• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Kızlar birşey daha sorucam bnm kafam karıştı şimdi bana doktorum 12. 13. Hafta içerisinde gel dedi programa göre suan 11+0 12nin içinde mi oluyorum yoksa 11in içinde mi oluyorum. Ben ayın 19una randevu aldım 2li için
11 bitmiş demek oluyor 11+0da. Mesela 11+2 olsa 11 hafta bitmiş 12 haftadan 2 gün almışsın yani 12. Hafta icindesin. Mesela ben şuan 19+1im bugün ama 20.hafta gösteriyor cünkü 19 bitmiş 20den 1 gün gecirmisim :)

Bildiğim kadarıyla yok canım sizin ikinci gebelik mi?
Evet ikinci bebeğim olacak inşallah :)
Detaylı ultrasonu da atlattık çok şükür. Artık doğumu bekliyorum.
Size tavsiyem ilkini mümkünse normal yapmanız. Mecburen sezeryan oldum şimdi yine sezeryan olmak zorundayım.

11 bitmiş demek oluyor 11+0da. Mesela 11+2 olsa 11 hafta bitmiş 12 haftadan 2 gün almışsın yani 12. Hafta icindesin. Mesela ben şuan 19+1im bugün ama 20.hafta gösteriyor cünkü 19 bitmiş 20den 1 gün gecirmisim :)
Tamam anladım cnm şimdi ben yanlış hesap yapmışım 19una randevu alarak iyiki sormuşum yoksa geç kalmış olacaktım haftaya Cumartesi’ye değiştireyim randevumu hemen çok teşekkür ederim

11 haftamız bitti canım şuan 12. Haftanın içindeyiz tam zamanı test için bende salı günü 12+1 olunca gidicem Rabbim nasip ederse İnşâAllah
Biz seninle zaten aynı gidiyoruz cnm sen Pazartesi gidicem deyince bende tereddüt ettim sorayım dedim iyi ki sormuşum haftaya Cumartesi ye randevumu değiştireyim geç kalmış olacaktım valla 19unu beklesem

Artık dokturum bile ona göre hesaplıyor kadınıda kendimize çevirdik:) benimde 11+0 da MâşâAllah 11+3 çıktı ben hâlâ çok bişey yiyemiyorum annem gelmişti şehir dışından o biraz yemek falan yapınca toparladım ilk günlerdeki gibi değilim çok şükür ama bulantı var ayakta duramıyorum bugün üst komşuma çıktım orada da hep yattım kafamı kaldıramıyorum :/ ve hergün zofer çok direniyorum ama olmuyor:KK43:
Canım az kaldı inşallah, yavaştan geçecek inşallah. Bi 13-14 ü gör farkedeceksin inşallah azaldığını

Bende hemen hemen her hafta gittim :) randevuma çok var doktorum çok yoğun ve randevu sıkıntısı var 15-20 gün full dolu. Gidersem haftaiçi çok beklerim. bize kalp atışı dinletmek zararlı bu ara çok girdin dedi bi kaç saniye açıp kapatıyor o bile yetiyor bize MâşâAllah kuzuma Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza da bizede❤️ Benim doktorum da çok şey yaşadın boşuna yaptırma ikili test dedi bu testin amacını anlattı ense kalınlığını ölç dememe kalmadan ben gördüm normal dedi İnşâAllah herşey yolundadır. Salı günü hasekiye gidicem İyi bi doktor denk gelse iyi ama bazen olmuyorlar asistan olmasa bari
Maşallah canım. Kalp atışı işin evet sanki benim doktor da biraz zararlı demiş olabilir. Çok kısa açıyor bazen. Bazen de hiç açmıyor görüntüyü sen anlıyorsun zaten diyor. Ben zaten hemen bakıyorum orada o pıt pıtı görüyorum kendim, sonra diyorum tamam gördüm siz şimdi istediğinizi anlatın. Kadın alıştı, hüç söylemeyip bekliyor o ilk 5 sn atlatmamı :)
Allahım yavrulara sağlık sıhhat versin inşallah

Öyle yapayım ozaman. E Elifellam bazen arıyor inşallah arar da tam netleştiririm :) ya ben de daha gecen pazar gördüm 1 hafta olucak icimde bir korku bir telaş. İlk öğrendiğimde bile daha sakindim 7+2 de görmeye gitmiştim ama şimdi nedense hep bir korku telaş :KK43: şu aralığı da hayırlısıyla devirseydik nefes alıcam recep hoca iyi bebek diyince
Evet canım ben de detaylıya çok kilitlendim, orayı da hayırlı haberler ile bi atlatsak biraz rahatlayacağım ben de. Allahım iyi haberler almayı nasip etsin inşallah

Size tavsiyem ilkini mümkünse normal yapmanız. Mecburen sezeryan oldum şimdi yine sezeryan olmak zorundayım.
Tüp bebek olunca bi kaçınıyor herkes normal doğumdan maalesef. Ben normal Doğum çok isterdim ama galiba sezeryan isteyeceğim. Hayırlısı

Öyle yapayım ozaman. E Elifellam bazen arıyor inşallah arar da tam netleştiririm :) ya ben de daha gecen pazar gördüm 1 hafta olucak icimde bir korku bir telaş. İlk öğrendiğimde bile daha sakindim 7+2 de görmeye gitmiştim ama şimdi nedense hep bir korku telaş :KK43: şu aralığı da hayırlısıyla devirseydik nefes alıcam recep hoca iyi bebek diyince

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin recep hocadan. Az öz konusuyor :)
İnşâAllah canım stres yapma bebeğin iyi çok şükür MâşâAllah ❤️Ben hasekiye gidicem baştan randevu almadım Recep hocaya
Bende büyük miyom ameliyatı oldum canım mecbur sezaryen hayırlısı olsun. Rabbim bağışlasın bize evlatlarımızı❤️
Biz seninle zaten aynı gidiyoruz cnm sen Pazartesi gidicem deyince bende tereddüt ettim sorayım dedim iyi ki sormuşum haftaya Cumartesi ye randevumu değiştireyim geç kalmış olacaktım valla 19unu beklesem
Hayırlı sonuçlarlarla gelelim İnşâAllah canım sen pgt yaptırmış mıydın?
Canım az kaldı inşallah, yavaştan geçecek inşallah. Bi 13-14 ü gör farkedeceksin inşallah azaldığını
İnşâAllah canım İnşâAllah bebiş iyi olsunda
Maşallah canım. Kalp atışı işin evet sanki benim doktor da biraz zararlı demiş olabilir. Çok kısa açıyor bazen. Bazen de hiç açmıyor görüntüyü sen anlıyorsun zaten diyor. Ben zaten hemen bakıyorum orada o pıt pıtı görüyorum kendim, sonra diyorum tamam gördüm siz şimdi istediğinizi anlatın. Kadın alıştı, hüç söylemeyip bekliyor o ilk 5 sn atlatmamı :)
Allahım yavrulara sağlık sıhhat versin inşallah
amin İnşâAllah bu haftaları bi atlatsak hareketlerini bi hissetsek zaman daha keyifli geçecek Allah'ın izniyle. Bizimki de çok kısa bakıyor 1-2 dk en fazla

Tüp bebek olunca bi kaçınıyor herkes normal doğumdan maalesef. Ben normal Doğum çok isterdim ama galiba sezeryan isteyeceğim. Hayırlısı
normal doğum sezeryandan daha riskli değil ki.
biz çok bekledik normal gelsin diye ama olmadı.
biraz daha ısrarcı olsaydım olurdu belki. mecbur kalmadıkça sezeryanı tercih etmemeyi öneririm.
sezeryan gerçekten çok kötü.

biraz daha ısrarcı olsaydım olurdu belki. mecbur kalmadıkça sezeryanı tercih etmemeyi öneririm.
Evet berbat bişey ben ameliyattan çıkınca ilk cümlem şuydu bu sezaryeni bilerek isteyerek yaptıranlar çıldırmış olmalı :)Rabbim kolaylık versin hepimize

Strongmom_ Strongmom_ yok kuzum pgt yapılmadı bize gerek görmediler o yüzden ben tüm testleri yaptırmayı planlıyorum rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin
amin canım.
Bende bugün Yücel beye mesaj attım ikili test gerekli mi diye mutlaka yaptırın yazmış. Salı günü gidicem İnşâAllah bi sıkıntı çıkmaz

Dört kilo verdim şu zamana kadar ama şükür bebek beslenmiş sadece benim depolar tükendi :)
Bebeği etkilemiyor o kısımlar Allah'tan çok şükür. Allah öyle güzel sistem kurmuş ki yoktan var edip bırakmıyor, bir de her aşamasında kusursuz yürümesini sağlıyor. Elhamdulillah. Sen de depoları yakında doldurursun hiç merak etme :)

Herşeyin elbette doğalı en güzeli. Nen bir kere küçüktü ama 26 haftalık yavrucumu normal doğum yapmak zorunda kaldım. Psikolojik tarafı ayrı sıkıntıydı benim ama fiziksel olarak sancı kısmı çok basit değildi, ama bittikten sonra inanılmaz hızlı toparlıyor vücut. İnanamıyor insan. Farklı yorumlar var tabii, kimi normal doğum asla diyor kimi sezeryan. Allah hayırlısını versin sağlıkla inşallah

amin canım.
Bende bugün Yücel beye mesaj attım ikili test gerekli mi diye mutlaka yaptırın yazmış. Salı günü gidicem İnşâAllah bi sıkıntı çıkmaz
Yücel Bey doğum hakkında ne diyor acaba, merak ediyorum. Normal önerebilir, çok doğalcı her konuda. Hiç böyle bir konu konuştunuz mu?
Belki Cankiriklarim Cankiriklarim de sormuş olabilir.

Back