• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Sana da çok çok geçmiş olsun canım. Allah kimseye o acıları yaşatmasın.
Ben de sabah olmuştu doğum öğlene hafif bi yorgunluk dışında hiç birşey yaşamamışım gibiydi. Sür gelmesin diye ilaç vermişlerdi bi de sıkı sıkı bez bağlamışlardı göğsüme hemşireler. Niye diye sordum, süt gelmesin diye dediklerinde çok üzülmüştüm. Vücudum neye hazırlanmıştı neler olmuştu.. Allahım kimselere yaşatmasın..
Canım ya Rabbim unuttursun İnşâAllah bebeğini emzirdikçe o günlerin acısını❤️

Kızlar merhaba , bilginizden danışmak istiyorum normal mi. Kürtaj olalı bugün 33. Gün hala adet olmadım, ara ara belirtiler oluyor ama henüz olmadım. Sizler kaç günde oldunuz? Ne zaman yücel hocaya söylemem gerek. Öpüyorum hepinizi
Canım senin için son iki kürtajıma baktım 34 ve 35 gün sonra olmuşum. Eli kulağında yani senin de herhalde stres yapma canım. Adet ile başlıyor musun?

Kizlar hepinize merhaba bende tüp bebek annesiyim 15 haftamdayim çok şükür çok steresli günler geçirdim olcak mi olmiycak mi düşcek mi düsmiycek mi derken bu zamana geldim hep yuregim ağzimda yaşadim
Hoşgeldin canım buraya da. Allah sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım. O ne demek? Önemli birşey mi? Sana bi sıkıntısı var mı günlük hayatında? Allah şifa versin inşallah
Tesekkur ediyorum, hipofiz bezimde minik iki tümör var aslında tek başına bi zararı yok cünkü büyümüyor ama farklı farklı etkileri olabiliyor mesela bende süt hormonunu yükseltiyor bu da gebelikten doğal koruma yani emziren kadın gibi düsünün bunu sağlıyor. Bunun bi hapı var yan etkileri ağır ama cocuk olması icin bunu icmek zorundayım. Hamileyken akısına bırakıyorum. Cocuk isteyince tekrar icmeliyim ama cogu doktor önemsemiyor yeterince maalesef

Sana da çok çok geçmiş olsun canım. Allah kimseye o acıları yaşatmasın.
Ben de sabah olmuştu doğum öğlene hafif bi yorgunluk dışında hiç birşey yaşamamışım gibiydi. Sür gelmesin diye ilaç vermişlerdi bi de sıkı sıkı bez bağlamışlardı göğsüme hemşireler. Niye diye sordum, süt gelmesin diye dediklerinde çok üzülmüştüm. Vücudum neye hazırlanmıştı neler olmuştu.. Allahım kimselere yaşatmasın..
Aminn Gerçekten çok ğzücü cnm ya allah mükafatını verdi bak. Hepsi geride kaldı inşşalah rabbim yaşatmasın

Canım senin için son iki kürtajıma baktım 34 ve 35 gün sonra olmuşum. Eli kulağında yani senin de herhalde stres yapma canım. Adet ile başlıyor musun?
Öyle mi diosun cnm ya bekleyeyim mi daha, belirtiler var aslında , yücel hocaya yazdım. Kürtaj olduğunuz hekime görünmenizde fayda var dedi E Elifellam ya Gülseli hoca yapmıştı. Adetle birlikte kısmetse histereskopi sonra transfer inşşalah

Bende cumartesi günü gideceğim cnm allah nasip ederse. Kendi doktorum ikili yi yapacak. Güzel sonuçlar almak nasip etsin rabbim. Sen baktın mı etfale bak demiştim ikili için nerede çektireceksin?
Hayırlısı olsun canım bende hasekiye aldım randevu taksim ilk yardım yakın bana ama yapmıyoruz Okmeydanı veya hasekiye git dediler İnşâAllah yapıyorlardır

Tesekkur ediyorum, hipofiz bezimde minik iki tümör var aslında tek başına bi zararı yok cünkü büyümüyor ama farklı farklı etkileri olabiliyor mesela bende süt hormonunu yükseltiyor bu da gebelikten doğal koruma yani emziren kadın gibi düsünün bunu sağlıyor. Bunun bi hapı var yan etkileri ağır ama cocuk olması icin bunu icmek zorundayım. Hamileyken akısına bırakıyorum. Cocuk isteyince tekrar icmeliyim ama cogu doktor önemsemiyor yeterince maalesef
Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin inşallah. Herkeste birşeyler var işte, sende de bir kaç şey üst üste gelmiş. Allah yardımcın olsun, önce sana sonra bebişine ailene sağlık sıhhat versin.
En iyi doktor insanın kendisi. Hele de bizim sağlık sistemimizde kendi arşivimizi, kendi sıkıntılarımızı iyi bilmeli çözümleri araştırmalı ve her sağlıkla ilgili hareketimizde karşımızdaki doktora iyi bir ön bilgilendirme yapıp, kontrolü biz elimizde tutmalıyız.

Öyle mi diosun cnm ya bekleyeyim mi daha, belirtiler var aslında , yücel hocaya yazdım. Kürtaj olduğunuz hekime görünmenizde fayda var dedi E Elifellam ya Gülseli hoca yapmıştı. Adetle birlikte kısmetse histereskopi sonra transfer inşşalah
Bir hafta daha bekleyip olmazsa görünürsün olmazsa, belirtilerin de varmış biraz daha bekle olmazsa. Sanki aklımda 45 gün olmazsa doktora görünün gibi bir bilgi kalmış

Kizlar tam herşey yolunda gidiyo derken bu gün tüp bebek doktorumla konuştum rahim ağzi kisaliğin biraz sinirda dedi yakin zaman da perinatoloji doktoruna git dedi korkuyorum açikcasi doktorumda dedi hani ilaç bişey kullanmana gerek yok dedi sadece takip gerektiryo dedi bana dua edermisiniz

Kizlar tam herşey yolunda gidiyo derken bu gün tüp bebek doktorumla konuştum rahim ağzi kisaliğin biraz sinirda dedi yakin zaman da perinatoloji doktoruna git dedi korkuyorum açikcasi doktorumda dedi hani ilaç bişey kullanmana gerek yok dedi sadece takip gerektiryo dedi bana dua edermisiniz
Rabbim yardımcın olsun canım çok ayakta kalma imkanın varsa yatıp dinlen yorma kendini

Kızlar bugün nasıl sinir oldum anlatamam hasekiye randevu aldım dün aradım ki ikili test yapılıyor mu evet dediler bizde gittik gider gitmez yok biz yapmıyoruz dediler çıktım bezmialeme gittik nasıl kalabalık çok yoğun arabayı park edecek yer bile bulamadık neyse ben girdim içeri bu hafta yapılması lazım demek için soru kabul etmiyorum dedi doktor ay nasıl sinir bi doktor neyse biz en iyisi kendi hastanemize gidelim dedik boşuna koşuşturmuşuz bu halimle çok şükür ultrason ölçümlerimiz temiz çıktı kanda haftaya çıkacakmış bu hafta en uygun ölçüm yapılan hafta dedi iyi denk getirmişsin dedi çok biliyom da sanki :) 12+2 çıktı ultrasonda kendi doktorum bakmıyormuş detaylıda baya bi inceledi Doç doktormuş bakan kişi de iyi denk geldi İnşâAllah hep böyle güzel stressiz sonuçlar alırız ❤️

Back