2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Yücel Bey doğum hakkında ne diyor acaba, merak ediyorum. Normal önerebilir, çok doğalcı her konuda. Hiç böyle bir konu konuştunuz mu?
Belki Cankiriklarim de sormuş olabilir.
Ben hiç sormadım canım benim zaten belli %100 sezaryen çünkü açık miyom ameliyatı oldum sezaryen gibi o yüzden normal Doğum yapma şansım yok ve sezaryen hakkımında birini kullanmış oldum. Doğal olsa çok iyi olur eğer bi sıkıntı yoksa ben çok isterdim doğal olmasını canlı canlı şahit olmak güzel bi duygu olmalı. Artı clexane kullandığım için epidural de tehlikeliymiş omirilik için sağlıkla doğsunlar da nasip olsun kucağımıza almak Doğum şekli çokta önemli değil:)

Çok geçmiş olsun çok zor bir durum. ben de ilk bebeğimi 21. haftalıkken normal doğumla dünyaya getirdim ama kaybettik. 30 saat sancı çektim ama doğumdan sonra çok uykum gelmişti. 3-4 saat uyumuşum. Kalktığımda hiç bir şey olmamış gibiydi. Süt bile gelmişti. Sezeryanda 20 günde ancak emzirebildim.

Yücel Bey doğum hakkında ne diyor acaba, merak ediyorum. Normal önerebilir, çok doğalcı her konuda. Hiç böyle bir konu konuştunuz mu?
Belki Cankiriklarim de sormuş olabilir.
Ben hic sormadım beynimde iki mikroadenom var ıkınma sırasında kanama yapabilir diye okumustum biyerde, oyüzden normal doğum zaten imkansız bana

Ben hic sormadım beynimde iki mikroadenom var ıkınma sırasında kanama yapabilir diye okumustum biyerde, oyüzden normal doğum zaten imkansız bana
Arkadaşımla aynı kadın doğumcuya gidiyoruz hatta banada bu doktoru öneren kişi. iki çocuğunda da clexane kullandı ve normal Doğum yaptı doktorla alakalı birazda. Kolay Doğum olacaksa zaten anlar doktorlar ona göre hareket ederler

Aaa öyle mi clexane da epidural sıkıntı mı

Benimki clexane ile ilgili değil, hipofiz bezimde iki minik tümörüm var. İyi huylu ancak aşırı ıkınma zorlamada kanama yapabilirmiş

Kızlar merhaba , bilginizden danışmak istiyorum normal mi. Kürtaj olalı bugün 33. Gün hala adet olmadım, ara ara belirtiler oluyor ama henüz olmadım. Sizler kaç günde oldunuz? Ne zaman yücel hocaya söylemem gerek. Öpüyorum hepinizi

Aaa öyle mi clexane da epidural sıkıntı mı
Prospektüsünde de yazıyor riskli diye. Ama yapan doktorlar varmış kardeşimde bu sefer epidural istedi hibor kullanıyor bakalım doktoru ne dicek? Benim doktorum instagramda canlı yayın yapmıştı TRT'de genç bi doktor sunucu vardı hatırlıyor musun kalp cerrahı dr. Halit yerebakan biz önermiyoruz dedi anestezi doktorunun kararı yinede
Benimki clexane ile ilgili değil, hipofiz bezimde iki minik tümörüm var. İyi huylu ancak aşırı ıkınma zorlamada kanama yapabilirmiş
Allah korusun canım ben doğumda kanama olur sandım Rabbim en kolayını nasip etsin şifalar versin

Merhaba canım. Ben kürtaj olduktan sonra 25 gün boyunca kahverengi kanama yaşadım 25. Gün adet oldum gibi 30. Gün tamamen temizlendim sonra yine bi 25. Gün adet oldum yani tam adet günlerine denk geldi. Yücel beye gitmiştim inanmadı ilk başta bu kadar erken adet olamazsın diye muayene etti ve rahim duvarın kalınlaşmış evet adet olmuşsun ama tam sökülmemiş cidden tam sökülmemişti. Çünkü gebelikte bi kist oluşmuş o yüzden adetin sökülmezse bi dahakine gel söktürücü verelim dedi çok şükür kist kayboldu adetim söküldü. Ama 40 güne kadar adet olunmaması normalmiş eğer 40 günü geçerse doktora gitmekte fayda var canım

Çok saol tatlım , 25 gün kahverengi gelmesi çok ilginç demeli olabilio benim 1 hafta az lekelenmeler oldu geçti.

Çok saol tatlım , 25 gün kahverengi gelmesi çok ilginç demeli olabilio benim 1 hafta az lekelenmeler oldu geçti.
Ne güzel MâşâAllah canım. Benim çok zor geçti sancım 10-15 gün sürdü ağrı kesiciler kar etmedi. Benimde leke tarzındaydı ama devamlı geliyordu

Çok çok geçmiş olsun hep öyle iyi huylu olarak kalsın inşşalah ne çok sınavın varmış senin arkadaşım sabrın sonu selamet olsun
Amin sağolasın canım hepsini de cocuk icin yaptırdıgım testlerde öğrendim.. troid, pıhtılaşma, adenom,makroprolaktin... gercekten artık doktor test isteyince korkar oldum. Allah hepimize sağlık versin

Ben 40. Günde oldum.. son 3-4 gün progestan hap verdiler olayım diye..

Amiin inşallahh hepimize şifalar versin sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım. Hic riske atmamak lazım o zaman önermiyolarsa. İğneyi doğumdan 1 gün önceye kadar kullanıcaz dmi

Amiin inşallahh hepimize şifalar versin sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım. Hic riske atmamak lazım o zaman önermiyolarsa. İğneyi doğumdan 1 gün önceye kadar kullanıcaz dmi
amin İnşâAllah canım Evet bildiğim kadarıyla bi gün önceden bırakcaz o günleri sağlıkla görmek nasip olsun hepimize

Evet canım sağlıkla gelsinler inşallah.. o günleri biz de görelim inşallah

Sana da çok çok geçmiş olsun canım. Allah kimseye o acıları yaşatmasın.
Ben de sabah olmuştu doğum öğlene hafif bi yorgunluk dışında hiç birşey yaşamamışım gibiydi. Sür gelmesin diye ilaç vermişlerdi bi de sıkı sıkı bez bağlamışlardı göğsüme hemşireler. Niye diye sordum, süt gelmesin diye dediklerinde çok üzülmüştüm. Vücudum neye hazırlanmıştı neler olmuştu.. Allahım kimselere yaşatmasın..

Geçmiş olsun canım. O ne demek? Önemli birşey mi? Sana bi sıkıntısı var mı günlük hayatında? Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…