2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Olmayınca insan bir neden bulmak istiyor galiba o yüzden bir de beklemek çok zor insan kurdukça kuruyor gerçekten.benim eşim çok dalga geçiyor ben dikkat ettikçe düştü düştü yakala filan diyor güldürüyor beni yapma böyle rahat ol olacağı varsa olacak diyip duruyor ama olacağına çok inanmış durumda korkutuyor beni hoca eşlerimizle konuşmuş onu söyleyip duruyor yatın demedi siz abartıyorsunuz diyor hep sayesinde ben de attım o aşırı korumacı hareketlerimi

Senin eşin rahatmış en azından benim ki akşamdan dolaptan tencere cıkardı gündüz ben kaldırmıyım dıye ben rahat olmaya çalıştıkça eşim pimpirikleniyor

Transferden sonrası daha önemli evet şimdiden düşünüyorum ya 2sinde kontrol var transfer için gün vericek sanırım

arkadaşlar merhabalarrr transfer olanlara tez zamanda bebiş yumurta büyütenlere sağlıklı yumurtalar diliyorum. Bugün kontrolüm vardı 6 yumurtam var yeterli büyüklükte olan perşembe yumurtalarım toplanacak dualarınızı eksik etmeyin

Transferden sonrası daha önemli evet şimdiden düşünüyorum ya 2sinde kontrol var transfer için gün vericek sanırım
Hayırlı olsun canm güzel yumurtaların olsun inşallah
Oh ne güzel benımde 6 7 tane demişti doktorum 9 toplandı inşallah senınde sürprizli yumurtaların olur sonra da embrıyoların

Hayırlı olsun canm güzel yumurtaların olsun inşallah

Oh ne güzel benımde 6 7 tane demişti doktorum 9 toplandı inşallah senınde sürprizli yumurtaların olur sonra da embrıyoların
Hazır canım embriyolar canları sıkıldı artık kaç aydır orda gelsinler artık bana

Hanımlar ilk idrar testi mi yapacaksınız yoksa direk kan testi mi vereceksiniz benim evde hiç gebelik testim yok evde ilk ne zaman test yaptınız ?

Arkadaslar bugun tedavim basladi cok sukur ilk ignemi vurdum kendime hic acimiyomus gercekten yada mutluluktan bana oyle geldi cuma gunu sabah kan testi vermek icin cagirdilar tabi kontrolde artik nezaman yumurta toplanir bilmem bugun baktiklarinda bi tanesi 11mm bi kac tane yumurta gorundu belki sayisi az olcak ama insallah buyurler bugun bir kac bayanla konustuk beklerken tuz tuketme demis doktor ona ama trioid probleminden bebegi olmuyomus sanirim tuzda ondan vermediler ama yine de aklima takildi acaba bu ilaclarla cok tuz tuketmemekmi gerek hani siskinlik falan yapiomus ya odem toplamasin diye ...? Ve birde fena hasta oldum 3 gundur oksuruk ates gecsin diye ilac icmeden biseyler yapmaya calisiyorum ama oksurugu kesemedim bende mesir macunu aldim sicak suya koyup ictim acaba zarari olurmu bilginiz varmi ?

Hanımlar ilk idrar testi mi yapacaksınız yoksa direk kan testi mi vereceksiniz benim evde hiç gebelik testim yok evde ilk ne zaman test yaptınız ?
Karar senin canım istersen kan tahlili vereceğin gün idrar testi yap Senin 5.gün embriyosu 8.gün idrarda görenler var ama herkeste kana karışması aynı olmuyor

Hayırlı olsun evet canım acıtmıyor iğneler,inşallah kaliteli yumurtaların olur.ilaçlar ödem yapıyor ne kadar az tuz tüketirsen o kadar rahat edersin ve hasta olmuşsun geçmiş olsun.Mesir macunu konusunda bir bilgim yok ama şu süreçte sana zararı olacağını düşünmüyorum

Karar senin canım istersen kan tahlili vereceğin gün idrar testi yap Senin 5.gün embriyosu 8.gün idrarda görenler var ama herkeste kana karışması aynı olmuyor
Ay bılemıyorum canm karar veremedim 6sına randevu aldm transferin 8.gününe bakalm ya sabah önce idrae yaparm cıkarsa gıderım yada dırek kan için giderim

Cok tesekkur ederim sen ne asamadasin Allahim hepimizin yuzunu guldursun

Polikistik var ise şişme ve bulantı olabiliyor benimde oldu.sislik ve sertlik bebeğinin kalbi durana kadar devam etti ben karnımın yumuşaklarından bildim bebeğim o kaybettiğini
Su an durumunuz ne bilmiyorum ama bulantı ateş olursa doktorunuzla görüşün

Yumurtalar 17 mm yi geçtikten sonra progesteron ve e2 ye bakıldı o gün çatlatma iğnemi oldum pazar günüydü salıda yumurtam toplandı
Cevap için teşekkürler. Bende de progesteron tedavi boyunca sürekli bakıldı max 0,75 çıkmıştı, ama çatlatma iğnesinden bir gün sonra da kan verdim orada 3 e çıkmış..Çatlatma iğnesinin etkisi ile olduğu belli de bu normal mi onu anlamaya çalıştım. opu öncesi 1 altı ideal deniyor ya çatlatma iğnesinden önce farklı sonrasında farklı olunca kafam karıştı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…