- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Ben 1 kere test verdim 0.40 cıktı o akşam Çatlatma iğnemi oldum 2.günüde opu çatlatma iğnesi olduktan sonra bılemıyorum artıyor mu nasıl oluyorCevap için teşekkürler. Bende de progesteron tedavi boyunca sürekli bakıldı max 0,75 çıkmıştı, ama çatlatma iğnesinden bir gün sonra da kan verdim orada 3 e çıkmış..Çatlatma iğnesinin etkisi ile olduğu belli de bu normal mi onu anlamaya çalıştım. opu öncesi 1 altı ideal deniyor ya çatlatma iğnesinden önce farklı sonrasında farklı olunca kafam karıştı biraz.
Ben her ultrasondan sonra kan verdim lh ,e2 ve progesteron sürekli bakıldı en yüksek 0,75 çıkmış işte çatlatma iğnesinden sonra değilmiş ama bir sorun olsa doktor söylerdi sanırım. Sonuçta o testler boşuna yapılmıyor :)Ben 1 kere test verdim 0.40 cıktı o akşam Çatlatma iğnemi oldum 2.günüde opu çatlatma iğnesi olduktan sonra bılemıyorum artıyor mu nasıl oluyor
Tabıkı muhakkak söylerdi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahBen her ultrasondan sonra kan verdim lh ,e2 ve progesteron sürekli bakıldı en yüksek 0,75 çıkmış işte çatlatma iğnesinden sonra değilmiş ama bir sorun olsa doktor söylerdi sanırım. Sonuçta o testler boşuna yapılmıyor :)
Hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım. Çabalarımız bebek haberi ile karşılığını bulur :)Tabıkı muhakkak söylerdi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
2 başarısız denemeniz olursa ya da yaşınız 35 üstüyse 2 embriyo transfer ediliyorHayirli olsunnn iki tane kendinizmi istediniz bende iki tane istiyorum ama doktor kabul edermi etmezmi bilmiyorum
Doktor ile ortak kararımız ben ikiz istiyordum ama bakalım tutuncaklarmı. Daha 8 embriyom kaldı 5 günlük dondurulmuş...Hayirli olsunnn iki tane kendinizmi istediniz bende iki tane istiyorum ama doktor kabul edermi etmezmi bilmiyorum
Benim ilk denemem ve 29 yaşındayım.2 başarısız denemeniz olursa ya da yaşınız 35 üstüyse 2 embriyo transfer ediliyor
Çok iyi maşşallahLabdan aradılar 3 embriyodan 2 tanesi de 5.gün dondurulmuş
Benim ilk denemem ve 29 yaşındayım.
Yaaa benim doktorum bana 10 mayısta test yap dedi hadi 9 uda olur dedi güldüama ben burda 8.gün hatta 6.gün bile idrarda pozitif yakalayanları görünce dayanamıcam sanırım neyseee veee 6 mayıs yani transfer sonrası 8.gün için baska bır doktordan randevu aldım birde internetten 5 adet gebelik testi sipariş ettim bakalım cesur davranıp 6 sında test yaptırabilecek miyim 5.gün embriyosu 1 adet 28 nisan transfer...
Çok güzel haber canım hayırlı olsun bebişlerin güzelce beklesinler anneleriniLabdan aradılar 3 embriyodan 2 tanesi de 5.gün dondurulmuş
Bizim burda öyle olmuyor canm muayene sırası almadan sekreter vermiyor bhcg testi mutlaka doktora kapıdan görünüp ben test yaptırcam diyorsun oda sekretere kağıt gönderiyor sağlık ocağı var ama aynı gün cıkmıyorneden randevu aldın ki beta hcg için sdc kan vermen yeterli bir sağlık ocağı,poliklinik evine hangisi yakınsa kan vereceksin sadece
Anladım canım pozitif olur inşallahBizim burda öyle olmuyor canm muayene sırası almadan sekreter vermiyor bhcg testi mutlaka doktora kapıdan görünüp ben test yaptırcam diyorsun oda sekretere kağıt gönderiyor sağlık ocağı var ama aynı gün cıkmıyorbaskada seçeneğim yok hastane olarak
Çok sağol canım inşallah sende yakın zamanda güzel haberi verirsinÇok güzel haber canım hayırlı olsun bebişlerin güzelce beklesinler annelerini ❤
Evet biliyorum ama bi bildiği vardır illaki çünkü çok ünlü bi profesör tv lere de çıkıyo , allah Herkese hayırlısını versin sağlıklı bebişlerimiz olur inşyasal olmayan bir durum ama bazı doktorlar yapıyor.Gönlünce olsun canım
Doktorunun ismi ne canım recai pabuçcu mu??Evet biliyorum ama bi bildiği vardır illaki çünkü çok ünlü bi profesör tv lere de çıkıyo , allah Herkese hayırlısını versin sağlıklı bebişlerimiz olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?