-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Yok kuzum başlamadık daha sadece arada birşeyler yalatıyor babası merakı var gibi babasına bakıp bekliyor devamı gelsin diye:)) başlangıç için uygun değil ama dün karpuz yaladı mesela yaklaştırınca nasıl heyecanlanıyor:))
oo elleerine saglikkk siz hic baslamadinz daba dimi biz bugun patates yaladik
Karpuz a bn bile heyecanlaniyim cocuk nasip heyecanlanmasinYok kuzum başlamadık daha sadece arada birşeyler yalatıyor babası merakı var gibi babasına bakıp bekliyor devamı gelsin diye:)) başlangıç için uygun değil ama dün karpuz yaladı mesela yaklaştırınca nasıl heyecanlanıyor:))
Evet karpuzun öyle bir çekim gücü varKarpuz a bn bile heyecanlaniyim cocuk nasip heyecanlanmasinbizmkise kendi capinda elini fln yaliyor tadiyor iste sorsan 1 cay kasigi yiyomu diye bilmem derom
Suan tek kullandigim silikon meyvesebze seysi onlugu bile bi kere taktim tabak fln daha var banaEvet karpuzun öyle bir çekim gücü varbanada bugün arkadaşlar daha başlamadın mı ver artık yoğurt falan dediler.. ben daha alışverişini bile yapmadım.. o gazla eve gelince cam rende meyve emziği falan sipariş ettim.. buharda pişirme aparatını nerden aldınız.. önlük tabak falanda bakayım.. başka ne gerekiyor.. yeter bunlar sanırım ek gıda çeyizine
Meybe sebze şeysini sevdi mi emzik almıyordu ya seninkiSuan tek kullandigim silikon meyvesebze seysi onlugu bile bi kere taktim tabak fln daha var banaaparati binbir cesit biyerden aldim 25 tlye nette ikea modellwri fln daha pahaliydi bulamqzsan netten bak tabi cam rende de almadim sen ne zaman istiyorsan lina ya gore haraket et agiz tadi alissin istersen atiyorum hergun sadece tatir brinden
Bnde megadan aldim kuzumMeybe sebze şeysini sevdi mi emzik almıyordu ya seninkibende binbir çeşite bakacağımda burayı da tam çözemedim eşime iş çıkışı bir gün sizin ordaki özdileğin yanındaki mega çarşıya bak dedim orası milyon çeşit:)) ben az daha bekleyeyim diyorum nasılsa hep yiyecek birşeyler şimdilik içsin mamasını otursun:))
1.gun 2.gun 3.gun alerji Kabak tadina bakti oynadi yaladi sebze filesi ile yedi oynadi yaladi yok Patates oynadı biraz yedi bir parca yuttu oynadi
Ben baslamadim daha nezaman corbalara gececegiz tadımların nezmaan bitecek kuzum bizimki hersey bogazina kacirdi icin ben tadım yapamadım patatesi pure yaptim sütle kıvam actim o bile bogaza kacti icin tadım yapmıcamSuan tek kullandigim silikon meyvesebze seysi onlugu bile bi kere taktim tabak fln daha var banaaparati binbir cesit biyerden aldim 25 tlye nette ikea modellwri fln daha pahaliydi bulamqzsan netten bak tabi cam rende de almadim sen ne zaman istiyorsan lina ya gore haraket et agiz tadi alissin istersen atiyorum hergun sadece tatir brinden
Tekrar deneseydin arada cnm yutmayı öğrencekler daha.. yada Direk çorba ver içebilir belki onu başlayanlar oldu çorbaya..Ben baslamadim daha nezaman corbalara gececegiz tadımların nezmaan bitecek kuzum bizimki hersey bogazina kacirdi icin ben tadım yapamadım patatesi pure yaptim sütle kıvam actim o bile bogaza kacti icin tadım yapmıcam
Pure de kacma ihtimaliylr normal parmak boyutunda kacma ihtimali ayni canim yuzdeye vurursak dun mesela bi parca patates yuttu ilk ogurdu sonra bi gozleri kizardi sonra yuttu 1 dk sonra da geğirdiBen baslamadim daha nezaman corbalara gececegiz tadımların nezmaan bitecek kuzum bizimki hersey bogazina kacirdi icin ben tadım yapamadım patatesi pure yaptim sütle kıvam actim o bile bogaza kacti icin tadım yapmıcam
Bu arada sut kendi sutun dimiBen baslamadim daha nezaman corbalara gececegiz tadımların nezmaan bitecek kuzum bizimki hersey bogazina kacirdi icin ben tadım yapamadım patatesi pure yaptim sütle kıvam actim o bile bogaza kacti icin tadım yapmıcam
Bu arada sut kendi sutun dimi1 yasina kadar yasaklar listesi en onemlileri sut ve bal sonra cilek 2 yastan sonra bildircin yunurtasi
Emek emek yazmisim tesekurler kzum siz kasık kullanmicakmisiniz hic hep bardakta elle kendisimi yiyecekPure de kacma ihtimaliylr normal parmak boyutunda kacma ihtimali ayni canim yuzdeye vurursak dun mesela bi parca patates yuttu ilk ogurdu sonra bi gozleri kizardi sonra yuttu 1 dk sonra da geğirdikabagi daha buyuk bi parca yutmustu boyle boye ogreniliyo ama pur dikkat bebeyi izleyip baska hicbi isle ugrasmamak gerekiyo kesinlikle blw demek koy onune yesin sen isini yap demek degil , bizim daha tadacagimz cok sry var havuç tatli patates avokado kayisi seftali karpuz yumurta sarisi , yesil biber taze sogan peynir yogurt turevleri simdilik duracak. Ama meyvelere geçtiğimde belii tattigimiz bi sebzeyle corba yapip biraz icmesini öğretmye baslarim fincan yada bardakla icecekler ilk etapta hatta uzun sure kasik kullanımı hemen baslamiyor cunku pipetli bardakla bile yapar veririm diye dusunuyorum.tadim bitince direk kahvalti girecek devreye omlet (tarhanali omlet soganli omlet biberli omlet kabakli omlet gibi ) ve pankek bununda cesitleri var pankek tstlanmasi icin keci boynuzu ozu
SEn basladinmi bazen diyorum baslamaliyim bazende sut varken icsin zaten sutumu bile bitiremiyor birde yemek yerse hic icmez sendemi blw yapacaksinTekrar deneseydin arada cnm yutmayı öğrencekler daha.. yada Direk çorba ver içebilir belki onu başlayanlar oldu çorbaya..
Bende başlamadım kuzum daha ben karışık yağacağım sanırım katıların tadımlıklarını falan eline veririm de çorbayı falan içiririm gibime geliyorSEn basladinmi bazen diyorum baslamaliyim bazende sut varken icsin zaten sutumu bile bitiremiyor birde yemek yerse hic icmez sendemi blw yapacaksin
Kasıksız nası beslenecekBende başlamadım kuzum daha ben karışık yağacağım sanırım katıların tadımlıklarını falan eline veririm de çorbayı falan içiririm gibime geliyor
Yani temennimiz o yonde ama ne olur bilmemEmek emek yazmisim tesekurler kzum siz kasık kullanmicakmisiniz hic hep bardakta elle kendisimi yiyecek
Bizde kullaniyoruz canim cok guzel iciyor obdan tutma yrrleri fln hosuna gidiyor cokVe ve biz yeniden ek gıdalara başladık eşimi ikna ettim 6 ayında olmasını bir hafta kaldı biz bugün salatalıkla yeniden sahalara döndük daha önceden biliyorsunuz elma yoğurt havuç kabak ve armut denemiştim şimdi 3 gün salatalık veriyorum salatalığı sevdi bir sıkıntımız yok
Chicconun+4 alıştırma bardağinida aldım çok memnunum tavsiye ederim