2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Merhaba kızlar ,kasıklarımda batmalar var,çok yoğun sarı akıntım var ve bebeğim hiç hareket etmiyor çok korkuyorum ,şimdi randevu aldım doktora gidecem ne olur bana bol bol dua edin yaaaaa ..Allahım ınşallaahhh herşey yolundadır

Allah korusun canım noldu ki enfeksiyon mu var acaba hemen kötü düşünme tatlı bişeyler ye

Kizlar şimdi doktordan geldim perinatoloji doktoruna 1 hafta sonraya gün veriyolar riskke atmayalim kendi kadin doğumcuma gittim bakti alttan muane etti çok sükür bi sikintim çikmadi herşey yolunda dedi çok şükür ALLAHIMA

Canım şımdı geldim doktordan,çok şükür bebeğim iyidir Allah'ım bin kere şükürler olsun ,yok enfeksiyon da yok idrarda ,ama akıntım çok
İyi çok şükür. Gebelikte oluyor böyle akıntılar vajinal enfeksiyon olabilir diye düşünmüştüm olsaydı doktor söylerdi zaten iyi olmana sevindim

Canım çok sevindim iyi sonuçlar almana darısı başıma inş. uğraşmışsın baya ama bak güzel sonuçlandı.

Canım çok sevindim iyi sonuçlar almana darısı başıma inş. uğraşmışsın baya ama bak güzel sonuçlandı.
Sağol canım hemde ne uğraşmak insanları işlerini doğru yapsa keşke bizde bu kadar uğraşmasak. İnşâAllah kan sonucumuzda kafa karıştırmazda sağlıkla büyür kuzum. Hayırlı sonuçlar alalım hepimiz İnşâAllah canım
Allah rıza olsun canim,bende çok sevindim yAaaa çünkü çok korktummmm
çok haklısın bende hep korkarak gidiyorum. Rabbime emanet çok şükür

Canım dikkat et kendine. Çalışmıyorsan yat dinlen evde çok hareket etme. Doktorun uyarılarına uy. İyi bir doktora git canım bazen duyuyorum rahim ağzı kısa olanlara basit bir dikişle önlem alıyorlar galiba. Kısa derken kaç cm veya mm imiş?

İyi canım gözün aydın, şükür.
Ya devlette insan gibi insan çok çok az, Allah vicdan versin oradakilere.

Canım şımdı geldim doktordan,çok şükür bebeğim iyidir Allah'ım bin kere şükürler olsun ,yok enfeksiyon da yok idrarda ,ama akıntım çok
Gözün aydın canım. Allah sana ve bebiğe sağlık versin inşallah. Bende de arada hafif sarımsı akıntı geliyor. Doktorum kaşıntı ve kızarıklık yoksa normal dedi.

İyi canım gözün aydın, şükür.
Ya devlette insan gibi insan çok çok az, Allah vicdan versin oradakilere.

Oyyy maşallah:)
Çok sağol canım ben bu kadar tefarruatlı bi şey olduğunu düşünmemiştim nerdeyse yarım saat inceledi ben sadece kan vercem sandım birde ense ve burun kemiği. Neyse ilk sıkıntıyı atlattık çok şükür.
Bu arada sizin kesinleşti mi cinsiyet?

Evet canım o dönemde gelişen ne varsa bakıyorlar. En önemlisi ense kalınlığı ve burun. Atlatmana sevindim. Her atlattığımız aşama için binlerce kez şükrolsun, hamdolsun.
Bize de 12. Haftada ikilide kız demişlerdi. Halen öyle. Allah hepsine sağlık sıhhat versin.

Dün internetten 2 kıyafet aldım ben de ilk defa, bugün geldi kargoyla. O kadar güzeller ki.. aslında çok erken biliyorum ama eşimin doğum günü var bu hafta, çok uzun yıllardır birlikte olduğumuz için alacak hediye kalmadı artık. Ben zaten pahalı hediye almıyorum ona ama şaşıracağı şeyler almayı seviyorum. Üzerinde baba vs yazılı kız bebek kıyafeti aldım :) kargoyu aldım çok güzeller çıldırdım sevinçten :) ama bir yandan da hep korkuyorum. Bugün elime alınca da dedim Allahım bu kıyafetlerin içini dolduracak sağlıklı hayırlı bir evladım olacak mı acaba? Geçenkinde cinsiyet belli olunca çok heveslenip sadece pembe bi patik ve tulum almıştım. Şu an evde onları koyduğum bi kutu var, açamıyorum kaldılar orada 2 yıldır.. Allahım kaldıramayacağımız yükler yüklemesin, hayırlara çıkarsın inşallah.. korkuyorum ama tek sığInağım yine Yaradan yine Yaradan..

Çok sağol canım evet binlerce kez şükürler olsun Rabbime

Cinsiyet bizim için lüksten başka bişey değil ki canları sağolsun kız erkek farketmez ikisinin de adı evlat tadı aynı. Erken değil bence iyi yapmışsın almakla cinsiyet bi kesinleşsin iyice bende alırım İnşâAllah:) Rabbim sağlıkla giydirebilmeni nasip eylesin hayırlı evlat olsun ailesine
Herşey güzel olacak İnşâAllah Rabbimin izniyle İnşâAllah içini ferah tut

Allahım hepimize heveslik aldırsın, boynumuzu bükük bırakmasın inşallah

Canim doktorum önce guzel bir muane etti bebek iyi mi değil mi diye bakti sonra en netten alttan bilgi verdi şuan bir kisalik yok gayet iyi dedi sonra tüp bebek doktoruma mesaj attim oda gayet iyi bir ölçum dedi 20. Haftanda perinetoji doktoruna gidersin bir sikinti yok dedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…