- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Sen denedinmi bakimYarin balkonda deneyeyim kuzum orayi batirsin istedi kadar
Bugun semiz otu tattik taze fasulyrye kisa bi mola verdim mama sand oturmadığı icin artik oldugu kadar benim olan ilaclardan sagolsun kasik vs ne varsa almiyo kendi de atiyo verince kucuk bi recel kasesinde kafa dikip yalayarak bisiler yedi yuttu 1 2 cay kasigi , semizotunu dogradim ince ince pisirdim suda cok cok az irmik koydum biraz tutsun diye birbirni yarim cay kasigi bile degil sonra zytnyagi azcik bidaha ezme blendr vs yapmadim yemek gibu oldu normal
Avucumun ici kdr yaptim zaten 2 csy kasigi yutmustur herhalde tabagi yalayarak yedigi icin ama guzel oldu kalani bn yedimYedi mi kuzum semizotunu o şekilde? Ben de nasıl yapsam diye düşünuyordum
Deniyemedim üretmenim mazeretim var dun cok yagmur yagdi balkondaki kaymaz haliyi islatmis Oralari temizliyemedim evi temiZledim birde bugun 330 cc sut icti sinir oldum sabh kahvalti yapti yumurta peynir tadimlikta melemen yediSen denedinmi bakim
Avucumun ici kdr yaptim zaten 2 csy kasigi yutmustur herhalde tabagi yalayarak yedigi icin ama guzel oldu kalani bn yedim
Kiz senin yaptini ceyregini yapmam iyi sabirlisin oyun oynar gibi dokecek doktugu kadar yemicekBugun semiz otu tattik taze fasulyrye kisa bi mola verdim mama sand oturmadığı icin artik oldugu kadar benim olan ilaclardan sagolsun kasik vs ne varsa almiyo kendi de atiyo verince kucuk bi recel kasesinde kafa dikip yalayarak bisiler yedi yuttu 1 2 cay kasigi , semizotunu dogradim ince ince pisirdim suda cok cok az irmik koydum biraz tutsun diye birbirni yarim cay kasigi bile degil sonra zytnyagi azcik bidaha ezme blendr vs yapmadim yemek gibu oldu normal
Affiyet olsun pasayaa bosver yaa ne icerse icsinDeniyemedim üretmenim mazeretim var dun cok yagmur yagdi balkondaki kaymaz haliyi islatmis Oralari temizliyemedim evi temiZledim birde bugun 330 cc sut icti sinir oldum sabh kahvalti yapti yumurta peynir tadimlikta melemen yedi
Affiyet olsun pasayaa bosver yaa ne icerse icsin
Ilahii yaaKiz senin yaptini ceyregini yapmam iyi sabirlisin oyun oynar gibi dokecek doktugu kadar yemiceksenin oglan isi is valla oyun saniyordur onu yemek zamani benimkinide getirem oyunu cok sever belki yer
Tabikidevaryeni dogan bile iki kati iciyor acaba neden icmiyor ki atak zamani sut icmeme gibi şık varmı
Dene kuzum ilerleyn zamnda tazesogn fln katilir belki cesitlenirOhh afiyet olsunnot aldım ben de öyle yapayım
İnanayim ozaman bizimki bugun atakta cok uyuyo hic icmiyo uyanincada aski memnuyu izledi geri yattiTabikidevar
Kız senin oğlan bittere mi vuruldu yoksaİnanayim ozaman bizimki bugun atakta cok uyuyo hic icmiyo uyanincada aski memnuyu izledi geri yattihergun hic kacirmaz tam saatini bilir
Kız senin oğlan bittere mi vuruldu yoksaatak haftasında mısınız siz.. biz çıktık mı onu da bilmiyom valla..
Seninki atağa gireceği zamanı bile kendi belirliyor:))he atakta bizimki ben uydurdum
Geleceğin behlulu olcakvdeseneİnanayim ozaman bizimki bugun atakta cok uyuyo hic icmiyo uyanincada aski memnuyu izledi geri yattihergun hic kacirmaz tam saatini bilir
Bn semizotundayim canım, kbk ptts havc seftali kayisi karpuz murdim erigi peynir yogurt taze fasul semizotu tattik karpuz erik fasulye 1 gun klanlar 3 gun , akilmda enginar bulursam avolado biber taze sogan var daha bisey gelmiyo aklimasonra ne yapicam bnde hic bilmiyorum yaKızlar selamlar neler tattırdınız nerelere geldiniz neler kaldı tadım bitince nasıl tarifler düşünüyorsunuz aydınlatın beni
Kızlar selamlar neler tattırdınız nerelere geldiniz neler kaldı tadım bitince nasıl tarifler düşünüyorsunuz aydınlatın beni