• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cevap için teşekkürler. Bende de progesteron tedavi boyunca sürekli bakıldı max 0,75 çıkmıştı, ama çatlatma iğnesinden bir gün sonra da kan verdim orada 3 e çıkmış..Çatlatma iğnesinin etkisi ile olduğu belli de bu normal mi onu anlamaya çalıştım. opu öncesi 1 altı ideal deniyor ya çatlatma iğnesinden önce farklı sonrasında farklı olunca kafam karıştı biraz.
Ben 1 kere test verdim 0.40 cıktı o akşam Çatlatma iğnemi oldum 2.günüde opu çatlatma iğnesi olduktan sonra bılemıyorum artıyor mu nasıl oluyor

Ben 1 kere test verdim 0.40 cıktı o akşam Çatlatma iğnemi oldum 2.günüde opu çatlatma iğnesi olduktan sonra bılemıyorum artıyor mu nasıl oluyor
Ben her ultrasondan sonra kan verdim lh ,e2 ve progesteron sürekli bakıldı en yüksek 0,75 çıkmış işte çatlatma iğnesinden sonra değilmiş ama bir sorun olsa doktor söylerdi sanırım. Sonuçta o testler boşuna yapılmıyor :)

Ben her ultrasondan sonra kan verdim lh ,e2 ve progesteron sürekli bakıldı en yüksek 0,75 çıkmış işte çatlatma iğnesinden sonra değilmiş ama bir sorun olsa doktor söylerdi sanırım. Sonuçta o testler boşuna yapılmıyor :)
Tabıkı muhakkak söylerdi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah😊

Yaaa benim doktorum bana 10 mayısta test yap dedi hadi 9 uda olur dedi güldü 😀 ama ben burda 8.gün hatta 6.gün bile idrarda pozitif yakalayanları görünce dayanamıcam sanırım neyseee veee 6 mayıs yani transfer sonrası 8.gün için baska bır doktordan randevu aldım birde internetten 5 adet gebelik testi sipariş ettim bakalım cesur davranıp 6 sında test yaptırabilecek miyim😀5.gün embriyosu 1 adet 28 nisan transfer...

Yaaa benim doktorum bana 10 mayısta test yap dedi hadi 9 uda olur dedi güldü 😀 ama ben burda 8.gün hatta 6.gün bile idrarda pozitif yakalayanları görünce dayanamıcam sanırım neyseee veee 6 mayıs yani transfer sonrası 8.gün için baska bır doktordan randevu aldım birde internetten 5 adet gebelik testi sipariş ettim bakalım cesur davranıp 6 sında test yaptırabilecek miyim😀5.gün embriyosu 1 adet 28 nisan transfer...
😊neden randevu aldın ki beta hcg için sdc kan vermen yeterli bir sağlık ocağı,poliklinik evine hangisi yakınsa kan vereceksin sadece

😊neden randevu aldın ki beta hcg için sdc kan vermen yeterli bir sağlık ocağı,poliklinik evine hangisi yakınsa kan vereceksin sadece
Bizim burda öyle olmuyor canm muayene sırası almadan sekreter vermiyor bhcg testi mutlaka doktora kapıdan görünüp ben test yaptırcam diyorsun oda sekretere kağıt gönderiyor sağlık ocağı var ama aynı gün cıkmıyor😀 baskada seçeneğim yok hastane olarak 😊

Bizim burda öyle olmuyor canm muayene sırası almadan sekreter vermiyor bhcg testi mutlaka doktora kapıdan görünüp ben test yaptırcam diyorsun oda sekretere kağıt gönderiyor sağlık ocağı var ama aynı gün cıkmıyor😀 baskada seçeneğim yok hastane olarak 😊
Anladım canım pozitif olur inşallah 🙏Son 5

Arkadaslar igneye basladiginizda adetinizin erken bittigine sahit oldunuz mu? olmasi gerekenden iki gun once bitti benim cozemedim neden boyle oldu

Yaa hanımlar ben çok üzgünüm gün içerisinde ağır kaldırmamaya yukarı uzanmamaya gerinmemeye dikkat ediyorum ancak yatarken gece uyandığımda bazen yatışıma göre karnımın gergin olduğunu hissediyorum ve en önemlisi sabah tam ayılmadan kasıklarımdan ayaklarıma doğru germe sıkma yapabiliyorum istemsizce tam bir gerinme gibi oluyor ama sadece karın bölgesinden parmak uçlarıma kadae acaba birşey olur mu ya 3 gündür aynı uyanıyorm😔

Back