Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Yedi mi kuzum semizotunu o şekilde? Ben de nasıl yapsam diye düşünuyordum

Kiz senin yaptini ceyregini yapmam iyi sabirlisin oyun oynar gibi dokecek doktugu kadar yemicek senin oglan isi is valla oyun saniyordur onu yemek zamani benimkinide getirem oyunu cok sever belki yer

Kızlar selamlar neler tattırdınız nerelere geldiniz neler kaldı tadım bitince nasıl tarifler düşünüyorsunuz aydınlatın beni

2 oglum var durumum yok çocuklarinizin küçük gelen kıyafetlerini benim çocuklarima verirmisiniz allah rızası için dua cımız olursunuz

Kızlar selamlar neler tattırdınız nerelere geldiniz neler kaldı tadım bitince nasıl tarifler düşünüyorsunuz aydınlatın beni
Bn semizotundayim canım, kbk ptts havc seftali kayisi karpuz murdim erigi peynir yogurt taze fasul semizotu tattik karpuz erik fasulye 1 gun klanlar 3 gun , akilmda enginar bulursam avolado biber taze sogan var daha bisey gelmiyo aklimasonra ne yapicam bnde hic bilmiyorum ya

Ben kabak havuç patates denedim. Patates sıkıntı çıkardı bizde sürekli ıkınıyo kıpkırmızı kesiliyo 2 gündür kaka yapamıyo. Ben de bugün kayısı verdim. Yarın da vercem. Sonra yoğurta geçicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…