- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 40
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Kuzum ilk etapta dokunmasi bile bisey agzina goturuyosa birde kalk oynaPapatyamaviss kuzum blwtürkiye sayfasında yaz mevsimi tadım listesi var. Ordan mı başlayayım? Bir de önce tadımlık olacak ya günde ne kadar vericem
Bi yerde okumustumki kenarlari cizirdayana kdr isitabiliesiniz , buzlukta koku olabiliyo ya bazen o gitsin diye ama kaynama onerilmiyo diye biliyorum , basladikta artik bakalim eski usul yeni usul yok be kuzum herkes kendi istedigini yapiyo sen yinede ona arada firsat ver ilerde tutabilcegi seyleri ver oda guzel birseyŞuan damlamayla geliyor sut eskiden dolaba koyduklarim var 3 ay olacak hemen hemen napacam diye kara kara dusunuyorum bikackere cikarip icirdim yeni sutten koydum dolaba bi diyorum bosver taze icsin varken dolaptakileri atim cope bi diyom sagarak. Sutun ne olacagi belli degil ya kesilirse en iyisi eskiden icirip yenidende koyayim dolaba dedim muhalkebi yapim yuksek isiya dayanamyip bozulursa
1.gun | 2.gun | 3.gun | alerji | |
Kabak | tadina bakti | oynadi yaladi | sebze filesi ile yedi oynadi yaladi | yok |
Patates | oynadı biraz yedi | bir parca yuttu oynadi | eline aldi kavradi yedi | yok |
|
Kuzum ilk etapta dokunmasi bile bisey agzina goturuyosa birde kalk oynabizimki 2 3 gubdur yeni yeni alip agzina goturmeye basladi yabanci bi cisim gercekten temkinli yaklasiyorlar dokununca bile yuz burusturabiliyolar ben ilk baslarda dokundu oynadi parmak aralarinda kalanlari emdi sonra file emziklerle verdim bugun mesela havuc koydum dokundu direk eline aldi agzina goturdu kopardi cikardi ogurdu kustu ama bisiler yuttu o arada sonra emzigi verip birazda suyundan isirarak yaladi yani tadim asamasinda zorlama yok hicbisekilde miktarfa onemli degil tadina baksin yeter ilk sayfada tadim listesi diye link birakrim ben ordan gidiyorum ina extra karpuz ekleyecegim şimdilik yogurtlar peynirler kefir rafta benim icin
Ayy hadi bakalim mutlaka yaz bizedeÇok sağol kuzum ❤ ben de başlayayım kabakla. Yarın çıkıp önlük vs alicam pazartesi de baslarım artık. Bakalim bu serüven nasıl olacak :))
Evet bende okumustum o yaziyi burada bi ark paylasmisti sanirsam pasta borek acayim komsulara dagitayimBi yerde okumustumki kenarlari cizirdayana kdr isitabiliesiniz , buzlukta koku olabiliyo ya bazen o gitsin diye ama kaynama onerilmiyo diye biliyorum , basladikta artik bakalim eski usul yeni usul yok be kuzum herkes kendi istedigini yapiyo sen yinede ona arada firsat ver ilerde tutabilcegi seyleri ver oda guzel birsey
Tattirarak başla canım elma yoğurt kabak havuç armut salatalık yarın patates ile devam edeceğim sonra yine yoğurt deneyeceğim sonrasında çorba tattitmalari ve icirmeye çalışacağım gece için irmikle muhallebi yaoacagim tok tutsun diyeBiz bugün bi doktora götürdük bizim oğlanı. Ek gıdaya başla dedi. Ne vercem dedim. Adam muhallebi, yoğurt, sebze çorbası falan sıraladı ama emin olamadımnapayım kızlar nasıl başlayayım blw listesiyle tadım yaparak mı başlayayım? Çok cahilim şu an
Ya elma havuç falan büyük koparırsaTattirarak başla canım elma yoğurt kabak havuç armut salatalık yarın patates ile devam edeceğim sonra yine yoğurt deneyeceğim sonrasında çorba tattitmalari ve icirmeye çalışacağım gece için irmikle muhallebi yaoacagim tok tutsun diye
Tattirarak başla canım elma yoğurt kabak havuç armut salatalık yarın patates ile devam edeceğim sonra yine yoğurt deneyeceğim sonrasında çorba tattitmalari ve icirmeye çalışacağım gece için irmikle muhallebi yaoacagim tok tutsun diye
Keşke daha önce alsa idim dış kaşıma içinde süperBizde kullaniyoruz canim cok guzel iciyor obdan tutma yrrleri fln hosuna gidiyor cok
Sen nasıl veriyorsun canım tadımları? Haşlayıp eline mi veriyorsun yoksa ezip mi veriyorsun? Bir de bu tatlı patates, bebe havuç falan nereden bulacağız bunları biliyor musun
Kesinlike yumusak oldugu icn isirip duruyoKeşke daha önce alsa idim dış kaşıma içinde süper
Papatyamaviss .!.:
1.gun 2.gun 3.gun alerji Kabak tadina bakti oynadi yaladi sebze filesi ile yedi oynadi yaladi yok Patates oynadı biraz yedi bir parca yuttu oynadi eline aldi kavradi yedi yok
Havuc Kavradi yuttu ogurdu Oynadi suyunu emdi eline aldi
Cam rendede rendeledim canım havuç salatalik eline verdim önce somurdu epeyi sonra rendelenmiş hali ile verdim bebe havuç ve tatlı patates bende bulamadım körpe normal havuç verdim bugün patates veremedim bütün gün gezdik akşam yatmadan önce 120 CC mamaya 2 -2.5 tatlı kaşığı irmikle muhallebi yaptım içine bir çay kaşığı pekmez koydum onu yedirdim
Ben avmye çıktığımda bakacam arada yesin varsa yoksa normal pattesle devam etsinnZaten bu tatlı patatesi ben hic gördüğümü hatırlamıyorum. Normal patates veririm. Bugün ilk defa su verdim nasil heyecanlandı
Ben avmye çıktığımda bakacam arada yesin varsa yoksa normal pattesle devam etsinn
Migrosta oluyo canim sitesibde varda marketede gidip bakmak lazimAynenmigrosta carrefour'da falan vardir herhalde
Migrosta oluyo canim sitesibde varda marketede gidip bakmak lazim