- 15 Eylül 2012
- 8.345
- 6.821
- 398
Canım ya Rabbim unuttursun İnşâAllah bebeğini emzirdikçe o günlerin acısınıSana da çok çok geçmiş olsun canım. Allah kimseye o acıları yaşatmasın.
Ben de sabah olmuştu doğum öğlene hafif bi yorgunluk dışında hiç birşey yaşamamışım gibiydi. Sür gelmesin diye ilaç vermişlerdi bi de sıkı sıkı bez bağlamışlardı göğsüme hemşireler. Niye diye sordum, süt gelmesin diye dediklerinde çok üzülmüştüm. Vücudum neye hazırlanmıştı neler olmuştu.. Allahım kimselere yaşatmasın..
Canım senin için son iki kürtajıma baktım 34 ve 35 gün sonra olmuşum. Eli kulağında yani senin de herhalde stres yapma canım. Adet ile başlıyor musun?Kızlar merhaba , bilginizden danışmak istiyorum normal mi. Kürtaj olalı bugün 33. Gün hala adet olmadım, ara ara belirtiler oluyor ama henüz olmadım. Sizler kaç günde oldunuz? Ne zaman yücel hocaya söylemem gerek. Öpüyorum hepinizi
Amin canım benim cümlemize.. unutur muyum sanmıyorum hep içimde kalacak o günler çok üzülüyorum hala düşündükçe ama Allah'a dua ediyorum bir daha yaşatmasın inşallah. Kimseye yaşatmasın Yaradan.Canım ya Rabbim unuttursun İnşâAllah bebeğini emzirdikçe o günlerin acısını
Unutulmaz mümkün değil.amin amin amin İnşâAllah canımAmin canım benim cümlemize.. unutur muyum sanmıyorum hep içimde kalacak o günler çok üzülüyorum hala düşündükçe ama Allah'a dua ediyorum bir daha yaşatmasın inşallah. Kimseye yaşatmasın Yaradan.
Hoşgeldin canım buraya da. Allah sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar hepinize merhaba bende tüp bebek annesiyim 15 haftamdayim çok şükür çok steresli günler geçirdim olcak mi olmiycak mi düşcek mi düsmiycek mi derken bu zamana geldim hep yuregim ağzimda yaşadim
Amin canim cümlemize nasip etsin inşallah...Hoşgeldin canım buraya da. Allah sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tesekkur ediyorum, hipofiz bezimde minik iki tümör var aslında tek başına bi zararı yok cünkü büyümüyor ama farklı farklı etkileri olabiliyor mesela bende süt hormonunu yükseltiyor bu da gebelikten doğal koruma yani emziren kadın gibi düsünün bunu sağlıyor. Bunun bi hapı var yan etkileri ağır ama cocuk olması icin bunu icmek zorundayım. Hamileyken akısına bırakıyorum. Cocuk isteyince tekrar icmeliyim ama cogu doktor önemsemiyor yeterince maalesefGeçmiş olsun canım. O ne demek? Önemli birşey mi? Sana bi sıkıntısı var mı günlük hayatında? Allah şifa versin inşallah
Aminn Gerçekten çok ğzücü cnm ya allah mükafatını verdi bak. Hepsi geride kaldı inşşalah rabbim yaşatmasınSana da çok çok geçmiş olsun canım. Allah kimseye o acıları yaşatmasın.
Ben de sabah olmuştu doğum öğlene hafif bi yorgunluk dışında hiç birşey yaşamamışım gibiydi. Sür gelmesin diye ilaç vermişlerdi bi de sıkı sıkı bez bağlamışlardı göğsüme hemşireler. Niye diye sordum, süt gelmesin diye dediklerinde çok üzülmüştüm. Vücudum neye hazırlanmıştı neler olmuştu.. Allahım kimselere yaşatmasın..
Öyle mi diosun cnm ya bekleyeyim mi daha, belirtiler var aslında , yücel hocaya yazdım. Kürtaj olduğunuz hekime görünmenizde fayda var dedi E Elifellam ya Gülseli hoca yapmıştı. Adetle birlikte kısmetse histereskopi sonra transfer inşşalahCanım senin için son iki kürtajıma baktım 34 ve 35 gün sonra olmuşum. Eli kulağında yani senin de herhalde stres yapma canım. Adet ile başlıyor musun?
İnşallah çıkmayacak cnm içini ferah tut güzel düşün mutlaka bizimle paylaş sonuçları.amin canım.
Bende bugün Yücel beye mesaj attım ikili test gerekli mi diye mutlaka yaptırın yazmış. Salı günü gidicem İnşâAllah bi sıkıntı çıkmaz
İnşâAllah canım sen ne zaman yaptıracaksın?İnşallah çıkmayacak cnm içini ferah tut güzel düşün mutlaka bizimle paylaş sonuçları.
Bende cumartesi günü gideceğim cnm allah nasip ederse. Kendi doktorum ikili yi yapacak. Güzel sonuçlar almak nasip etsin rabbim. Sen baktın mı etfale bak demiştim ikili için nerede çektireceksin?İnşâAllah canım sen ne zaman yaptıracaksın?
Hayırlısı olsun canım bende hasekiye aldım randevu taksim ilk yardım yakın bana ama yapmıyoruz Okmeydanı veya hasekiye git dediler İnşâAllah yapıyorlardırBende cumartesi günü gideceğim cnm allah nasip ederse. Kendi doktorum ikili yi yapacak. Güzel sonuçlar almak nasip etsin rabbim. Sen baktın mı etfale bak demiştim ikili için nerede çektireceksin?
Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin inşallah. Herkeste birşeyler var işte, sende de bir kaç şey üst üste gelmiş. Allah yardımcın olsun, önce sana sonra bebişine ailene sağlık sıhhat versin.Tesekkur ediyorum, hipofiz bezimde minik iki tümör var aslında tek başına bi zararı yok cünkü büyümüyor ama farklı farklı etkileri olabiliyor mesela bende süt hormonunu yükseltiyor bu da gebelikten doğal koruma yani emziren kadın gibi düsünün bunu sağlıyor. Bunun bi hapı var yan etkileri ağır ama cocuk olması icin bunu icmek zorundayım. Hamileyken akısına bırakıyorum. Cocuk isteyince tekrar icmeliyim ama cogu doktor önemsemiyor yeterince maalesef
İnşallah canım geride kalır kötü günler hepimiz için, güzel hayırlı günler görmeyi nasip eder Rabbim.Aminn Gerçekten çok ğzücü cnm ya allah mükafatını verdi bak. Hepsi geride kaldı inşşalah rabbim yaşatmasın
Bir hafta daha bekleyip olmazsa görünürsün olmazsa, belirtilerin de varmış biraz daha bekle olmazsa. Sanki aklımda 45 gün olmazsa doktora görünün gibi bir bilgi kalmış
Rabbim yardımcın olsun canım çok ayakta kalma imkanın varsa yatıp dinlen yorma kendiniKizlar tam herşey yolunda gidiyo derken bu gün tüp bebek doktorumla konuştum rahim ağzi kisaliğin biraz sinirda dedi yakin zaman da perinatoloji doktoruna git dedi korkuyorum açikcasi doktorumda dedi hani ilaç bişey kullanmana gerek yok dedi sadece takip gerektiryo dedi bana dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?