Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Benim de kızdığımı bile kimse anlamaz suratımda yapışıp kalmış sırıtık bir ifade var sanırım bir taktik verin yahuu "" şu olur mu mesela
Benim ses tonu anninda yukseliyor sertlesiyor annnnnnneeeee gibi ve bakislar eslik ediyor aninda elde ne varsa birakiliyo babam hele yok seker yalatam yok cik verem ya babbbbaaaa amaa ver cocugu bana , gecen anneme sende guvenilmezler listesine ekledim dedim oy bi listem var benim 1. Sira da kv var

Onlar karışmazlar Allahtan öyle şeylere.. benim başımda kv. gibi bir eş var maalesef çok bilmiş herşeye karışan benim listemde tek o var ama o da bir orduya bedel:) ben giydiririm o çıkarır üstünü açar birşeyler yedirmeye çalışır..çocuk büyüyünce muhtemelen izin vermediğim şeyler için babaya koşacak o zaman bizim tartışmalrı gör işte:))

Ailede en onemli sey sanirim agizbirligi bende hep babama kosardim cunku annemin dedigi umrum olmazdi malesef cocuklarimzda boyle olsun istemiyorum benim esimde cok karisan cinsten

Yok o benden baskin ya
Oglumda abur cubur vemiyorum diye kizan bi insan
Insan kizini takdir edeceğine kızıyorsun dedim
Simdi arada yiyor akli erdigi icin ama onceden hic vermiyordum

Yok o benden baskin ya
Oglumda abur cubur vemiyorum diye kizan bi insan
Insan kizini takdir edeceğine kızıyorsun dedim
Simdi arada yiyor akli erdigi icin ama onceden hic vermiyordum
Oma çekmişsin demekki:))Büyüyünce mutlaka yedikleri oluyorda insan en geç ne zaman olursa o kadar iyi diye düşünüyor:))

Bunu yapana kadar yemeyiversin valla cocuga yapilan hersey cope gidiyo kabak patates yaptim yemedi yogurt yemedi olmeye duruyo kusuyo pwynir duruyo bida bisey yok kokyesin
Kız sen oğlanı da tak babasının peşine gitsinler dışarda yesinler:)) sende kendine yaparsın miss gibi:)

Kız sen oğlanı da tak babasının peşine gitsinler dışarda yesinler:)) sende kendine yaparsın miss gibi:)
Mantikli kokorec yesin kiz mama kabin bir bolumune yogurt bir bolumune kabsk patates peynir koydum yemedi mutfaga goturdum kendime dondurma getirdim elimi asiliyo agzina tuttum yogurtta tas gibi agzini kapatan cocuk kulaklarina kadar agzını acmis bir yalıyohepsini girtlana kadar soktu cektim buseferdi dudani yalıyo bosa gitmesin diye

Tadim yaptik bile canim oglum hic sevmedi tadını alinca bidakine hep kapatti agzini ogurup durdu bi parca yedide mafetti beni belki yarin sever
Taze fasulyeyi bizim kız da sevmedi bi kez verdim tattı suratı turşu tadıyor gibi buruşturdu iki uç kaşık yedi zorlamadım 3-4 gun sonra bi daha denedim bi daha sevmedi

Nasil vereceksin canim semizotunu
Canım bunu yapıyorum şimdi ama ben ölçüleri azalttım bir yemek kaşığı irmik çok bana göre ben bir tatlı kaşığı koydum, 200 gr semiz otu demiş onu da ayarlayamam ama göz kararı ekleyeceğim şimdi

Eklentiler

• ECDECA58-0521-42D8-9024-CA879D0669C5.jpeg
    128,1 KB · Görüntüleme: 49
Çocuğa ayrı yedirmiyorum ben artık bizimle bir yemek saatlerine ayarlıyorum o zaman daha güzel yiyor hemde sofradakilerw salça olmuyor yemek isteyince onun tabağından veriyorum o mutlu biz mutlu

Kiz masallah sen bunları ac karninami yediriyorsun yoksa emzirmeden sonra bikac saat sonrami

Taze fasulyeyi bizim kız da sevmedi bi kez verdim tattı suratı turşu tadıyor gibi buruşturdu iki uç kaşık yedi zorlamadım 3-4 gun sonra bi daha denedim bi daha sevmedi
Taze fasulyeyi çorba seklinde.verince benim oglan.farketmemis yemisti
Pirincli mercimekli çorba yapiyordum icine sebzeler koyuyordum.
Sen o aşamaya grldin mi daha bilmiyorum.
Oyle yaparsan atarsin icine bir iki adet

Bnde sevmem pek anasina benzicek belkide bakim oteki gynler napcak yumurtayada ilk gyn ayni seyi yapri 2.gun 2 isirk aldi 3.gun hasladim ceyrek yemistir

Kuzum kucuilee daha ne kdr yiyebilirlerli bnde yapiyorum 4 3u yere gidiyo malesef
Valla ellerin cocu yiyo yere kırıntı dök onu bile topluyorlar kız patatese tüpe yazık saatlerce pisivermiyor kac saat buharda bide pisecek yemiyo simdi beni bi aydinlatin ac karnami tokmu az acmibennezaman verecem bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…