2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50

Canım çok geçmiş olsun, inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın

Kızlar bende akşam üstü gidip serum taktırdım şimdi biraz iyiyim tek muz yiyebildim bunada şükür

Sana da çok geçmiş olsun kuzum, bulantıdan dolayı mı serum taktırdın?

Selamm arkadaşlar iki gündür lekelenme tarzında kanamam var doktora gittim pruluton depot yaptırdı, hazır gelmişken bide serum takalım beslenemiyosun dedi vitamin, zofer de koydu ama zofer hiç işe yaramadı hastaneden gelir gelmez kusmaya başladım bulantılar aynı, ama hiç önemli değil çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye ağrılarım da var adet olacakmış gibi hissediyorum napmam lazım bilmiyorum nolur dua edin

Geçmiş olsun..

Cook tesekkur ederim okadar haklısın ki doktorum icime sindi cok sükür daha da bırakmam inşallah. Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Bir de şöyle bir algı var farkettigim tüpbebek diyince düşüğe daha meyilli sayıyor doktorlar bizi. Oysaki bence gayet normal gebelikle aynı belkide genetik olarak daha sağlıklı bizimkisi.gıcık oldum hepsine

Kızlar bende akşam üstü gidip serum taktırdım şimdi biraz iyiyim tek muz yiyebildim bunada şükür
Gecmis olsun canım senin de bulantılı geciyor sanırım Allah yardımcın olsun. Şu yönden bak ilk aylar kilo almazsın zaten bebeğe aldıgın kilonun faydası yok suan. Ben midem bulanmıyor diye yedim yedim aldım kiloları:)) şaka biyana inşallah azalır bulantıların da beslenebilirsin güzelce

Evet aslında artık tutunduktan sonra şartlar aynı, ilk 12 den sonra Allah'ın izniyle daha da iyi inşallah.
Neysr iyi doktor bulmana sevindim. Nerde doktorun?

Çok geçmiş olsun canım. Allah seni be bebeğini korusun. İğneden sonra kesildi mi leke? Çok arkadaş lekelerle devam ediyor, sen de hayırlısı ile devam edersin inşallah. Moralini yüksek tut canım.

Canım çok geçmiş olsun, inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın

Sana da çok geçmiş olsun kuzum, bulantıdan dolayı mı serum taktırdın?
Sağol canım evet
Kızlar dualarınızı bekliyorum, bugün saat 9'da randevum var Gözüme uyku girmiyor
Hayırlı haberlerle gel İnşâAllah
Sağol canım ne kilosu verdim bile ama çok Zor çok çaresizim
İyi canım sevindim merak etmiştim seni. Devlete mi gittin? Boş serum mu taktırdın?
5-6 günde bir yetiyor bana serum. İdare edersin böyle böyle inşallah
Teşekkür ederim canım boş serum takıyorlardı son anda zofer eklettim küçük bi devlet hastanesi c vit atacaktı ama yoktu hiç bi işe yaramadı serum şuan sulu cicibebe yemeye çalışıyorum birde sen cc lik serum taktırıyorsun ya da takıyorlar 100 cclik hiç bi işe yaramadı o yüzden galiba

100 mü? O ne yahu? Yarım bardak. Ben hep 1000 cc taktırdın, yani öyle taktılar. 1-1.5 saat sürüyor. Bari 500 taksalarmış hay Allahım ya. Neyse bi dahakine 1000 iste canım. Günlerdir yiyemediğini falan belirt, geçen 100 takıldı çok işe yaramadı diyebilirsin bence.

Çok geçmiş olsun canım. Allah seni be bebeğini korusun. İğneden sonra kesildi mi leke? Çok arkadaş lekelerle devam ediyor, sen de hayırlısı ile devam edersin inşallah. Moralini yüksek tut canım.
Kesilmedi canım hala devam ediyor Allâh razı olsun işallah bişey olmaz haftalardır okadar zorgeçiyorki bunun üstüne öyle bir şey çok ağır gelir, iyi bir perinatoloğa mı gitsem acaba diyorum

Kesilmedi canım hala devam ediyor Allâh razı olsun işallah bişey olmaz haftalardır okadar zorgeçiyorki bunun üstüne öyle bir şey çok ağır gelir, iyi bir perinatoloğa mı gitsem acaba diyorum
Canım Allah yardımcın olsun. Gittiğin doktor içine sinmediyse git bence canım. Kaybın olmaz gitmekle. Güvendiğin iyi bir perinatolog varsa gidilebilir yani

Üç hafta önce bebeğimin kalp atışı ve gelişimi durmuş. Hastaneye yatışım yapıldı, kürtaj için bekliyorum. Rabbim hiçbirinize bu acıyı yaşatmasın.

Üç hafta önce bebeğimin kalp atışı ve gelişimi durmuş. Hastaneye yatışım yapıldı, kürtaj için bekliyorum. Rabbim hiçbirinize bu acıyı yaşatmasın.
Canım gerçekten çok ama çok üzüldüm
Ne desek boş acını hafifletmez şu anda biliyorum ama Allah'a sığın canım, Allah sabrını gücünü kuvvetini versin canım. neden olmuş böyle ya? Hiç bişi söylediler mi? Hiç kanama, ağrı bi işaret oldu mu canım sana?
Nolur üzülme, Allahım en kısa zamanda acını unutturacak mutluluklar nasip eder inşallah.

Canım bir de tüp bebek sebebin neydi, pgt'li embriyo muydu bilmiyorum ama ilerisi için bebeğe genetik inceleme yaptıröanı tavsiye ederim. Bu üzüntünün arasında aklınıza gelmez diye yazmak istedim. Tekrar çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, tez vakitte unuttursun inşallah csnım benim. Allahıma emanet ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…