Sen de cansın, sağolasın. ÖpüyorumAmin canım İnşâAllah can arkadaşım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de cansın, sağolasın. ÖpüyorumAmin canım İnşâAllah can arkadaşım benim
İyi iy maşallah arkadaşım. Adına sevindim.Canim doktorum önce guzel bir muane etti bebek iyi mi değil mi diye bakti sonra en netten alttan bilgi verdi şuan bir kisalik yok gayet iyi dedi sonra tüp bebek doktoruma mesaj attim oda gayet iyi bir ölçum dedi 20. Haftanda perinetoji doktoruna gidersin bir sikinti yok dedi çok şükür
Aaa süperrr gözün aydın :)Bu arada bu doktorda cinsiyeti kız olarak değiştirdi
SAğol canımAaa süperrr gözün aydın :)
Canım bugün demi senin güzel sonuçlarla gel İnşâAllah belki cinsiyeti de öğrenirsin :)Canım çok sevindim iyi sonuçlar almana darısı başıma inş. uğraşmışsın baya ama bak güzel sonuçlandı.
Eki Görüntüle 2216104
Kızlar ikili sonucum nasıl sizce çok moralim bozuldu bi bakabilir misiniz?
Moralin neden bozuldu tatlım Dr bir şey mü Dedi. 2 li testler çok yüzeysel oluyor. Hem yaşa bağlı olarak riskler sağlıklı da olsa yüksek çıkabiliyor. Bence panorama gibi nıpt testleri var onlardan yaptır. Genetik test kromozomal düzeyde baktıkları için doğru çıkıyor.
Benim canım arkadaşım dert ortağım ne diyim senin için canımsın Yücel bey yine naif bi şekilde yazmış cevabını risk biraz yüksek çıkmış nipty testi yaptırın bişey çıkacağını sanmıyorum ama içiniz rahat olsun diye yazmış kendi doktorum da şunu yazmış sonuç kötü çok mu kötü yazdım bende evet ama ben size yaptırmayın dedim diyo bu nasıl bir cevap anlam veremedimCanım nt değeri en önemlisi burada ve senin çok güzel çıkmış. Bunu yapan doktor ve kendi doktorun ne dedi? Yücel Beye de bi sor istersen. Ya da Genetikçi Murat Beye. Ama bu ikili gerçekten çok anlamsız bir test. Ense kalınlığu ve burun kemiği iyiyse çok takılmamak lazım sanki
Canım değerim riskli çıkmış doktorumda korkuttu biraz Yücel bey nipty yaptırın dedi kafam çok karışıkMoralin neden bozuldu tatlım Dr bir şey mü Dedi. 2 li testler çok yüzeysel oluyor. Hem yaşa bağlı olarak riskler sağlıklı da olsa yüksek çıkabiliyor. Bence panorama gibi nıpt testleri var onlardan yaptır. Genetik test kromozomal düzeyde baktıkları için doğru çıkıyor.
Canım sen de cansın dur hemen strese girme. İnan çok havadan sonuçlar veriyor ikili. Bir de nt değeri yüksek çıkınca bile cvs vs önermiyorlar hemen. Yine nifty testleri öneriyorlar. Senin nt çok normal bir değer maşallah. Ben nifty testleri çok iyi bilmiyorum açıkçası, güvenilirliğini, fiyatlarını, nasıl olduğunu. Ama tabii anne kanından bakıldığı için bebeğe en küçük riski yok. Senin doktor azacık patavatsız, üzmüş seni takılma boşver. Şu an en azından çok güvenebileceğimiz Yücel Beyin yorumuna sahibiz. Nifty biraz araştırıp yaptır istersen canım. Bu ikili testi yaptırdığın doktoru sevmiştin iyi biriydi. Onun yorumunu da aldın mı? Ben de söz vermeyeyim ama sorabilirsem kendi doktoruma da sormaya çalışayım istersen sonucunu gönderip. İster misin?Benim canım arkadaşım dert ortağım ne diyim senin için canımsın Yücel bey yine naif bi şekilde yazmış cevabını risk biraz yüksek çıkmış nipty testi yaptırın bişey çıkacağını sanmıyorum ama içiniz rahat olsun diye yazmış kendi doktorum da şunu yazmış sonuç kötü çok mu kötü yazdım bende evet ama ben size yaptırmayın dedim diyo bu nasıl bir cevap anlam veremedim
Olur canım göndereyim yarın İnşâAllah. Ölçümü yapan doktor herşey çok güzel İnşâAllah böyle devam eder demişti kan sonucu beni şoka uğrattı neye uğradığımızı şaşırdık herşey Allahtan amenna ama işte insanız bi yerde hemen salıyoruz kendimizi.Canım sen de cansın dur hemen strese girme. İnan çok havadan sonuçlar veriyor ikili. Bir de nt değeri yüksek çıkınca bile cvs vs önermiyorlar hemen. Yine nifty testleri öneriyorlar. Senin nt çok normal bir değer maşallah. Ben nifty testleri çok iyi bilmiyorum açıkçası, güvenilirliğini, fiyatlarını, nasıl olduğunu. Ama tabii anne kanından bakıldığı için bebeğe en küçük riski yok. Senin doktor azacık patavatsız, üzmüş seni takılma boşver. Şu an en azından çok güvenebileceğimiz Yücel Beyin yorumuna sahibiz. Nifty biraz araştırıp yaptır istersen canım. Bu ikili testi yaptırdığın doktoru sevmiştin iyi biriydi. Onun yorumunu da aldın mı? Ben de söz vermeyeyim ama sorabilirsem kendi doktoruma da sormaya çalışayım istersen sonucunu gönderip. İster misin?
Evet cnm benim cumartesi günü ölçümlerim yapıldı. Biraz rahatsızdım haftasonu hiç bakamadım buraya.Canım bugün demi senin güzel sonuçlarla gel İnşâAllah belki cinsiyeti de öğrenirsin :)
Canım bende sonuçtan pek birşey anlamadım ama bence hemen korkuya kapılma. İçin rahat değilse mutlka başka bir doktora daha göster. Gerekiyorsa diğer testleri de yaptırnmanı öneririm. Soru işaretleriyle da zordur. Raht olsun için.
Hayırlı olsun canımEvet cnm benim cumartesi günü ölçümlerim yapıldı. Biraz rahatsızdım haftasonu hiç bakamadım buraya.
Ölçümler çok şükür güzel çıktı. Kan tahlili sonucunu bekliyorum bende. Bakalım onda ne gibi sonuçlar çıkacak. Cinsiyetimizde belli emin olmak için söylemedi bir sonrakinde inş. Bende net olmadan duymak istemedim acıkcası.
Canım hemen strese girme. Testi yapan dokto ne dedi kan sonucuna?Olur canım göndereyim yarın İnşâAllah. Ölçümü yapan doktor herşey çok güzel İnşâAllah böyle devam eder demişti kan sonucu beni şoka uğrattı neye uğradığımızı şaşırdık herşey Allahtan amenna ama işte insanız bi yerde hemen salıyoruz kendimizi.
Canım testi takip doktorum istedi ultrasonu sadece hastanedeki radyolog yaptı onlar yorum yapmıyor bildiğim kadarıyla. Bugün doktorum naptın diye mesaj atmış gel nifty yapalım içimiz rahat etsin ikili istemeyen kadın niftye kadar çıktı :)Canım hemen strese girme. Testi yapan dokto ne dedi kan sonucuna?
E yaptırın o zaman zararınız olmaz sonuçta. Hakikaten içiniz de rahat eder. Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah Allah'ın izniyleCanım testi takip doktorum istedi ultrasonu sadece hastanedeki radyolog yaptı onlar yorum yapmıyor bildiğim kadarıyla. Bugün doktorum naptın diye mesaj atmış gel nifty yapalım içimiz rahat etsin ikili istemeyen kadın niftye kadar çıktı :)
Kızlar selam. Gece gece uykum kaçtı. 20. Haftadayım, 20+1 yani. Sanki her gece yattığımda bebiş az çok hareket ederdi gibi bu gece hissedemedim hiç. Gece gece stres çıkardım kendime, uyku muyku kalmadı. Ben haftalarda olup hiç hareket hissetmediğiniz gün oldu mu? Midem de bu akşam çok gaz da var. Yediklerimden olabilir. Bağırsaklar hareketli arada bebiş de hareket etti gaz hareketleri mi sandım onu da bilmiyorum. Yine içime düşürecek bi kurt buldum