Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Yaa yoğurt canavarı olmuş bu tosuncuk 😍😍 sen napıyosun o oyle yerken nasıl duruyorsun müdahale etmek gelmiyor mu içinden ya 😂😂
Yoo gelmiyo hic 😂mutfakta ufak bi kilim var var yerde musait ama yogurtyine kızarıklık yaptımalesef vermeyecegim bi sure annemdeykende yapmisti fincan carpti herhalde dedim yine kaabrdi baya boynu agiz kenarlari 10 dk sonra gecti ama

Geçen de bunu konuştuk bizde bu tarz besinler bebeği şişirip kilo yapıyor ama besin değeri çok yok diye muhallebiler özellikle.. gerçekten anne baba dikkat edince çocuklar alışmıyor bnm yiğenlerim doğru düzgün cips bile yememişlerdir ki bir tanesi 1. Sınıfı bitirdi.. ama ablam herkese engel koydu almayacaksınız diye küçücük çocuk en sevdiğim yemek kuru fasülye benim diye ortalıkta geziyor😂 Papatyamaviss Papatyamaviss sizin büyüklerle yine baş etmen gerekecek gibi.. şimdiden demiyorlar mı bakkala gideceğiz çikolatalar alacağız..vb...

En taktir ettiğim anne tipi.. Ben öyle iradeli olamadım malesef. Bravo ablana :) eğitim annenin işi gerçekten

Son düzenleme:
Kesinlikle oyle bizde gazli icecek eve girmez mesela misafirden misafire kek vs market seyi alinir esimde bu konuda cok sert heleki icerik okumaya başladığından beri

Bizimde eve gazlı içecekler eşim dolayısı ile giriyor. Oğlum ne içtiğini merak edip inat ettiği için bir yudum tadına baktıralım dedik. Sonra ne zaman şişesini görse istemeye ağlamaya başladı. Bizde sussun diye anı kurtarmak için her seferinde biraz verdik. Artık Hayır deyince bizi takmıyor, nede olsa 2 saat ağlarım ama sonunda alırım diye anlıyor. Eve hiç almamak lazım o yüzden en doğrusunu yapıyorsunuz

Bizimde eve gazlı içecekler eşim dolayısı ile giriyor. Oğlum ne içtiğini merak edip inat ettiği için bir yudum tadına baktıralım dedik. Sonra ne zaman şişesini görse istemeye ağlamaya başladı. Bizde sussun diye anı kurtarmak için her seferinde biraz verdik. Artık Hayır deyince bizi takmıyor, nede olsa 2 saat ağlarım ama sonunda alırım diye anlıyor. Eve hiç almamak lazım o yüzden en doğrusunu yapıyorsunuz
Artik oldugu kadar kuzum ne yapalım

Yemeklerde salcaya alternatif tarif S Sevimlipanduf sen bunu yaparsin 😂 valla bende yaparim artik 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20190711-114953.png
    Screenshot_20190711-114953.png
    466,5 KB · Görüntüleme: 54
Benim kiz kayisiyi sevdi ve sucugu , baska birsey sevmedi. Evet yanlis duymadiniz sucuk !! Annem evlere dusman, cocuga sucuk yalatti. Kavgada etsem beni dinlemiyor. Kayisida alerji yapti. Yogirtu sevmedi sevtali sevmedi. Kabiz olur diye tahillida yediremiyorum ? Kabagi deneyecegim simdi

Benim kiz kayisiyi sevdi ve sucugu , baska birsey sevmedi. Evet yanlis duymadiniz sucuk !! Annem evlere dusman, cocuga sucuk yalatti. Kavgada etsem beni dinlemiyor. Kayisida alerji yapti. Yogirtu sevmedi sevtali sevmedi. Kabiz olur diye tahillida yediremiyorum ? Kabagi deneyecegim simdi
Ya bu anneler niye zararli birseyi tattirip bebek sevince mutlu oluyorlar anlamıyorum.
Benim annemde oyle malesef ama cok coşuyorum ben birsey veremiyor.

Canim murdum erigi dene bide isirip biyandan eline ver bnmki yalamisti epey

X