- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Kızlar nasılsınız? Cok sacma günler atlattım pecetede böyle siyah kahve gibi bisi gördüm ama jel tortusu mu akıntı mı bilemedim medipol kosuyolu acile gittim. Acil kadın dogumcu baktı baktı bisi yok sonra ben kan sulandırıcı kullanıyorum kanama alanı varsa bırakayım dedim bana surda olabilir belki dedi. Sen yinede ilacını ic kan boşalırsa gel dedi. Şok oldum cıktım. Medicalpark acile gittim. Doğumhanede pratisyen varmıs ona yolladılar. Gittim doğumhane odasında ultrason ama daha ilkel bir ultrason baktı baktı evet bende süphelendim kanama alanından dedi. Ben neresi diyince diğer doktordan cok farklı yeri gösterdi. İlk doktoe ultrason görüntüsü verdi 2. Onu bile vermedi biz o bölgenin fotosunu cektik. Sonra ertesi gün cengizhan kolataya gittim bebeğe güzelce baktı ilk resimde kanama alanı denilen yerin bebeğin tutundugu yer, telefondaki fotonun ise göbek kordonu olduguunu kanama alanı vs olmadıgını artık jeli bırakmamı söyledi. Rahatladım ama öldüm öldüm dirildim bir gecede de doktorlara (doktor denirse)600 tl bayıldım. Ama cok sükür bebeğim iyi :)
Kızlar bende akşam üstü gidip serum taktırdım şimdi biraz iyiyim tek muz yiyebildim bunada şükür
Geçmiş olsun..Selamm arkadaşlar iki gündür lekelenme tarzında kanamam var doktora gittim pruluton depot yaptırdı, hazır gelmişken bide serum takalım beslenemiyosun dedi vitamin, zofer de koydu ama zofer hiç işe yaramadı hastaneden gelir gelmez kusmaya başladım bulantılar aynı, ama hiç önemli değil çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye ağrılarım da var adet olacakmış gibi hissediyorum napmam lazım bilmiyorum nolur dua edin
Çıkınca güzel haberlerini bekliyoruzKızlar dualarınızı bekliyorum, bugün saat 9'da randevum varGözüme uyku girmiyor
Tesekkur ediyorum sonucu yaz biz de meraktayız hadi hayırlısı olsunKızlar dualarınızı bekliyorum, bugün saat 9'da randevum varGözüme uyku girmiyor
Cook tesekkur ederim okadar haklısın ki doktorum icime sindi cok sükür daha da bırakmam inşallah. Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Bir de şöyle bir algı var farkettigim tüpbebek diyince düşüğe daha meyilli sayıyor doktorlar bizi. Oysaki bence gayet normal gebelikle aynı belkide genetik olarak daha sağlıklı bizimkisi.gıcık oldum hepsineCanım çok geçmiş olsun. Neyse ki sorun yokmuş. Ben valla doktorlara diyecek söz bulamıyorum. Daha bugün yazdım diğer gruba galiba o kadar zor ki doğru dürüst doktor bulmak. Bi de kaptırdığımız paralarla kurtulunca şükrediyoruz, yeter ki bi hatalarına denk gelmeyelim diye. İyi güvenilir insan kalabilmiş doktor buldun mu yapış valla..
Gecmis olsun canım senin de bulantılı geciyor sanırım Allah yardımcın olsun. Şu yönden bak ilk aylar kilo almazsın zaten bebeğe aldıgın kilonun faydası yok suan. Ben midem bulanmıyor diye yedim yedim aldım kiloları:)) şaka biyana inşallah azalır bulantıların da beslenebilirsin güzelceKızlar bende akşam üstü gidip serum taktırdım şimdi biraz iyiyim tek muz yiyebildim bunada şükür
İyi canım sevindim merak etmiştim seni. Devlete mi gittin? Boş serum mu taktırdın?Kızlar bende akşam üstü gidip serum taktırdım şimdi biraz iyiyim tek muz yiyebildim bunada şükür
Evet aslında artık tutunduktan sonra şartlar aynı, ilk 12 den sonra Allah'ın izniyle daha da iyi inşallah.Cook tesekkur ederim okadar haklısın ki doktorum icime sindi cok sükür daha da bırakmam inşallah. Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Bir de şöyle bir algı var farkettigim tüpbebek diyince düşüğe daha meyilli sayıyor doktorlar bizi. Oysaki bence gayet normal gebelikle aynı belkide genetik olarak daha sağlıklı bizimkisi.gıcık oldum hepsine
Çok geçmiş olsun canım. Allah seni be bebeğini korusun. İğneden sonra kesildi mi leke? Çok arkadaş lekelerle devam ediyor, sen de hayırlısı ile devam edersin inşallah. Moralini yüksek tut canım.Selamm arkadaşlar iki gündür lekelenme tarzında kanamam var doktora gittim pruluton depot yaptırdı, hazır gelmişken bide serum takalım beslenemiyosun dedi vitamin, zofer de koydu ama zofer hiç işe yaramadı hastaneden gelir gelmez kusmaya başladım bulantılar aynı, ama hiç önemli değil çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye ağrılarım da var adet olacakmış gibi hissediyorum napmam lazım bilmiyorum nolur dua edin
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar dualarınızı bekliyorum, bugün saat 9'da randevum varGözüme uyku girmiyor
Sağol canım evetCanım çok geçmiş olsun, inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın
Sana da çok geçmiş olsun kuzum, bulantıdan dolayı mı serum taktırdın?
Hayırlı haberlerle gel İnşâAllahKızlar dualarınızı bekliyorum, bugün saat 9'da randevum varGözüme uyku girmiyor
Sağol canım ne kilosu verdim bile ama çok Zor çok çaresizimGecmis olsun canım senin de bulantılı geciyor sanırım Allah yardımcın olsun. Şu yönden bak ilk aylar kilo almazsın zaten bebeğe aldıgın kilonun faydası yok suan. Ben midem bulanmıyor diye yedim yedim aldım kiloları:)) şaka biyana inşallah azalır bulantıların da beslenebilirsin güzelce
Teşekkür ederim canım boş serum takıyorlardı son anda zofer eklettim küçük bi devlet hastanesi c vit atacaktı ama yoktu hiç bi işe yaramadı serum şuan sulu cicibebe yemeye çalışıyorum birde sen cc lik serum taktırıyorsun ya da takıyorlar 100 cclik hiç bi işe yaramadı o yüzden galibaİyi canım sevindim merak etmiştim seni. Devlete mi gittin? Boş serum mu taktırdın?
5-6 günde bir yetiyor bana serum. İdare edersin böyle böyle inşallah
100 mü? O ne yahu? Yarım bardak. Ben hep 1000 cc taktırdın, yani öyle taktılar. 1-1.5 saat sürüyor. Bari 500 taksalarmış hay Allahım ya. Neyse bi dahakine 1000 iste canım. Günlerdir yiyemediğini falan belirt, geçen 100 takıldı çok işe yaramadı diyebilirsin bence.Sağol canım evet
Hayırlı haberlerle gel İnşâAllah
Sağol canım ne kilosu verdim bile ama çok Zor çok çaresizim
Teşekkür ederim canım boş serum takıyorlardı son anda zofer eklettim küçük bi devlet hastanesi c vit atacaktı ama yoktu hiç bi işe yaramadı serum şuan sulu cicibebe yemeye çalışıyorum birde sen cc lik serum taktırıyorsun ya da takıyorlar 100 cclik hiç bi işe yaramadı o yüzden galiba
Kesilmedi canım hala devam ediyor Allâh razı olsun işallah bişey olmaz haftalardır okadar zorgeçiyorki bunun üstüne öyle bir şey çok ağır gelir, iyi bir perinatoloğa mı gitsem acaba diyorumÇok geçmiş olsun canım. Allah seni be bebeğini korusun. İğneden sonra kesildi mi leke? Çok arkadaş lekelerle devam ediyor, sen de hayırlısı ile devam edersin inşallah. Moralini yüksek tut canım.
Canım Allah yardımcın olsun. Gittiğin doktor içine sinmediyse git bence canım. Kaybın olmaz gitmekle. Güvendiğin iyi bir perinatolog varsa gidilebilir yaniKesilmedi canım hala devam ediyor Allâh razı olsun işallah bişey olmaz haftalardır okadar zorgeçiyorki bunun üstüne öyle bir şey çok ağır gelir, iyi bir perinatoloğa mı gitsem acaba diyorum
Canım gerçekten çok ama çok üzüldümÜç hafta önce bebeğimin kalp atışı ve gelişimi durmuş. Hastaneye yatışım yapıldı, kürtaj için bekliyorum. Rabbim hiçbirinize bu acıyı yaşatmasın.
Canım bir de tüp bebek sebebin neydi, pgt'li embriyo muydu bilmiyorum ama ilerisi için bebeğe genetik inceleme yaptıröanı tavsiye ederim. Bu üzüntünün arasında aklınıza gelmez diye yazmak istedim. Tekrar çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, tez vakitte unuttursun inşallah csnım benim. Allahıma emanet ol inşallahÜç hafta önce bebeğimin kalp atışı ve gelişimi durmuş. Hastaneye yatışım yapıldı, kürtaj için bekliyorum. Rabbim hiçbirinize bu acıyı yaşatmasın.
Çok çok üzgünüm, diyecek bişi bulamıyorumÜç hafta önce bebeğimin kalp atışı ve gelişimi durmuş. Hastaneye yatışım yapıldı, kürtaj için bekliyorum. Rabbim hiçbirinize bu acıyı yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?