- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
-
- Konu Sahibi narantikibi
Umudu kaybetmek yok. Beyin ne düşünüyorsa vucut onu yasiyor ve hissediyor yürekten inanın aslolan kaliteli bir yumurta yani bize lazim olan o. Tabiki nekadar cok yumurta okadar cok seçenek. Benim solda cikolata kistim var sağdan 7 yumurta toplanmıştı 5 tanesi döllenmiş 3ü 5. Gune ulaşabilmişti. Bir tane transfer edildi ve o da tuttu. Sadece 11 hafta devam edebildik ama olsun demekki hamile kalabiliyormusum bunu ogrenmis oldum. Bayram sonrasi tekrar basliycam kismetse ve durumunu takip edecem merakla bekliyorum ilerleyişini. Bu arada bende gonal-f 225 ile başlamıştımTüp bebek sürecimi gün gün yazacağım inşallah güzel sonuçlar almak ümidiyle Bismillahirrahmanirrahim...
13.04.2019 Adetin 3.günü ilk Gonalf 450 iğnesi 225 mg ile başladım.Görülen folikül sayısı sağda 6 7 solda 2 adet büyütelim yumoşları
15.04.2019 ilk kontrol sagda 4 solda 5 senkronize büyüyen yumurta...8 9 mm
17.04.2019 ikinci kontrol sağda 3 solda 5 senkronize büyüyen sağda 1 tanede geriden gelen yumurta..11 12 mm
19.04.2019 üçüncü kontrol toplamda 7 senkronize 1 geriden gelen yumurta..15 16 mm
Malesef gittikçe azalan yumurtalarla beraber umutlarımda azalıyor..1.5 senedir gördüğüm tek çizgi ve 1.20 bhcg ler Allah ın izniyle son bulsunTahmini opu tarihim 23.04.2019 bakalım ne kadar olgun çıkacak ve 5.güne varabilecek miyiz..
21.04.2019 dördüncü ve son kontrolümdü 8 yumurta var senkronize büyümemişler bazıları biraz az büyümüş..inşallah opuya kadar istenen olgunluğa gelirrahim kalınlığı 13 mm
İnşallah cok cok guzel ilerler tedaviniz mutlu sona ulaşırsınızinşallah umutsuz olmayın biiznillah olsun konuyu takipteyim 20 nisan adetimin 2. günü başladım iğneye aynı ganolf450 225 ml 24 nisanda ilk kontrolüm var
Evet tek bir yumurta yetıyor ve rabbim ol derse oluyor ama insan bu kadar zorlu bir süreçte daha ıyı seyler beklıyor malesef..ne guzel kaliteliymiş ki 7 taneden 3ü 5.gün ve bingo bebiş sizinle evet hamile kalmş olmak bile ne kadarr guzel ve ilerisi için umut verici.Sağolun takip edip cevap verdiğiniz için umarım guzel sonuçlar alıırım ☺Umudu kaybetmek yok. Beyin ne düşünüyorsa vucut onu yasiyor ve hissediyor yürekten inanın aslolan kaliteli bir yumurta yani bize lazim olan o. Tabiki nekadar cok yumurta okadar cok seçenek. Benim solda cikolata kistim var sağdan 7 yumurta toplanmıştı 5 tanesi döllenmiş 3ü 5. Gune ulaşabilmişti. Bir tane transfer edildi ve o da tuttu. Sadece 11 hafta devam edebildik ama olsun demekki hamile kalabiliyormusum bunu ogrenmis oldum. Bayram sonrasi tekrar basliycam kismetse ve durumunu takip edecem merakla bekliyorum ilerleyişini. Bu arada bende gonal-f 225 ile başlamıştım
Amiin guzel pozitif sonuclar alın inşallah kaç yumurta toplandı ne kadar döllendi kaç trasnfer edildi kaçıncı gündü bılgı verebilir misin bir de opu oncesı e2 değerin kaçtımerhaba bende gonal f 225 ile başladım 3 gün oldu transferim olalı rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bizleri de hayırlı anne baba olma şerefine nail eylesin inşallah
Benımde bir olumsuz aşılamam var ben 2 kutu gonalf450 almştm hergün 75 doz vuruluyordm ıkıncı iğneden sadece 75 doz kalmştı bır sagda bır solda 2 yumurtam oldu.şuan tüp bebek sürecindeyim doktorum 8 yumurta gördü son gün yarın zaten toplama olacak gunluk 225 doz kullandm 4 kutu gonal450 bitti yani aşılama ile tüp bebekte aynı olmuyor dozlar arttıkça yumurtalıklarda bir sıkıntı yoksa daha cok yumurta elde ediliyorMerhaba bende ilk defa bu ay ilktup bebek denememiz olacak ama oncekil 2asilamada o kadar igne kullanmama ragmen 1yumurta olusmustu .bende okuduguklarimda hepsinde 5-8-10 yumurta toplandi filan yaziyorlar tup bebek ilaclarimi acaba bu yumurtalari arttiranbenimde ole olurmu acaba yoksa 1yumurtaylami devam ederim nasil oluyor acaba
Aşılama daha hafif bir tedavi tabi yumurtaları büyütüp geliştiren iğneler. Tüp bebekte daha detayli incelemelerle en uygun iğneyi veriyorlar. Bünyeye görede değişiyor ilaçlara verilen tepki. Benim ilk tedavimde yumurtalar çok yavaş gelişti daha sonra gelişimleri durdu. İkinci tedavide iğneleri değişti doktor. Gunde 3 igne yapiyordum. Kistim var o cok etkiliyor yumurta sayısını sol tarafımdan hic yumurta elde edemiyoruz malesefMerhaba bende ilk defa bu ay ilktup bebek denememiz olacak ama oncekil 2asilamada o kadar igne kullanmama ragmen 1yumurta olusmustu .bende okuduguklarimda hepsinde 5-8-10 yumurta toplandi filan yaziyorlar tup bebek ilaclarimi acaba bu yumurtalari arttiranbenimde ole olurmu acaba yoksa 1yumurtaylami devam ederim nasil oluyor acaba
Umutsuz olunca zaten basedemiyor insan. Bir umuda tutunup ilerliyoruz. Esimde kurtajdan sonra Allah 11 hafta bu sevinci yaşattı bize çok sukur demişti. Beni ayakta tutanda onun gucu oldu. Zamani gelince olacak inaniyorum ☺Evet tek bir yumurta yetıyor ve rabbim ol derse oluyor ama insan bu kadar zorlu bir süreçte daha ıyı seyler beklıyor malesef..ne guzel kaliteliymiş ki 7 taneden 3ü 5.gün ve bingo bebiş sizinle evet hamile kalmş olmak bile ne kadarr guzel ve ilerisi için umut verici.Sağolun takip edip cevap verdiğiniz için umarım guzel sonuçlar alıırım ☺
E2 değerime bakılmadı hatırlamıyorum 4.gün embriyosu transfer edildiAmiin guzel pozitif sonuclar alın inşallah kaç yumurta toplandı ne kadar döllendi kaç trasnfer edildi kaçıncı gündü bılgı verebilir misin bir de opu oncesı e2 değerin kaçtı
9 yumurtam toplanmştı dün ve bugün aradılar 7si döllenmişUmutsuz olunca zaten basedemiyor insan. Bir umuda tutunup ilerliyoruz. Esimde kurtajdan sonra Allah 11 hafta bu sevinci yaşattı bize çok sukur demişti. Beni ayakta tutanda onun gucu oldu. Zamani gelince olacak inaniyorum ☺
Çok güzel umarım hep boyle olumlu sonuçlar yazarsin buraya rabbim yardimcin olsun inşallah kavusursun minik mucizene9 yumurtam toplanmştı dün ve bugün aradılar 7si döllenmiş
Tüp bebek sürecimi gün gün yazacağım inşallah güzel sonuçlar almak ümidiyle Bismillahirrahmanirrahim...
13.04.2019 Adetin 3.günü ilk Gonalf 450 iğnesi 225 mg ile başladım.Görülen folikül sayısı sağda 6 7 solda 2 adet büyütelim yumoşları
15.04.2019 ilk kontrol sagda 4 solda 5 senkronize büyüyen yumurta...8 9 mm
17.04.2019 ikinci kontrol sağda 3 solda 5 senkronize büyüyen sağda 1 tanede geriden gelen yumurta..11 12 mm
19.04.2019 üçüncü kontrol toplamda 7 senkronize 1 geriden gelen yumurta..15 16 mm
Malesef gittikçe azalan yumurtalarla beraber umutlarımda azalıyor..1.5 senedir gördüğüm tek çizgi ve 1.20 bhcg ler Allah ın izniyle son bulsunTahmini opu tarihim 23.04.2019 bakalım ne kadar olgun çıkacak ve 5.güne varabilecek miyiz..
21.04.2019 dördüncü ve son kontrolümdü 8 yumurta var senkronize büyümemişler bazıları biraz az büyümüş..inşallah opuya kadar istenen olgunluğa gelirrahim kalınlığı 13 mm
23.04.2019 vee opu günüü.Saat 9.30 da opu işlemim yapıldı ve 9 tane yumoşum toplandı şimdi başlasın bu yumoşlar bebişlere dönüşecek mi onu bekleyelim
24.04.2019 opuda 9 yumurta toplanmıştı 7si olgun çıkmış ve 7 side döllenmiş
Evet canm bir gün arayla kontrole çağırdı ben istanbulda da değilim hep 2.5 saat gidiş 2.5 saat geliş 5 saat yollardaydıkBende konuyu takipteyim. N narantikibi canim transferin oldu mu? Kac tane transfer edecekler? Masallah senin doktorun çok sıkı kontrol etmis. Ben ignelere cumartesi gunu başladım 225 dozla. Kontrolümde bu cumartesi. Yani 1 hafta ara ile kontrol.
Çok sağol Allah razı olsun inşallah bu yolda olan herkes güzel sonuçlar alsnÇok güzel umarım hep boyle olumlu sonuçlar yazarsin buraya rabbim yardimcin olsun inşallah kavusursun minik mucizene
Bende 13 ünde ilk iğnemi olmuştum senın nasıl gıdıyor transfer bekliyorsun o zamanMerhaba canim ikimizim tedavisi de başa baş gidiyor :) aşamalar arasinda 1-2 gün var. Bende 11 nisanda başladim tedaviye
Bende 13 ünde ilk iğnemi olmuştum senın nasıl gıdıyor transfer bekliyorsun o zaman