- 15 Temmuz 2008
- 2.879
- 4.957
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Ben daha baslamadimKuzum sen neler veriyosun gun icinde
Yok canım daha mercimek falan vermedim hiç daha erken galiba bilmiyorum kiTaze fasulyeyi çorba seklinde.verince benim oglan.farketmemis yemisti
Pirincli mercimekli çorba yapiyordum icine sebzeler koyuyordum.
Sen o aşamaya grldin mi daha bilmiyorum.
Oyle yaparsan atarsin icine bir iki adet
Tok karna almazValla ellerin cocu yiyo yere kırıntı dök onu bile topluyorlarkız patatese tüpe yazık saatlerce pisivermiyor kac saat buharda bide pisecek yemiyo simdi beni bi aydinlatin ac karnami tokmu az acmibennezaman verecem bunları
Pirinc falan.oluyor da mercimek 7 veya 8 diYok canım daha mercimek falan vermedim hiç daha erken galiba bilmiyorum ki
Ac karna verip diger ogunler sut yicek dogrumu. Peki semiotunla ne yapabilirizTok karna almaz
Doyumluk vermiyorsun zaten
Acken yedigi kadar ek gida yesin, sonrasinda sütünü ver
Ben soyle yapiyorum uykudan uyandi mesela emzirip ilk uykusuna yatiriyorum kalktiginda veriyorum zaren en fazla yarim saat 1 saat arasi uyuyo ne cok ac ne cok tok oluyo tadim yapip su verip 5 10 dkyada emziriyorumValla ellerin cocu yiyo yere kırıntı dök onu bile topluyorlarkız patatese tüpe yazık saatlerce pisivermiyor kac saat buharda bide pisecek yemiyo simdi beni bi aydinlatin ac karnami tokmu az acmibennezaman verecem bunları
İşte bak benim yemek kitabında mercimek için 6+ yazıyor yani 6. Aydan verilir diye ben de vermedim henüzPirinc falan.oluyor da mercimek 7 veya 8 di
Unuttum valla bakmak lazim
Ac karna verip diger ogunler sut yicek dogrumu. Peki semiotunla ne yapabiliriz
Canım 1 saat önce emzirdim en son, şuan pişti yemeği ama vermiyorum kendime de bişey hazırlayacağım birlikte yiyeceğiz bir yarım saat sonra falan yedireceğimKiz masallah sen bunları ac karninami yediriyorsun yoksa emzirmeden sonra bikac saat sonrami
Semizotumu kuzum buYaptım kızlar, kaşarı bir saat kadar suda beklettim tuzu gitsin diye oyle kattım içine ama ben biraz erken aldım ocaktan kaşarlar erimedi, tadı bence iyi değilbi de bunu yedikten sonraki kakasını da merak ediyorum
Ahh guneş hanım da kıymetimi bilseSemizotumu kuzum busunumlar harika güneş hanim icin hersey
Yedimi pekiYaptım kızlar, kaşarı bir saat kadar suda beklettim tuzu gitsin diye oyle kattım içine ama ben biraz erken aldım ocaktan kaşarlar erimedi, tadı bence iyi değilbi de bunu yedikten sonraki kakasını da merak ediyorum
Henüz değilYedimi peki
Kokoreç candır bacım:)) tatlı mı seviyo acaba meyvelş yoğurt vermişmiydin..Mantikli kokorec yesinkiz mama kabin bir bolumune yogurt bir bolumune kabsk patates peynir koydum yemedi mutfaga goturdum kendime dondurma getirdim elimi asiliyo agzina tuttum yogurtta tas gibi agzini kapatan cocuk kulaklarina kadar agzını acmis bir yalıyohepsini girtlana kadar soktu cektim buseferdi dudani yalıyo bosa gitmesin diye
Kasik mamalar varya herbaby onu seviyo hep tatli yicek patates vermicem bidaha yemiyor hep bosa gidiyorKokoreç candır bacım:)) tatlı mı seviyo acaba meyvelş yoğurt vermişmiydin..
S Sevimlipanduf Güneş yemezse ben talibim semizotuna
Pekmez dök azıcıkKasik mamalar varya herbaby onu seviyo hep tatli yicek patates vermicem bidaha yemiyor hep bosa gidiyor
Sende basla artik gelin olacak yakinda daha sut iciyoPekmez dök azıcık
Canım onları verme Ya ya da organik olanları varmış ben hiç vermedim ama hipp in ki mi bilmiyorum onlardan al en azından, tatlı tatlara eğilimi tabiki fazla oluyor bebeklerin ben hergun meyve bile vermiyorum sebze yemez diye korkuyorumKasik mamalar varya herbaby onu seviyo hep tatli yicek patates vermicem bidaha yemiyor hep bosa gidiyor