Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Benimde kafam karisti simdi blw yapanların bebekleri nasıl muhallebi yogurt yicek bu cocuklar ancak pirizsuz su gibi corba icebilirler biberonla benim aklım hic almadi o isi pilav nasıl yicek kıvamlı sebzeleri bile tam yiyemicek azıcık malzeme bol sudan yapılacak oda nekadar verimli olurki bebde cok cahil kaldim suan

Herkese günaydıın Ya şu kk sistemi ne kadar saçma sinir oluyorum. Bu gruptan hiç bildirim gelmiyor mesela bana, yazdığım konuları da genelde bildirimlerden buluyordum. Ben mi kullanamıyorum acaba siz nasıl buluyorsunuz konuları? Bende mesela uzun süre ocak anneleri başlığında kalınca sonra başka yerden bildirim glemiyor yeni bişey yazıldı diye

Valla şu an doğuracağım zamandan daha karmaşık hissediyorum. Ne güzel süt/mama ver doysundu

Günaydın.
Sanırım aktif olarak okuduğun, yazdığın başlıklar için bildirim geliyor. Sayfanın üstünde oylamaların hemen altında takip et ya da takibi bırak yazıyodur. Takip et yazıyorsa ona tıkla bildirimler gelir artık canım

Hepsinde bir mesaj bile yazsam kendi kendine takibi bırak’ a dönüşüyor zaten ama takibi bırakmasam da bildirim gelmiyor paralı üyeler de var yani doğru düzgün bir uygulama yapsalarmış keşke böyle zor oluyor kullanmak

Uygulamada sorun vardır belki. Ben tarayıcıdan giriyorum geliyor hep bildirimler. Bir de gforum secenekleri bölümünde bildirim seceneklerine bakabilirsin. Bende her şey işaretli

Uygulamada sorun vardır belki. Ben tarayıcıdan giriyorum geliyor hep bildirimler. Bir de gforum secenekleri bölümünde bildirim seceneklerine bakabilirsin. Bende her şey işaretli
Ben de tarayıcıdan giriyorum Bir de hepsini işaretleyip deniyim teşekkürler

sasırdım kendisi yiyince ne olacak süt icer gibi corbami icecek siz ozaman hic mama kıvamında yapmazsınız hep sulu nekdar proteinli olur ki cahilligime ver geri kafa dusunuyoruz ama size basarılar dilerim ❤
Soyle diyim daha dun gordum 1ciso 4 yasinda koca cocuk kınada hala annesi elinde kasik pesinde koşturuyo, 2cisi pure kivaminda yiyen cocuklar putirlu sert gidalara gecerkrn cogu zamn problem yasiyo red ediyo kusuyo cignemeyi ogrenemiyo,3cusu bu sekilde bebek kendine ozguveni artıyobibakima sosysllesiyo ve ince motor gelisimini gelistiriyo, yemek ne kdr yemk istedigine ne vs nasil yemek istedifine kendi karar veriyor. Diyorki kitap hic dusundunzmu bu zamna kdr bebekleriniz yemegi degil belkide kasigi red etti diye " herkesinkendi fikri tabikise bu sekilde hic bi yiyecekten maruz kalmiyo aksine cokdaha cesot yemk sebze var , blw biraz ugras isi daginikli pisligi hergun her ogun yikamasi belki. Ben o kendi elleriyle yemege calisirken cok mutlu oluyorumagzina kasikla ilac verirkenbile istemedimo kitliyor agzini pskurtuyor. Daha bir hafta oldu ama inanırmisin yemeklero tutma sekli bile gelismeye basladi elleroyle daha iyi kavriyor agzina goturuyor

Iyide blwde pek sulu bisey yok ki yoksa bebk nasil kendi yiyecek aksine taneli büyük ve susuz yemekler var , muhallebi diyorsun cokmu faydali princ ununu daya cocuga ne alacak o cocuk princ unundan anca kilo karbonhidrat pirinc unu da onrrilmiyo belli bi sure icone bide meyve rendele bundan alacagi vit protein ne bunu yiyene kdr bi pankek iki dilim seftali muz kpy onune cok daha fazla vit alir ve cocuk ne yedigini bilir en onemlisi bu , yada yogurt meyve ayti ayri kpy yesin meyveleri yogurda bandira bandira biz suan yogurt yiyip yemicemiz brlli degil bn ondan soylemedi hic bak burda ornek bi meni paylasacagim bak incele sence doyurucu mu vit var mi

Mesela cacık nasıl yicek ben gercekten cok cahil kalmisim ya ayran biberondan icerde cacik nasıl olacak yada bulgurpilavini nasil yicek hic etrafimdada busekilde yapanda yok keske olada bana ilham olsaydı
Bitee firinda tavuk beni bile tıkarken disi yok nasil yicek neyse kuzum insallah hayallerinizdeki gibi bebek olur ben kasigada raziyim yesinde bazen kasik bazen eline tttururum hic kasik kullanmam degil

Mesela cacık nasıl yicek ben gercekten cok cahil kalmisim ya ayran biberondan icerde cacik nasıl olacak yada bulgurpilavini nasil yicek hic etrafimdada busekilde yapanda yok keske olada bana ilham olsaydı
Benimde yok kuzum bende internnete bunlari aşmışyapmis annelerim videolarini izleyip ornek aliyorum sahsen etrafımda herkes degisik degisik isler yapma one oye cocuk kendimi yer fln diye karsi hep , kasikla yiyebiliyorsa kasikla yiyeniyorsa eliyle avuclaya avuclaya bebegin catali kasigi iki elidir der blwciler belirli bi aydan sobra atiuorm 10 catal kasik sirayla sunulamli ama kullanmasi icin israr etmemeli elleriyle yiyebilir cacigi alip bardak gibi bi seye koyup hüpletebilir mesela tamamen bebegine odakli gidiliyo herkes kendi bebegine uygun olanını buluyor deneme yanolma olarak kimisi yogurdu kasikla yiyebiliyor kimisi kafaya dikemeyi tercih ediyo kimi yogurdu bulgura dokup avucluyo ilk baslarda normal bizim gibi uemek yemsi zaten beklenilmiyo ki kuzum 1 yastan sonra yavas yavas ki hala ellirini tercih eden bebekler de var oturuyo yani gordigim kadarıyla, ha bilgiler falan hersey okey ama ne yasariz o bilinmez gorucez akrabam var 14 aylik bebegi klasik beslenmesine ragmeb hala red ediyo yemegi belki kendi eline fverilse firsat verilse oda kendi yedigi icin yemek isticek boyle dusun

Papatyamaviss kuzum hic gogul amcaya sormim direk sana sorayim ❤
Biz kendi sutumuzden kurabiye pankek vs yapabilirmiyiz yoksa sut sicakloga gelemeyip bozulurmu
O kadar sut cikarabiliyosan helllal olsin valla bence olur cunku pankek fln yaperken koyuyorm corbaya fln diyen anneler vardi yogurt sadece onerilmiyo oda kivam tutmadigi icin

O kadar sut cikarabiliyosan helllal olsin valla bence olur cunku pankek fln yaperken koyuyorm corbaya fln diyen anneler vardi yogurt sadece onerilmiyo oda kivam tutmadigi icin
Şuan damlamayla geliyor sut eskiden dolaba koyduklarim var 3 ay olacak hemen hemen napacam diye kara kara dusunuyorum bikackere cikarip icirdim yeni sutten koydum dolaba bi diyorum bosver taze icsin varken dolaptakileri atim cope bi diyom sagarak. Sutun ne olacagi belli degil ya kesilirse en iyisi eskiden icirip yenidende koyayim dolaba dedim muhalkebi yapim yuksek isiya dayanamyip bozulursa

Ertugrul pasa bi yemeyi ögrensin evi damı yer tosunum benim guzel paşamız çok akıllı annesi gibi bizimki gocagarı usulü buyuyup gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…