- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Bebe biskuvileri direk seker bence aliskanlik haline getirlmemeli bu sekilde hergun olarak kullanmak istersende en dogali hippin bebe biskuvisi , dun esimle bile dediki hicbisey den haberiolmamasina ragmen benim ki sadece bi parca yutuyo yutarsa oda dun sebze emzginse ilkdefa 1 2 dilim patates yedi dedim ilk defa bu kdr cok yedi fln ya sen ne bekliyorsun ki dedi dedim azdan baslayip cogaltiliyo sonradan diye bu cocuk daha 6 aylik bile tam olmadi doya doya emzir acelesimi var okdr cok yerse sutu neresine icecek elbet sonrasın da hepyicek zaten dedi , bn zaten cok kasmiyordum tadim olarak gittigim icin iyicene saldim o yuzden cok sukurki emiyor asil ihtiyaci o 1 yasina kdr, sende cok kasma yedigi kdr yani tatsa bi cay kasigi yese bile yeter sutunu ver ac klmaz zatebPapatyamaviss kuzum dün biz doktora gittik her neyse bize bir liste verdi sabah kahvaltisinda bebe bisküvisi yumurta peynir pekmez ben yumurtayi taddirmak istedim ama ogurdu yemedi oysa su gibi yaptim dün kendi sutumden muhallebi yapmistim sut kokusu olunca onu yedi bende bebe biskuvisi yerine az muhallebi muz pekmez yumurtayi karistirip verdim bebebiskuvisi mi versem daha iyi olurduki bizimki mıyminti herseyi oguruyor bi muhalkebiyi yedi oda buyukihtimal kokusundan dolayi simdi bana tavsiye ver ben napim bebe biskuvisi icim almadi
Blw düşünüyorsan günde 1öğün evet kuzum. Öğle saati daha uygun. Ne çok aç olup huysuz olmalı ne çok tok.
180 gunun dolmasini bekliyorum. Niyetim blw. Muhallebi, pure vs yapmak istemedigim icin. Ama 180 gun oldugunda ise baslamis olacagim. Bakici olacak ama yine de sut iznimi ya da ogle arami ogun saatibe denk getirmem gerek gozlem yapabilmek icin. O yuzden sordum ideal saati.Bende genelde ilk uykusundan kalktiktan sonra iste oglen keyfi yerindeyken yapmaya calisiyorum sebebide eger besin bi reaksiyon gosterirse gun icinde gorebilmemiz icin yoksa aksamda tatsa bis orun olmaz ama yatip uyuyacagi icin gozlem yapma sansimz olmaz o yuzden
Kendi saatine gore ayarlarsin sends canim tadim icin okey ama sonrasida var bakicinizada mutlaka yapipmasi gereknleri ogretmn gerekecek180 gunun dolmasini bekliyorum. Niyetim blw. Muhallebi, pure vs yapmak istemedigim icin. Ama 180 gun oldugunda ise baslamis olacagim. Bakici olacak ama yine de sut iznimi ya da ogle arami ogun saatibe denk getirmem gerek gozlem yapabilmek icin. O yuzden sordum ideal saati.
Yani benim muhallebi yapmamdaki sebep dolapta sutlerim var ya cope gidecek yada boyle muhallebiydi vs yapacam oyuzden dusunduruyorlBebe biskuvileri direk seker bence aliskanlik haline getirlmemeli bu sekilde hergun olarak kullanmak istersende en dogali hippin bebe biskuvisi , dun esimle bile dediki hicbisey den haberiolmamasina ragmen benim ki sadece bi parca yutuyo yutarsa oda dun sebze emzginse ilkdefa 1 2 dilim patates yedi dedim ilk defa bu kdr cok yedi fln ya sen ne bekliyorsun ki dedi dedim azdan baslayip cogaltiliyo sonradan diye bu cocuk daha 6 aylik bile tam olmadi doya doya emzir acelesimi var okdr cok yerse sutu neresine icecek elbet sonrasın da hepyicek zaten dedi , bn zaten cok kasmiyordum tadim olarak gittigim icin iyicene saldim o yuzden cok sukurki emiyor asil ihtiyaci o 1 yasina kdr, sende cok kasma yedigi kdr yani tatsa bi cay kasigi yese bile yeter sutunu ver ac klmaz zateb
Yap kuzum yemezsede zaten cope giducek meyvelerle yap ver aksam yap ver gidersede gitsin icmis gibu dusun bnmdedolapta 3 4 poset var ama hic dusunmuyorim bilrYani benim muhallebi yapmamdaki sebep dolapta sutlerim var ya cope gidecek yada boyle muhallebiydi vs yapacam oyuzden dusunduruyorl
Kız uc dort poset olsa bende dusunmem uc ay oldu vakitleri geldi gunluk birer cıkarmam gerekYap kuzum yemezsede zaten cope giducek meyvelerle yap ver aksam yap ver gidersede gitsin icmis gibu dusun bnmdedolapta 3 4 poset var ama hic dusunmuyorim bilr
Halam 6 ay sakliyordu oda 18 ay sagarak verdi bilemedim su saklma işiniKız uc dort poset olsa bende dusunmem uc ay oldu vakitleri geldi gunluk birer cıkarmam gerek
Bende anlamadim saklamaHalam 6 ay sakliyordu oda 18 ay sagarak verdi bilemedim su saklma işini
Aynen derecelere gore aslinda farkli kisin olsa 3 saatten fazla saklanabilir ama bu sicaklarda 3 saaf max olir hergal ona gore oluyorBende anlamadim saklama
Posetlerinde derecelere gore saklanacak ay yaziyor birde biz sutu oda isisinda 3 saat kuralini takip ediyoruz ya oralardada 8saat diyor mesela
O bebekten bebeğe değişebilen bi konu canım. Genelde bebeğin ne tam aç ne tok olduğu bi zamanda tek öğün başlayın deniyor. ama benim bebeğim tam anlamıyla aç olduğunda denemeye daha istekli oluyor. Ve tek öğünde hiç doğru dürüst yemedi gibi hissediyorum. o yüzden bizim de evde yemek yediğimiz saatlerde kahvaltı ve akşam yemeği olarak ve tam açken veriyorum ben. Biz yerken hem daha istekli yiyor sanki hem sofra kültürü oluşsun istiyorum, hem de o yemekle oynarken biz rahat rahat yemek yiyoruz yoksa rahat vermiyor bizeHerkese merhaba. Tadimlara gunun hangi saati basladiniz? 1 defa sundunuz degil mi?
Profil fotoğrafı da bu güne ait galibaKizlar bugun seftali yedik oglus cok sevdi tepsiye kafa gomdu fakat seftaliler cok yumuşaktı ttabilmesi icin birazdaha sertini almak lazimmis onu anladim , tatli patatesi kefiri gectim avokado bulamadigm icin siraya seftaliyi soktum onuda deneticem en kisa zamanda
Nasılbaslamayi dusunuyosrsun kuzumHayırlı olsun postumuz. Çok heyecanlıyım ve korkiyorum bencerebilecekmiyim bu ek gıda olayını
Tam karsimda sok var her zamn olur dun baktim yok bi iki manav reyonu olan yerlere baktim yok migros da anca meyveden sonea yer insallah avakado bn pek sevmiyorum tadını sahsenProfil fotoğrafı da bu güne ait galiba
Çok sevimli masallah. Avokado burda şok marketlerde satılıyor belki orda da vardır bı bak istersen
İlk zamanlar sebzeleri ezip vereceğim iyice tutmaya başlayınca eline veririm diye düşünüyorumNasılbaslamayi dusunuyosrsun kuzum
Meyveleri haşlayip mı rendeden geçirip mi veriyorsunuz.Merhaba bizde iki haftasonra 6aylik olacağız
ben elma yoğurt kabak havuç armut tattirdim üç gün kuralı ile sonra Dr kontrolümüz vardı arife günü Dr 180 gün dolsun deyince bıraktım bizim mama sandalyemiz kasiklari önlükleri cam rendemiz hazır
ben bile + klasik yoldan gideceğim
Ben ablaminkini kullanicam bakayım yastıkla falan nasıl olacak hiç denemedimCunku bebis icerde sikisiyo gomuluyo kafasi gozukuyo disardan sadece elleri masanin altinda kaliyo 1 yastan sonra anca erisir kuzum , bn oturttum hic hosuma gitmedi git ebbkde dene derim ona gore bak