk ne biliyim ( 8 ölçek ne demek onu bile bilmiyorum belki iyi bişeydir )Kiz masallah size senin kizin masallahi var hic uzmuyor seni biz bugun rekor kirdik 8 ölcek ictik süt